میشه یک چیزی هایی حدث زد .
یک پمپ با فشار بالا یک مخزن انبساط فشار قوی و یک رگلاتور فشار و یک سیستم لوله کشی و چند ده تا والو الکترونیکی و در نهایت یک سیستم کنترلر .
تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
حدس های دوستمون خیلی خوبه اما قیمت این حدس ها یه کم زیادی بالاست!!!!!!!!
منظورتون از موزیکال چیه؟
آب بازی + پخش موزیک (موزیک واسه خودش ، آب بازی برای خودش)
پخش موزیک با آب ! (خیلی خفن)
پخش موزیک مرتبط با آب (سخت)
من حالت اول رو توضیح میدم!
اگر آبنمای شما کوچیک هست (ظرفیت آبگیری کل سیستم حدود 15 تا 20 لیتر) و ارتفاع کمتر از 2 متره می تونید از پمپ آب کولر استفاده کنید. البته اگر فقط آب از بالا لازمه به پایین بریزه. قسمت موزیک هم که یه پلیر باید زحمتشو بکشه! (با AVR هم می تونید درستش کنید)
اما اگر آب نمای شما دارای چندین خروجی و خیلی خفن هستش (مثل آبنماهای موجود در مجمع های تجاری) به چند تا شیر برقی و یک مدار کنترلر قوی همچنین یه پمپ قوی تر (مثلا با هد 8 متر) نیاز دارید. لازم به ذکره که در آب نماهای بزرگ که نازل های کوچکی دارند و آب پرتاب می کنند برای اینکه جت (فواره) آب از هم متلاشی نشه و صاف حرکت کنه یه سری مواد افزودنی به آب اضافه می کنند(نمدونم چیه!)
با تحقیقاتی که من کردم فهمیدم که باید خروجی یک موزیک پلیر رو به یک میکرو بدی و اون رو تقویت کنی و تبدیلش کنی به یک سیگنال آنالوگ 0 تا 10 ولت و بعد از این سطح ولتاژ خروجی بگیری و به شیرهای کنترلی که تو بازار موجود و با سیگنال آنالوگ کار میکنند بدیم که از طریق یک پمپ آب رو بدیم بیرون.
این روش جواب میده؟!
میشه تو زمینه تبدیل و تقویت ولتاژش منو راهنمایی کنید؟! اضافه شده در تاریخ :
دوستان امکانش هست راهنمایی کنید?
oo:
آبنما موزیکال با پمپ کولر در حد شوخیه! یا اینکه در حد پروژه دانشجویی!!!
بیشتر تو آبنماها از کف کش استفاده میشه که فشارش رو با یه اینورتر کنتترل میکنند ، اینورتر هم به PC متصله که رقص نور .... رو کنترل کنه.
حالا اینکه چقدر براشون مهمه که هر نازل(همونی که ازش آب میزنه بیرون ) یه کف کش داشته باشه یا هر 10 تاش یه کف کش بسته به پروژه داره.
شخصا دیدم 270 تا نازل که با 270 تا اینورتر و 270 تا کف کش کار کرده(و میکنه)
آبنمایی هم مثل میدون امام علی (ع) اصفهان هر 10 تا سری یه کف کش داره .
من نظرم اینه که برای آزمایشی هم دوستان یک دانه با پمپ کولر در حد نمونه بسازند
و داخل شرکت یا مغازه دوستانشان بزارنند ، فوقش 50 هزار هزینه داره
کیه پایه اند ؟
طرح اولیه را بدهند
من تجارب خوبی دارم می توانم کمکتان کنم
کیه پایه اند ؟
طرح اولیه را بدهند
کنترل به چه صورتی انجام میشه؟
باید بیت هارو از قبل برنامه ریزی کنیم؟
کیه پایه اند ؟
طرح اولیه را بدهند
من پایه هستم imanxx_81 عزیز.
این چیزایی که گفتم درسته یا نه؟! :
"با تحقیقاتی که من کردم فهمیدم که باید خروجی یک موزیک پلیر رو به یک میکرو بدی و اون رو تقویت کنی و تبدیلش کنی به یک سیگنال آنالوگ 0 تا 10 ولت و بعد از این سطح ولتاژ خروجی بگیری و به شیرهای کنترلی که تو بازار موجود و با سیگنال آنالوگ کار میکنند بدیم که از طریق یک پمپ آب رو بدیم بیرون.
این روش جواب میده؟!"
از هرجا میگید شروع کنیم
دیدگاه