اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

در خواست یک مدار جهت کاهش صدا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

در خواست یک مدار جهت کاهش صدا

با سلام
    من یه مشکل دارم و اون اینه که :
    قصد دارم از یه خروجی آمپلی فایر صدا ضبط کنم
    منتها صدایی که از دستگاه گرفته میشه یکم زیاده و باید اونو کم کنم تا بتونم صدا رو خوب ضبط کنم
    اگه توی این حالت صدا رو ضبط کنم بعلت بالا بودن بالانس صدا
    صدایی که ضبط شده اصلا قابل فهم نیست و علتش هم بالا بودن صدای ورودی هستش
    میخواستم ببینم برای این کار مداری وجود داره یا باید از یک پتانسیومتر استفاده کنم؟
    اگز از پتانسیومتر بتید استفاده کنم چند اهم باید باشه؟
    چطوری توی مدار جاش بدم
    نکته اینکه صدا استریو هستش

پاسخ : در خواست یک مدار جهت کاهش صدا

شما در واقع به تضعیف کننده یا attenuator نیاز دارید تا تراز صدا را به استاندارد لاین یعنی حدود 1 ولت آر ام اس برسونید. آسون ترین راه مقسم ولتاژ مقاومتی یا همون ولومه که خودت گفتی. از ولوم نوع استریو استفاده کن. مقدار پیشنهادی 50 کیلو اهم.
    البته راه بهتر اینه که از خروجی کمکی یا آکس (AUX) روی آمپلیفایر استفاده کنی به شرط اینکه داشته باشه. میکسرها و آمپلیفایرهای به نسبت حرفه ای دارن. اگر نبود شاید یک خروجی به اسم TAPE یا RECORD داشته باشه که اونم خوبه. تراز اینها خودش استاندارده. حتی آکس این قابلیتو داره که ترازش از ولوم صدای بلندگو مستقل باشه و صدات یکنواخت ضبط بشه. اگر اونم نبود از خروجی هدفون هم اگر داشت میتونی استفاده کنی.

دیدگاه

ولوم استریو با مونو توی تعداد پایه ها اخلاف داره؟
      یعنی این نوع ولوم ها 6پایه دارن؟
      نمیشه از ولوم معمولی استفاده کرد ؟
      نحوه سیم بندی خاصی داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahadzadeh
        ولوم استریو با مونو توی تعداد پایه ها اخلاف داره؟
        یعنی این نوع ولوم ها 6پایه دارن؟
        نمیشه از ولوم معمولی استفاده کرد ؟
        نحوه سیم بندی خاصی داره؟

سلام.
        بله ولوم استریو 6 تا پایه داره.فرقی با ولومهای معمولی نداره.فقط از داخل 2 تا ولوم معمولی رو با هم موازی بسته.
        سیم کشی خاصی نداره.
        یک سرشو میدی به زمین.یک سر دیگشو میدی ورودی صدات.سر وسط رو میدی به وردی رکوردرت.
        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

با تشکر از پاسخگویی سریعتون
          می خواستم ببینم اون تضعیف کننده ای که در پست بالا گفته شده آمادشو توی بازار هست یا باید خودم درستش کنم؟
          اگه آماده هست در صورت امکان نحوه تهییه رو ذکر بفرمایید.
          یا اگر نیست مدارش رو بهم معرفی کنید تا بصورت دستی درستش کنم
          با تشکر

دیدگاه

این مدار مقسم ولتاژ مقاومتی را ببند تراز صدا را 11 برابر کاهش میده. دوتا 1 کیلو و دوتا 10 کیلو لازم داری. اگر کقدار تضعیف بیشتری نیاز بود 10 کیلوها را افزایش بده.

left input-------/\/\/\/\/\/\--------o-------/\/\/\/\/\/\--------GND
            10k recorder-left 1k

right input-------/\/\/\/\/\/\--------o-------/\/\/\/\/\/\--------GND
            10k recorder-right 1k

دیدگاه

سلام
              دوست عزیز
              اولا" برای ضبط صدا نمی تونی از خروجی آمپلی فایر استفاده کنی چون سطح سیگنال تقویت شده و بالاست. دوما" شما نمی تونی تو خروجی آمپی فایر ولوم بزاری .کار غلط و اشتباهی هست و اگه آمپلی فایر قوی باشه درجا ولوم رو می سوزونه.
              موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X