اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک مشکل سنسور لطفا کمک کنید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک مشکل سنسور لطفا کمک کنید

سلام من طرح این 2 تا سنسور رو درست کردم ولی متهسفانه نمیتونم با هاش یه رله 3 ولتی رو روشن کنم کارم خیلی گیر این هست کسی میتونه کمکم کنه
    ولت متر هم ولتاژ نشون میده ولی رله رو نمیتونه راه بندازه ولی ال ایدی رو راحت راه میندازه

اگر کسی با سنسور Photo interrupter یه مدار بده مثل بالا که بتونه 1 رله رو وصل کنه 3 ولت یا بیشتر
    ممنون میشم

پاسخ : کمک مشکل سنسور لطفا کمک کنید

کسی نبود کمک کنه

دیدگاه

همون نقطه ای که وصل میکنی به ولت متر و میگی ولتاژ نشون میده رو(ولتاژ خروجی سنسور) وصل کن به + اپ امپ و منفی اپ امپ رو بده به یه پتانسیومتر تا بتونی مقدار ولتاژ رو طوری تنظیم کنی تا به محض رسیدن ولتاژ خروجی سنسور به - اپ امپ خروجی اپ امپ فعال بشه و رله رو روشن کنه
      به این میگن تقویت ولتاژ . با خروجی سنسور که مستقیما نمیتونی رله رو روشن کنی داداش سر راهش حتما باید تقویت بذاری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedxs
        همون نقطه ای که وصل میکنی به ولت متر و میگی ولتاژ نشون میده رو(ولتاژ خروجی سنسور) وصل کن به + اپ امپ و منفی اپ امپ رو بده به یه پتانسیومتر تا بتونی مقدار ولتاژ رو طوری تنظیم کنی تا به محض رسیدن ولتاژ خروجی سنسور به - اپ امپ خروجی اپ امپ فعال بشه و رله رو روشن کنه
        به این میگن تقویت ولتاژ . با خروجی سنسور که مستقیما نمیتونی رله رو روشن کنی داداش سر راهش حتما باید تقویت بذاری
        خیلی خیلی ممنون

من تا حالا با اپ امپ کار نکردم به نظرتون چه مدلی رو باید بگبرم (ولتاژورودیشون با هم فرق داره)

دیدگاه

lm324
          خیلی سادس کلا چهارده تا پایه داره شامل 4 تا اپ امپ و از 2 تاش میتونی برای دو سنسور استفاده کنی. از 14 تا پایه دوتاش تغذیه هست اونارو باید بدی به منفی و مثبت باتری (ولتاژ مثبت باید یه مقدار از ولتاژ راه اندازی ترانزیستوری (بیس) که قراره رله رو روشن کنه بیشتر باشه مثلا 6 خوبه) و میمونه 12 تا پایه که واسه هر اپ امپ 3 تا پایه میشه یکی خروجی که باید با مقاومت 1 کیلو به بیس ترانزیستوری که قراره رله رو روشن کنه یکی +In و دیگری -In که همون مثبت و منفی یی هست که در پست قبلی توضیح دادم
          سنسور به +In ...
          حالا اگه ولتاژ سنسورت بالا بره و از ولتاژ -In هم بالاتر بره(یا برسه بهش) بصورت انی پایه خروجی اپ امپ(که در گوشه ای سی اپ امپ قرار داره) یک میشه (منظور از یه یعنی مقدار ولتاژ موجود بر روی تغذیه مثبت اپ امپ البته مقداری کمتر)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...