اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی مدار

با لین اوصاف یه میکروی 2 تومنی بذاری همه کار رو برات بکنه راحت تری چون به هر حال پول خازن و ایسی شمارنده و بقیه قطعات جانبی همون در میاد تازه بردت هم کلی شلوغ تر میشه
    AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
      با لین اوصاف یه میکروی 2 تومنی بذاری همه کار رو برات بکنه راحت تری چون به هر حال پول خازن و ایسی شمارنده و بقیه قطعات جانبی همون در میاد تازه بردت هم کلی شلوغ تر میشه
      بهترین روش استفاده از یک میکرو هست
      دوستان به مدارات چینی نگاه میکنن و میگن این بهتره در صورتی که به دردسرش نمی ارزه
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
        دوست عزیز کی گفته وقتی برق قطع میشه رله باید وصل بمونه؟
        درود
        چراش رو من توصیح دادم. شما بگو چطور وقتی ولتاژ که از روی رله برداشته بشه، چراغ روشن میمونه.
        مـن هیچ ندانم که مرا آن که سرشت
        از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
        جامی و بتی و بربطی بر لب کشت
        این هر سه مرا نقد و تو را نسیه بهشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط marychi
          درود
          چراش رو من توصیح دادم. شما بگو چطور وقتی ولتاژ که از روی رله برداشته بشه، چراغ روشن میمونه.
          سلام
          شما ظاهرا اصلا این لوسترها رو ندیدین
          تو این لوستر ها سه نوع لامپ به کار رفته
          بار اول که کلید رو روشن میکنید لامپ اول روشن میشه
          یه بار خاموش روشن میکنید لامپ اول و دوم روشن میشه
          بار بعدی که خاموش روشن میکنید لامپ اول و سوم روشن میشه
          یه بار دیگه که خاموش روشن میکنید هر سه تاش روشن میشه
          و لزومی نداره(اصلا امکان نداره) وقتی برق از منبع قطعه رله یا لامپ با هر چیزی روشن بمونه دوست عزیز
          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

ok
            به غیر از میکرو، میشه از ای سی های cmos که مصرف چند ده میکرو امپر دارن به همراه خازن برای نگه داشتن حالت قبل استفاده کرد.
            از رله های لچ هم میشه استفاده کرد. قیمتشون رو ندارم فعلا ولی فکر کنم گرون باشن. با اینها فکر کنم حتی نیاز به ای سی هم دیگه نباشه و با مدار ترتنزیستوری ساده بشه کار رو انجام داد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
              [quote=masoud_m_bf]
              بهترین روش استفاده از یک میکرو هست
              دوستان به مدارات چینی نگاه میکنن و میگن این بهتره در صورتی که به دردسرش نمی ارزه
              lاستفاده از میکرو خوبه و برای آینده هم راه توسعه رو باز میزاره ولی به نظرم مدار به این سادگی احتیاجی به همچین دنگ و فنگایی نداره
              تو بحث تیراژ هم اگه باشه به نظرم استفاده از میکرو خبلی گرونتره(4017 - 390 تومن) و برنامه ریزیش خودش باعث میشه کلی سرعت کار بیاد پایید

رله لچ رو میخواستم پیشنهاد بدم منم ولی فک نکنم به درد مورد ایشون بخوره استفاده ازش

من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط marychi
                ok
                به غیر از میکرو، میشه از ای سی های cmos که مصرف چند ده میکرو امپر دارن به همراه خازن برای نگه داشتن حالت قبل استفاده کرد.
                خب منم همینو میگم دیگه

نوشته اصلی توسط marychi
                از رله های لچ هم میشه استفاده کرد. قیمتشون رو ندارم فعلا ولی فکر کنم گرون باشن. با اینها فکر کنم حتی نیاز به ای سی هم دیگه نباشه و با مدار ترتنزیستوری ساده بشه کار رو انجام داد.
                نوشته اصلی توسط icarus
                رله لچ رو میخواستم پیشنهاد بدم منم ولی فک نکنم به درد مورد ایشون بخوره استفاده ازش
                آقو در مورد این رله های لچ یه توضیحی میدین؟
                منظورم اینه که به صورت مکانیکی تو یه حالت میمونه؟

دیدگاه

مثل این خودکار فشاری ها چجورین ؟ یه بار فشار میدی نوکش میاد بیرون یه بار دیگه فشار میدی نوکش میره تو
                  این رله ها هم اونجورین
                  من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

البته دقیقا نه مثل خودکار.
                    دو تا پایه داره که اگه به یکی ولتاژ بدی رله رو وصل میکنه و با برداشتن ولتاژ تو همون حالت میمونه و برای برگردوندن به حالت اول باید یه ولتاژ به پایه دیگه ورودیش بدی.
                    ار نظر مکانیکی فکر کنم تیغه وسط خودش آهنرباس و وقتی یه یکی از دو تیغه خروجی وصل شد بهش میچسبه و با قطع شدن ولتاژ تو همون حالت میمونه.

