سلام دوستان همچین مداری میشه ساخت؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مداری برای سوزاندن گوشی موبایل
Collapse
X
-
پاسخ : مداری برای سوزاندن گوشی موبایل
به نام خدا
سلام
این چیه کاریه اخه :sad:
بعدا اگه منظور شما از سوزان گوشی از طریق امواج الکترومغناطیسی هست که باید بگیم میشه ولی یک مشکل خیلی بدی دارهاون این هست هر چی وسلیه الکترونیکی که تو اون محله تحت پوشش این امواج الکترو...... شما هست باید بیخالش بشید
بعدا یکی از دوستان هم گقتن تو کلانتری ها هست :eek: :eek: فکر کنم شایعه باشه فقط یک جیمر دارن که انتن رو قطع میکنه
و در اخر هم برای سوزان گوشی خودتون خیلی راه های هست که میشه گوشی رو از کار انداخت یکش انداختن تو اب هست و بزاری 2 دقیقه تو اب بمونه بعد از اب بکشش بیرون روش خیلی خوب و بدون خطر هست!!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم
[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]
دیدگاه
-
پاسخ : مداری برای سوزاندن گوشی موبایل
نوشته اصلی توسط امیر محتشمبله دیگه منظور من سوزاندن گوشی موبایل با امواج الکترومغناطیسی هست
نه به روشهای فیزیکی مثل تو اب انداختن و شکستنابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
دیدگاه
دیدگاه