سلام به همه دوستان. من یه پدار لازم دارم که لتونه ولتاژ 9ولت باطری کتابی رو :cry2:به5.1ولت با جریان0.7امپر تبدیل کنم خیلی ضروری هستش لطفا کمک کنید :cry2: :angry:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
در خواست مدار کاهش ولتاژ
Collapse
X
-
پاسخ : در خواست مدار کاهش ولتاژ
سلام
مگه باتری کتابی میتونه 0.7 آمپر جریان بده؟
اگر از رگولاتورهای خطی استفاده کنی که کار نمیکنه.
اگر هم از رگولاتورهای سوییچینگ استفاده کنی، باز هم در بهترین شرایط 500 میلی آمپر نمیده.
مگر اینکه چند تا باتری با هم موازی کنید و یا از باتری کتابی شارژی استفاده کنید که با جریان درخواستی شما شاید بتونه 20 دقیقه کار کنه البته شایدشبنم از سعی به سرچشمه خورشید رسید صائب تبریزی
-
پیشنهاد من استفاده از 4 یا 5 تا باتری قلمیه.عمرش خیلی بیشتره.تازه اگه یه کم حرفه ای تر بخواید باتری قابل شارژ با ولتاژ 9 یا 12 عمرش به مراتب بیشتره.
http://eshop.eca.ir/%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7/1633-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AE%D8%B4%DA%A9-12-%D9%88%D9%84%D8%AA-08-%D8%A2%D9%85%D9%BE%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA.html
باتری سبک تر و کوچک تر هم اگه خواستید هست ولی گرون تره.(باتری لیتیومی)
باتری کتابی نه تنها اصلا خوب نیس بلکه افتضاحهفک نکنم حتی یه بار هم بتونه باتری گوشی را شارژ کنه.
آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟
دیدگاه
-
به نظر من از 6 تا باتری قلمی استفاده کنید که در صورت دشارژ و افت ولتاژ هم مشکلی نباشه.
یه نکته این مداری الان میذارم حداقل ولتاژ ورودی نباید از 7 پایین تر باشه.
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=we b&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CCQQFjA B&url=http%3A%2F%2Fwww.micrel.com%2F_PDF%2Flm2 576.pdf&ei=2KBzVOWSHYXhywOxkIKYCA&usg=AFQj CNG4Sl7V77jN4h33f3NyUUKleZPY3w&sig2=9FtEK_KJ95 TzkJebjR2slg&bvm=bv.80185997,d.bGQ
اگه از lm2576 قابل تنظیم استفاده میکنید از مدار سمت راست و اگه از نوع 5 ولت ثابته از مدار سمت چپ استفاده کنید.آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟
دیدگاه
-
سلام دادا.
بنظر من از این باتریه ای لیتیوم استفاده کن. اگه ولتاژ مورد نظرت صرفاً 5.1 ولته خیلی راحت با lm2576 advance قابل ساختنه که تا 1.5 آمپر میده (با هیتسیگ) برا اینکه بازدهی هم بالا بره می شه یه باطری 7.5 ولت برا این کار استفاده کرد که این باتری های لیتیم رو با قیمت مناسب و حجم و وزن پایین تهیه کرد.تشکر لازم نیست!
دیدگاه
-
اگه یه رگولاتور 5 ولت بهش وصل کنی 5 ولت داری
حالا یه مقاومت (دوس داشتی پتانسیومتر) روی پایه 2 که همون منفی هست بزار(یعنی پایه 2 رو با یه مقاومت به منفی وصل کن) ، بعد ولتاژش از 5 به بالا قابل تنظیم هست و 1آمپر هم میده.
مشکل جریان باتریش هم باخودت
برای چی می خوای ؟ چون ممکنه با یه مقاومت 100 ریالی درست شه
دیدگاه
-
گفتم میخوام پاور بانک بسازم جریان باطری گوشی من 0.7ولی این 1آمپرمیده باطری باد میکنه چه کار کنم
اضافه شده در تاریخ :
سلام گفتم میخوام پاور بانک بسازم جریان باطری گوشی من 0.7ولی این 1آمپرمیده خوب باطری باد میکنه شما یه راه حل بدید اگه 0.5آمپرهم بده کافیهعاشقان را سر شوریده به پیکر عجب است
دیدگاه
-
شما ولتاژی را که با این مدار بدست آوردید را چک کنید.در صورتی که میتونید روی اسلیوسکوپ.با جریان های مختلف تست کنید.بعد اگه مطمئن شدید همه چی درسته،ولتاژ را بدید به گوشی.انوقت خود گوشی جریان شارژ را کنترل میکنه.
اما اگه به مدار اطمینان ندارید و میخواید باتری گوشی را جدا شارژ کنید.باید یه مدار کنترل شارژ به این اضافه کنید.آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟
دیدگاه
دیدگاه