دیدگاه

سلام
                      یه دونه آی سی 4017 بردار
                      یه حازن بزرگ به دوتا ورودی تغذیه وصل کن
                      همونطور که دوستان گفتن یه دیود هم طوری که کاتدش به پایه + خازن و آندش به پایه کلاک 4017 باشه وصل کن
                      حالا با یه کلید به کلاکش پالس بده ببین میتونه خروجی رو نگه داره یا نه؟
                      این کاری که می گید را میشه با یه فیلیپ فلاپ t هم انجام داد. نه؟ فقط این فیلیپ فلاپ رو لبه پایین رونده تریگر میشه که فکر نکنم مشکلی باشه

دیدگاه

البته دقیقا نه مثل خودکار.
                        دو تا پایه داره که اگه به یکی ولتاژ بدی رله رو وصل میکنه و با برداشتن ولتاژ تو همون حالت میمونه و برای برگردوندن به حالت اول باید یه ولتاژ به پایه دیگه ورودیش بدی.
                        ذرسته هدف مثال زدن بود البته

یه فنر هست که میفته روی تا لبه (کنتاکت باز و بسته) یه بار میزنید میفته رو یه لبه و قفل میشه وقتی برعکس مکنید هم میچسبه به لبه بعدی و قفل میمونه

این کاری که می گید را میشه با یه فیلیپ فلاپ t هم انجام داد. نه؟ فقط این فیلیپ فلاپ رو لبه پایین رونده تریگر میشه که فکر نکنم مشکلی باشه
                        توی پست های قبلی چند بار گفتم با خیلی از آی سی های منطقی میشه ساختش شما ببین با کدوم راحت تری .
                        توی شمارنده شما کافیه بیای یه سیگنال بدی به شمارنده اون میشماره . توی باقی آی سی ها هم با توجه به کارکردشون این سیگنال رو میدی و خروجی میگیرید.

دیدگاه

سلام

من این مدار را با یه فیلیپ فلاپ j k ساختم. به این صورت که پایه j وk را به هم وصل کردم تا فیلیپ فلاپ t درست بشه و به Vcc و پایه ریست وصل کردم چون ریستش با صفر اکتیو میشه. بعد همین جور که جناب masoud_m_bf فرمودند یه خازن 1000 میکرو هم به Vccو Gnd آی سی وصل کردم و دیود هم کاتدش را بهVcc و آندش را به پایه کلاک وصل کردم.(کلاکش هم رو لبه پایین رونده کار می کنه).دو تا led هم به خروجیهای فیلیپ فلاپ وصل کردم. تغذیه 5 ولت را هم به پایه کلاک می دم.وقتی تغذیه را وصل می کنم یکی از ledها روشن میشه وقتی قطع میکنم led دیگه روشن میشه ونورش به تدریج کم میشه .(که درسته)اما بعضی وقتها درست عمل میکنه ولی بعضی وقتها مثلا موقع قطع تغذیه نمی ره رو led دیگه یا موقع وصل تغذیه میپره رو led دیگه در صورتی که باید همون led که در مرحله قبل نورش کم شده روشن بشه. چیکارش کنم ؟ ظرفیت خازن را هم تغییر دادم اما فرقی نکرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electroactive
                            سلام

من این مدار را با یه فیلیپ فلاپ j k ساختم. به این صورت که پایه j وk را به هم وصل کردم تا فیلیپ فلاپ t درست بشه و به Vcc و پایه ریست وصل کردم چون ریستش با صفر اکتیو میشه. بعد همین جور که جناب masoud_m_bf فرمودند یه خازن 1000 میکرو هم به Vccو Gnd آی سی وصل کردم و دیود هم کاتدش را بهVcc و آندش را به پایه کلاک وصل کردم.(کلاکش هم رو لبه پایین رونده کار می کنه).دو تا led هم به خروجیهای فیلیپ فلاپ وصل کردم. تغذیه 5 ولت را هم به پایه کلاک می دم.وقتی تغذیه را وصل می کنم یکی از ledها روشن میشه وقتی قطع میکنم led دیگه روشن میشه ونورش به تدریج کم میشه .(که درسته)اما بعضی وقتها درست عمل میکنه ولی بعضی وقتها مثلا موقع قطع تغذیه نمی ره رو led دیگه یا موقع وصل تغذیه میپره رو led دیگه در صورتی که باید همون led که در مرحله قبل نورش کم شده روشن بشه. چیکارش کنم ؟ ظرفیت خازن را هم تغییر دادم اما فرقی نکرد
                            با دست کلاک میدید؟
                            باید از یه Debounce تو ورودی استفاده کنید

دیدگاه

با دست کلاک میدید؟
                              باید از یه Debounce تو ورودی استفاده کنید
                              بله. چطوری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electroactive
                                بله. چطوری؟
                                اینجوری:

https://www.google.com/search?q=hard...AUoAQ#imgdii=_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X