اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد شیر برقی ماشین لباسشویی؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد شیر برقی ماشین لباسشویی؟

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
    یه روش دیگه هم استفاده از موتور جوجه گردون اجاق گاز هست
    این موتور ها وقتی به آخر میرسن(همون گیرپاژ) اگه برقشون قطع و وصل بشه برعکس شروع میکنن به چرخیدن
    فقط مشکلش اینه که 220 ولت هستن
    مجددا سلام
    مهندس کار اتومات برف پاک کن هم همینه؟
    مرسی
    تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد ن
      مجددا سلام
      مهندس کار اتومات برف پاک کن هم همینه؟
      مرسی
      سلام
      موتور برف پاکن همیشه در یک جهت میچرخه
      ولی یه سیستم میل لنگ مانند داره که به چرخش های حدود 90 درجه رفت و برگشتی تبدیلش میکنه
      اگه اشتباه نکنم داخلش یه چیزی مثل سوئیچ داره که هر وقت شفت موتور به نقطه مورد نظر میرسه تحریک میشه
      وقتی تحریک میشه یه مداری چک میکنه ببینه ورودی که از دسته میاد هنوز فعاله یا نه
      اگه فعال بود که هیچ
      اگه نبود برق موتور رو قطع میکنه
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد ن
        نه بابا،آ‌ آقا سینا دل رئوفی داره، نگران نباش :agree:
        راستی سینا خان من تو یه چندتا سایت دیگه از همین شیربرقی 1/2 اینچ 12 ولتی ساده دیدم ها، یه سرچی تو گوگل بکنی پیدا میشه، اما متاسفانه شیربرقی هم ایرادات خاص خودشو داره دیگه...
        ممنون

سلام محمد جان , خسته نباشید...
        بله مسعود خان گفتند که فشار در این شیرها به شدت کاهش پیدامیکنه , پس
        برای من که برای آبیاری باغچه محل کار نیاز دارم, نمیتونه کاربرد داشته باشه
        پس باید با روشهای ابتکاری که دوستان پیشنهاد کردند , این کار را بکنم

چشم الان دسترسی ندارم حتما میذارم عکسشو
        آقا سینا آی سی هایی مثل M54544 اگه گیرتون بیاد مخصوص همین کار هستن
        چشمتون بی بلا ...
        مسعود خان سلام
        این آیسی که لطف کردید معرفی کردید , چه کاری انجام میدهد؟ سنسور جریان هست؟بیشتر من از این که از یک مقاومت استفاده
        کردید خوشم اومد , در حقیقت کار سنسورهای جریان هم همینه و یک مقاومت سنس این کارو انجام میده..... :nerd: (خیلی برام جالب بود)

یه روش دیگه هم استفاده از موتور جوجه گردون اجاق گاز هست
        این موتور ها وقتی به آخر میرسن(همون گیرپاژ) اگه برقشون قطع و وصل بشه برعکس شروع میکنن به چرخیدن
        فقط مشکلش اینه که 220 ولت هستن

این موتور فکر کنم بهترین ایده باشه , با قطع و وصل برق , جهت تغییر میکنه؟

پ.ن: راستی من به دلیل گرفتاری کاری وقت نکردم از شما تشکر کنم , مدار مقایسه گر جریانتون که زحمت کشیدید و برای من
        طراحی کردید , به خوبی کار میکرد...
        چند بار میخواستم P.M بدم و تشکر کنم که یادم رفت , پوزش میخوام

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359

سلام، ممنونم شما هم خسته نباشید آقا سینا
          بله، علاوه بر مشکلی که آقا مسعود گفت یه ایراد دیگه هم شیرهای برقی دارن و اونهم واشر داخلشونه. بعد از مدتی بدلیل باز و بسته کردن مداوم بوبین، واشر جداکننده آب از محور شیر (که واشر آب بندی شیر و همچنین قطع و وصله) بصورت حلقه ای پاره میشه و شیر نشت پیدا میکنه. مشکل هم اینجاست که این واشر ها انواع خاصی دارن و پیداکردنشون عذاب قبره! خیلیا در این مواقع ترجیح میدن شیر چند ده و بعضا چندصد هزار تومنی رو به خاطر یه واشر 1000-2000 تومنی عوض کنن!
          مرسی
          تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359

چشمتون بی بلا ...
            مسعود خان سلام
            این آیسی که لطف کردید معرفی کردید , چه کاری انجام میدهد؟ سنسور جریان هست؟بیشتر من از این که از یک مقاومت استفاده
            کردید خوشم اومد , در حقیقت کار سنسورهای جریان هم همینه و یک مقاومت سنس این کارو انجام میده..... :nerd: (خیلی برام جالب بود)

این موتور فکر کنم بهترین ایده باشه , با قطع و وصل برق , جهت تغییر میکنه؟

پ.ن: راستی من به دلیل گرفتاری کاری وقت نکردم از شما تشکر کنم , مدار مقایسه گر جریانتون که زحمت کشیدید و برای من
            طراحی کردید , به خوبی کار میکرد...
            چند بار میخواستم P.M بدم و تشکر کنم که یادم رفت , پوزش میخوام
            1- این که اگه برای آبیاری میخواید استفاده کنید
            به نظر من(البته نظر منه) بهتره آب رو توی یه مخزن ذخیره کنید و از اون پمپ کنید
            چندتا مزیت داره
            باغبونا میگن آب شیر رو مستقیم نباید به گیاه داد و باید چند ساعت در حال سکون نگهش داشت
            دوم کود رو راحت و یکدست میتونید بهش اضافه کنید
            درگیری با شیر های برقی ندارید!

