اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت پنکه رومیزی 3 حالته معمولی/سرد/گرم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت پنکه رومیزی 3 حالته معمولی/سرد/گرم

سلام.
    من میخوام برا اتاقم و میز کارم یه پنکه بسازم شاید خیلی مسخره و پیش پا افتاده باشه ولی واقعا بهش نیاز دارم .
    میخواستم بهم کمک کنید . میخوام در قسمت خروجی بادش المان های سرد کننده و گرم کننده بزارم که برای تمامی فصول کاربرد داشته باشه .
    اول این که برای موتورش نمیدونم که موتور dc بزارم یا ac ؟
    دوم نمیدونم که چه نوع المان هایی باید بزارم ؟ فکر کنم این المان ها dc هستند پس باید به فکر یک تغذیه باشم . که فکر کنم با منابع تغذیه سوییچ یکی ساخت..
    سوم نوع پروانه میباشد.
    چهرم برای اسکلت و بدنشه .
    ممنون میشم کمکم کنید...
    lمثلا چیزی که الان به ذهنم اومد اینه :

ببخشید اگه بد کشیدم...

پاسخ : ساخت پنکه رومیزی 3 حالته معمولی/سرد/گرم

چند سالته عمو

دیدگاه

خیلی نامردی :cry: .... دلمو شکوندی. :cry2:... مامان :cry2:... ماااااامااااااااااااااااننننننن :sad: .... هههههههههههههههههه :icon_razz:
      بابا میترسم بگم چند سالم بیشتر مسخرم کنی....
      بابا من به کارای فنی و برقی و الکترونیکی خوشم میاد و از بچگی هر چیزی دستم اومده دل و رودش را درآوردم .. من هرچی بلدم تجربیه ... اصلا درسم الکترونیک نیست ...
      بچه که بودم آرمیچر اسباب بازی ها را درمیآوردم و با مقوا براش پروانه درست میکردم و با همون سیمهای اسباب بازی وصلش میکردم به باتری و دور میخورد و کلی کیف میکردیم ...... :nerd: :wow:
      حالا خواستم یه چیزی بسازم که برا همیشه داشته باشمش .... حالا شما میای من بیچاره را مسخره میکنی ؟؟؟؟ :angry:
      بابا این جا جا پرسیدنه .... کجا بپرسم دیگه ؟؟؟ :read:
      دیگه منو مسخره نکنی ها :rolleyes:.... فهمیدی :NO: .... وگرنه بابامو میگم بیاد بزنتت .... :icon_razz:
      (ببخشید باهات شوخی کردم)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosin2a
        خیلی نامردی :cry: .... دلمو شکوندی. :cry2:... مامان :cry2:... ماااااامااااااااااااااااننننننن :sad: .... هههههههههههههههههه :icon_razz:
        بابا میترسم بگم چند سالم بیشتر مسخرم کنی....
        بابا من به کارای فنی و برقی و الکترونیکی خوشم میاد و از بچگی هر چیزی دستم اومده دل و رودش را درآوردم .. من هرچی بلدم تجربیه ... اصلا درسم الکترونیک نیست ...
        بچه که بودم آرمیچر اسباب بازی ها را درمیآوردم و با مقوا براش پروانه درست میکردم و با همون سیمهای اسباب بازی وصلش میکردم به باتری و دور میخورد و کلی کیف میکردیم ...... :nerd: :wow:
        حالا خواستم یه چیزی بسازم که برا همیشه داشته باشمش .... حالا شما میای من بیچاره را مسخره میکنی ؟؟؟؟ :angry:
        بابا این جا جا پرسیدنه .... کجا بپرسم دیگه ؟؟؟ :read:
        دیگه منو مسخره نکنی ها :rolleyes:.... فهمیدی :NO: .... وگرنه بابامو میگم بیاد بزنتت .... :icon_razz:
        (ببخشید باهات شوخی کردم)
        اخه پسر خوب میدونم جای پرسیدنه اما انجمن تخصصیه ن این سوالایه ساده
        مسخرتم نکردم سوال کردم :icon_razz:

دیدگاه

اون المان خنک کننده یه طرفش داغ میشه یه طرفش از سرما برفک می زنه می تونی اون طرفی که داغ می کنه رو بدی به هیت سینک و اون طرف رو نمی دونم :smile:

