اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دیمر آنالوگ کنترل شده با ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دیمر آنالوگ کنترل شده با ولتاژ

منظورم مداریه که تو تصویر نشون دادید!!! خطرناک به نظر میرسه چون مثل اینکه باید ولتاژ 220 ولت به پایه 5 وصل بشه!!! :read:

دیدگاه

اون تصویر رو آقای نو رسیده گذاشتند من نزاشتم و تست هم نکردم تا حالا .
      من در مورد مشکلتون با ورودیش نظر داده بودم که میتونید اینجوری هم مشکلتون رو حل کنید در مورد اون تصویر و مدار سوادی ندارم
      من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

پس بهتره از آقای نو رسیده بپرسم آقای نو رسیده شما مداری رو که گذاشتید خودتون تستش کردید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadegh.put
          پس بهتره از آقای نو رسیده بپرسم آقای نو رسیده شما مداری رو که گذاشتید خودتون تستش کردید؟

اگه برای تست میخواید احتمالا تو دیتاشیت application note داشته باشه یا مدارای تست و....
          من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

بله. اون مدار توی یکی از محصولات تولیدی، ما چندین ساله که داره کار میکنه. اون ولتاژی که به پایه 5 میاد نمونه ولتاژ اصلیه که برای تشخیص عبور از صفر ازش استفاده میشه و 220 ولت نیست. ما با یه ترانس این نمونه رو گرفتیم که برای اندازه گیری ولتاژ هم ازش استفاده کردیم. نکته اینکه اگه دقت براتون مهمه، خازن رمپ که به پایه 10 وصل میشه رو سعی کنین از نوع MKT باشه.
            کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

با ارزش پوزش چندتا سوال دیگه داشتم :
              اولا اینکه پایه 6 رو باید چی کار کنم؟
              دوم اینکه اندازه المان های مدار چه قد مهمه ؟ مثلا من خازن 150 نانو mkt گیر نیاوردم ولی به جاش دوتا 330 نانو mkt رو سری کردم که حدودا میشه 165 نانو!!!
              سه . تو ی یه قسمتی از مدار یه خازن 2200 میکرو رو بین زمین و منبع ولتاژ قرار دادین… دلیلش چیه؟
              ببخشید که ایقد مزاحمتون میشم … ممنون میشم اگه جوابمو بدید!

دیدگاه

خواهش میکنم. ولتاژ کنترلی رو به پایه 11 بدین.
                پایه 6 برای شات داون کردن آیسی هست. شاید بکار شما نیاد.
                اون خازنه 2200 به آیسی ربطی نداره و فقط توی شماتیک کنارش قرار گرفته.
                خازن و مقاومت پایه های 9 و 10 شیب رمپ رو تعیین میکنن. اگه شیب بیشتر باشه ماکزیمم ولتاژ کنترلیتون بیشتر میشه. اگه شیب کم باشه ماکس اون کمتر میشه.
                ولی به حرفای من اعتماد نکنین. حتما دیتا شیت قطعه رو مطالعه کنین. روایت داریم: علیکم بالدیتاشیت. یعنی : بر شما باد دیتا شیت خوانی دقیق. :biggrin:

دیدگاه

این فرمول های تعیین زمان تولید پالس هستش که باید به گیت تریاک اعمال بشه… رابطه ramp voltage رو متوجه نمیشم . اون t توی رابطه رو نمیدونم چیه!!!

دیدگاه

V ref هم که ولتاژ پایه 7 هستش رو ما به زمین زدیم یعنی ولتاژش صفره که این با توجه به فرمول ها مشکل درست میکنه :surprised:

دیدگاه

ببخشید پایه شماره 8

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadegh.put
                        V ref هم که ولتاژ پایه 7 هستش رو ما به زمین زدیم یعنی ولتاژش صفره که این با توجه به فرمول ها مشکل درست میکنه :surprised:
                        عزیز دل برادر. توی نقشه من پایه 8 با یه خازن زمین شده، خازن باعث میشه نویزهای روی رفرنس گرفته بشه. اگه شما مستقیم به زمین زدین مدارو اصلاح کنین.
                        توی کار الکترونیک اولین نیاز شما، دقت، صبر و حوصله هست. بعدش هم اطلاعات فنی.

ولتاژ نمونه برق که روی پایه 5 میاد، وقتی از صفر رد شد، ولتاژ پایه 10 رو صفر میکنه و بعد از اون پایه 10 با رمپی که شیبش توسط خازن و مقاومت 9 و 10 تعیین میشه زیاد میشه. همزمان با ولتاژ کنترلی 11 هم مقایسه میشه، هر وقت که ولتاژ 10 از 11 بیشتر شد، یه پالس تو خروجی مربوط به اون نیم سیکل تولید میشه که پهنای اون پالس هم قابل تنظیمه. این پالس توی اون نیم سیکل تریاک رو تریگر میکنه و ادامه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X