اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور برای دوربین موبایل مدار واسط بسازم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چطور برای دوربین موبایل مدار واسط بسازم؟

سلام

من میخوام دوربین کوچیک جلو یک گوشی موبایل (هر مدلی میتونه باشه) رو با یک مدار واسط به کامپیوتر وصل کنم و تصویرش رو روی کامپیوتر ببینم.
    چطور میشه این کار رو انجام داد؟
    در ضمن نمیدونم خروجی این دوربین آنالوگ یا دیجیتاله.حدس زدم آنالوگ باشه بنابراین این تاپیک رو اینجا مطرح کردم(اگر جای تاپیک نامناسب است لطفا بفرمایید).

با تشکر

پاسخ : چطور برای دوربین موبایل مدار واسط بسازم؟

نوشته اصلی توسط nanocycle
    سلام

من میخوام دوربین کوچیک جلو یک گوشی موبایل (هر مدلی میتونه باشه) رو با یک مدار واسط به کامپیوتر وصل کنم و تصویرش رو روی کامپیوتر ببینم.
    در ضمن نمیدونم خروجی این دوربین آنالوگ یا دیجیتاله.حدس زدم آنالوگ باشه بنابراین این تاپیک رو اینجا مطرح کردم(اگر جای تاپیک نامناسب است لطفا بفرمایید).

با تشکر
    خب ما هزاران هزار تا مدل دوربین دواریم که هر کدوم یه چور و با یه دیتاشیتی کار میکنن. پس حتما مدل و یه عکس بگذارید. دوربین همیشه دیجیتال هست ، آنالوگس میشه دوره اهل بوق! پس تایپکت رو توی مدار های دیجیتال بزن تا زود تر جواب بگیری
    http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

سلام

با تشکر
      خب ما هزاران هزار تا مدل دوربین دواریم که هر کدوم یه چور و با یه دیتاشیتی کار میکنن. پس حتما مدل و یه عکس بگذارید. دوربین همیشه دیجیتال هست ، آنالوگس میشه دوره اهل بوق! پس تایپکت رو توی مدار های دیجیتال بزن تا زود تر جواب بگیری
      http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

بنام خدا

سلام
        هر کاری با این دوربین میخوای بکنی باید اول دیتاشیت دوربین رو پیدا کنی بعد مطالعه همه چی دستت میاد مدل دوربینت رو ببین و تو نت سرچ کن انشاالله پیدا میکنی

در ضما دوربین انالوگ برای زبان قدیم شاید باشه ولی هنوز هنوز داره استفاده فراوان میشه مثل بیشتر دوربین ها امینتی که به DVR وصل میشن
        !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
        نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

نرم افزارای مختلفی هست که گوشی رو به وبکم تبدیل میکنه و میتونید تو کامپیوتر ازش استفاده کنید هم دوربین پشت هم جلو
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
          مخترع برتر شمال غرب سال 96
          مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

والا اگر شدنی باشه میخوام این دوربین رو از گوشی جدا کنم و مستقیم به یک مدار یا اینترفیس وصل کنم و تصویرش رو تو کامپیوتر ببینم.
            منتظر پاسختون هستم

با تشکر

دیدگاه

والا اگر شدنی باشه میخوام این دوربین رو از گوشی جدا کنم و مستقیم به یک مدار یا اینترفیس وصل کنم و تصویرش رو تو کامپیوتر ببینم.
              منتظر پاسختون هستم

با تشکر
              بنام خدا
              سلام
              دوست عزیز شما باید اول عکسی از دوربینی که داری بزاری و شماره دوربین و مدلش رو تا اگه کسی از دوستان بلدبود راهنمای کنه یا خودتت ببین دوربینت مدلش چی هست و بچرخ دنبال دیتاشت دوربین تو نت وگرنه تا زمانی که همینجوری ادامه بدید و دوربینت معلوم نباشه چی هست پاسخی دریافت نمیکنید
              !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
              نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

منتظر پاسختون هستم

با تشکر
                عزیز چرا میخوای گوشی رو دل و رودهشو بریزی بیرون؟ همین دوربینارو میفروشن بیرون فک کنم تو سایت هم ماژولشو گذاشتن اگه نبود برو از موبایل فروشیا با قیمت ناچیز یه دوربین بخر
                عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                مخترع برتر شمال غرب سال 96
                مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                  عزیز چرا میخوای گوشی رو دل و رودهشو بریزی بیرون؟ همین دوربینارو میفروشن بیرون فک کنم تو سایت هم ماژولشو گذاشتن اگه نبود برو از موبایل فروشیا با قیمت ناچیز یه دوربین بخر
                  من میخوام اندوسکوپ بسازم البته برای منظور صنعتی.با جدا کردن دوربین و وصل کردن به یک قطعه flexible و سیم کشی اون به خارج میشه یک اندوسکوپ جمع و جور ساخت.
                  در ضمن این ماژولهای توی سایت رو هم دیدم.دوربینهایی که بهش وصل میشه خیلی برای کار من بزرگه.
                  من یک ماژول میخوام که باهاش دوربین جلو موبایل رو ساپورت کنه.اگر دقت کرده باشید این دوربین خیلی ریزه ، پس میشه راحت اونرو به این منظور استفاده کرد.

لطفا اگر نظری دارید راهنمایی کنید
                  با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X