دیدگاه

اخه پسر خوب میدونم جای پرسیدنه اما انجمن تخصصیه ن این سوالایه ساده
            مسخرتم نکردم سوال کردم
            درست میگی ...
            ولی جای دیگه را پیدا نکردم ...
            شما بزرگواری :smile: ... شما دریایی :smile: .... حالا یه لیوان اومده از این دریای اطلاعات استفاده کنه :nerd: ...باید با پسگردنی :twisted: و کشیدی و بوکس و لغد :evil: سیرابش کنی :cry2: ؟
            (شوخی کردم ناراحت نشی :nice

اون المان خنک کننده یه طرفش داغ میشه یه طرفش از سرما برفک می زنه می تونی اون طرفی که داغ می کنه رو بدی به هیت سینک و اون طرف رو نمی دونم :smile:
            جدی میگی ؟ نمیدونستم ....
            حالا سرما و گرمایی که تولید میکنه چقدره ؟
            ولتاژ کاریش ؟ آمپر مورد نیازش ؟ آیا نیاز به راه اندازی ، درایوری چیزی نداره ؟

دیدگاه

توی انجمن ساخت سردکن بگرد یا از گوگل کمک بخواه

دیدگاه

توی انجمن ساخت سردکن بگرد یا از گوگل کمک بخواه
                بابا یه چندتا اطلاعات ساده میخوام ...
                تازه درباره بقیهش نظر بدین ...
                موتورش .... پروانش....

دیدگاه

ببیم همه چیز بستگی به ایده خودت داره اینجا رو ببین بعد سوال کن
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=48954.0

دیدگاه

سلام
                    اول بهم بگو چند سالته.... :biggrin:
                    اتفاقا بحث ایده شما کمی پیچیدس ولی ممکنه
                    مشکل شما هم فقط مربوط به سرد کنتدس که شاید حجم دستگاهتو افزایش بده,اگه فنی باشی میتونی با کمپرسور یخچال خانگی که یک پنجم یا یک ششم اسب بخاره یک هیتر ویا یک پنکه بادمای 16درجه داشته باشیکه هزینت زیاد میشه وباید به امور ی مثل شارژ گاز یخچال وجوشکاری نقره اشنا باشی واما میماند روش ساده تر که برای گرما از المنت وبرای سرما از روش تبخیر آب بروی سفال یا همون آجرنماهای سفال که اتفاقا برا اینکار عالین استفادهکن,تو گلخونه ها میان برای خنک کردن گلخونه در یه طرف گلخانه فن ودر طرف مقابل پد یا همون پوشال میزارن که بالای پوشال اب در حال ریختن بروی اونه وهوا ی گرم با گذشتن از پد وبرخورد با آب وتبخیر اون وچون تبخیر گرماگیره,هوایا محیط اطرافشو سرد میکنه وهوای ورودی نیز سرد میشورد,شماهم بیا با همین اصل یه دستگاه کوچیک خونگی برا خودت بساز,والبته یکم تحقیقات همداره,اگه مشکلی داشتی بگو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gmaissam
                      سلام
                      مشکل شما هم فقط مربوط به سرد کنتدس که شاید حجم دستگاهتو افزایش بده,اگه فنی باشی میتونی با کمپرسور یخچال خانگی که یک پنجم یا یک ششم اسب بخاره یک هیتر ویا یک پنکه بادمای 16درجه داشته باشیکه هزینت زیاد میشه وباید به امور ی مثل شارژ گاز یخچال وجوشکاری نقره اشنا باشی واما میماند روش ساده تر که برای گرما از المنت وبرای سرما از روش تبخیر آب بروی سفال یا همون آجرنماهای سفال که اتفاقا برا اینکار عالین استفادهکن,تو گلخونه ها میان برای خنک کردن گلخونه در یه طرف گلخانه فن ودر طرف مقابل پد یا همون پوشال میزارن که بالای پوشال اب در حال ریختن بروی اونه وهوا ی گرم با گذشتن از پد وبرخورد با آب وتبخیر اون وچون تبخیر گرماگیره,هوایا محیط اطرافشو سرد میکنه وهوای ورودی نیز سرد میشورد,شماهم بیا با همین اصل یه دستگاه کوچیک خونگی برا خودت بساز,والبته یکم تحقیقات همداره,اگه مشکلی داشتی بگو
                      داداش سلام
                      اگه امکانش هست میشه روش استفاده از موتور یخچالو براموون بگی
                      به جوری ساده البته :biggrin:

دیدگاه

خیلی خوب کاری کردی پرسیدی اتفاقا سوال جالبی هست منم تابستونا یدونه فن رو جاساز میکنم رو میزم آخه تو اتاقم کولر نداره کلی گرمم میشه موقعه کار.
                        بهترین راه قبل از بکار گیری ابزار آلان سرد/گرم کننده اینه که جلوی جابجایی هوا رو بگیری. یعنی درز پنجره ها و لایه درها احیانا اگر جایی سوراخ کاری شده مثلا لوله بخاری رد شده حسابی آب بندی بشه. مخصوصا لای پنجره ها و درب ورودی منزل با نوارهای مخصوص پوشیده بشه تا هوای سرد وارد منزل نشه 50% کار به این عامل بستگی داره خود من امسال تو خونمون شروع کردم به درز گیری و با پارسال کلی تفاوت کرده.
                        این طوری در مصرف انرژی هم با این قیمت های نجومی صرفه جویی کرده اید و هم در اقتصاد خودتون.
                        اما شما اول از موتور شروع کن ببین موتورت باید چه فضایی رو پوشش بده بعد سراغ چیزای دیگه .
                        برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

سوای خرچنگ قووبلاغه :biggrin: کشیدن طرحت اتفاقا خیلی هم خوب رسم کردی خیلی هم جالب کشیدی
                          با همون المان ها اگه بخوای این کارو بکنی یکم داستان داری ولی اگه با کمپرسور و این ماجراها بخوای کار کنی کلی داستان داری
                          حالا هر کدوم که مایلی رو انجام بده
                          در ضمن برای این مورد تاپیک خیلی خوبی داریم که میتونی استفاده کنی ازش
                          من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

سلام...
                            ممنون که کمکم میکنید...
                            سوای خرچنگ قووبلاغه :biggrin: کشیدن طرحت اتفاقا خیلی هم خوب رسم کردی خیلی هم جالب کشیدی
                            ممنون ....واقعا به خودم امیدوار شدم....خیلی امیدوارم کردی....ممنون....
                            با همون المان ها اگه بخوای این کارو بکنی یکم داستان داری ولی اگه با کمپرسور و این ماجراها بخوای کار کنی کلی داستان داری
                            حالا هر کدوم که مایلی رو انجام بده
                            پس شما میگی طرحی که کشیدم راحت تره.............
                            در ضمن برای این مورد تاپیک خیلی خوبی داریم که میتونی استفاده کنی ازش
                            ممنون....میشه بهم معرفیش کنی؟؟؟
                            سلام
                            والله به خدا 19 سالمه......ولی گفتم من مثل شما مهندس برق و الکترونیک نیستم.....من هرچی بلدم از تجربمه ....منظور از تجربه بیشتر باز کردن وسایل و خراب کردنشونه.......اولین تجربم هم 2 سالگیم بود....میدونی چه کردم؟؟ یه دونه سیم گرفتم دو سرش را کردم داخل پریز .... رفته بودم روی صندلی ...بعد که جرقه زد پرت شدم ....خدا بهم رحم کرد....بعد فیوز پرید...بعدش بابام فکر کنم خواب بود...بیچاره یک دفعه از خواب پرید...رفت فیوز را زد...و بعدش چند دشنام بارم کرد.....همش کامل یادمه....انگار دیروز بود...
                            باورم نمیشد که اینقدر پیچیده باشه که شما میگی....
                            نه راستش دیگه توی کمپرسور یخچال و این چیزا مهارت ندارم... یعنی تا حالا یخچال خونمون خراب نشده بود که برم سر وقت کمپرسورش...
                            پس مشکل سر سرماست.....که منظورت مثل کولر آبیه؟؟؟؟؟؟با هات موافقم...ولی من توی استان خوزستانم... تابستونای اینجا 50 درجس...و من توی اتاقم کولر ندارم... میخوام خنک بکنه باد پنکه را...
                            ..............................................
                            میگم شما که درباره المان گرما و المان سرما نظر دادید....
                            در زمینه انتخاب موتور کمک کنید............در زمینه نوع پروانه با بازده بالا....نوع منبع تغذیه........
                            یا اگه طرح بهتری دارید بگید.....

دیدگاه

تاپیک المان های گرم و سرد کننده :
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=48954.0

الان که گفتید برای تابستون خوزستان میخواید به نظرم این المان ها نتونه کارتو راه بندازه حالا یکم راجبش که بخونی میفهمی منظورم چیه

در ظمن برای خنک کردن هوا روی این ها زیاد حساب نکن بیشتر برای خنک کردن موضعی هستن
                              من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X