2- این آی سی و آی سی های مشابه مخصوص این کار هستن
            معمولا دوتا پایه تعذیه دارن
            یه پایه فرمان
            دوتا خروجی
            وقتی فرمان 1 باشه موتور رو در یک جهت میچرخونه و وقتی قفل شد خودش خروجی رو قطع میکنه
            و وقتی 0 بشه موتور رو برعکس میچرخونه و وقتی به آخر رسید باز هم خروجی رو قطع میکنه
            تو ضبط های قدیمی که ولومشون هم پیچی بود هم با کنترل تنظیم میشد حتما میتونید از این آی سی پیدا کنید

3- تنها قطع و وصل برق براش کافی نیست(بعضی وقتها در همون جهت شروع به چرخش میکنه)
            حتما باید قفل بشه

4- جدی؟ :eek: همونطور که گفتم حتی احتمال نمیدم کار کنه!

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط محمد ن
            سلام، ممنونم شما هم خسته نباشید آقا سینا
            بله، علاوه بر مشکلی که آقا مسعود گفت یه ایراد دیگه هم شیرهای برقی دارن و اونهم واشر داخلشونه. بعد از مدتی بدلیل باز و بسته کردن مداوم بوبین، واشر جداکننده آب از محور شیر (که واشر آب بندی شیر و همچنین قطع و وصله) بصورت حلقه ای پاره میشه و شیر نشت پیدا میکنه. مشکل هم اینجاست که این واشر ها انواع خاصی دارن و پیداکردنشون عذاب قبره! خیلیا در این مواقع ترجیح میدن شیر چند ده و بعضا چندصد هزار تومنی رو به خاطر یه واشر 1000-2000 تومنی عوض کنن!
            مرسی
            دقیقا
            بعضا واشر دارن
            بعضا یه پرده شبیه دیافراگم
            جنس های حالا هم که.... :NO:
            آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

1- این که اگه برای آبیاری میخواید استفاده کنید
              به نظر من(البته نظر منه) بهتره آب رو توی یه مخزن ذخیره کنید و از اون پمپ کنید
              چندتا مزیت داره
              باغبونا میگن آب شیر رو مستقیم نباید به گیاه داد و باید چند ساعت در حال سکون نگهش داشت
              دوم کود رو راحت و یکدست میتونید بهش اضافه کنید
              درگیری با شیر های برقی ندارید!

2- این آی سی و آی سی های مشابه مخصوص این کار هستن
              معمولا دوتا پایه تعذیه دارن
              یه پایه فرمان
              دوتا خروجی
              وقتی فرمان 1 باشه موتور رو در یک جهت میچرخونه و وقتی قفل شد خودش خروجی رو قطع میکنه
              و وقتی 0 بشه موتور رو برعکس میچرخونه و وقتی به آخر رسید باز هم خروجی رو قطع میکنه
              تو ضبط های قدیمی که ولومشون هم پیچی بود هم با کنترل تنظیم میشد حتما میتونید از این آی سی پیدا کنید

3- تنها قطع و وصل برق براش کافی نیست(بعضی وقتها در همون جهت شروع به چرخش میکنه)
              حتما باید قفل بشه

4- جدی؟ :eek: همونطور که گفتم حتی احتمال نمیدم کار کنه!

اضافه شده در تاریخ :
              دقیقا
              بعضا واشر دارن
              بعضا یه پرده شبیه دیافراگم
              جنس های حالا هم که.... :NO:
              سلام
              1- با نظرتون کاملا موافقم، کلر و برخی املاح دیگه ای تو آب تصفیه شده شهری هستن واسه بعضی از گیاها مضرن. اگه بشه با جمع کردن آب بارون از ناودان خونه اونو واسه آبیاری استفاده کرد که واقعا محشره...
              2- آی سی ای که معرفی کردی خیلی عالیه، من نمیدونستم همچین آی سی ای وجود داره. راستی جریان اینا رو میشه با ماسفت به 4-5 آمپر واسه غول چراغ جادو (منظورم موتور برف پاک کن پیکانه ) استفاده کرد دیگه، نه؟

آره بابا، اخیرن خیلیاشون واشر دارن حتی شیرپروانه ای 5 میلیون تومنی! :sad: ما که تو کارخونه جنس اورجینال از آلمان و انگلیس میگیریم و جایگزین اورجینال قدیمیش میکنیم هم سرمون کلاه میره. مثلا نمونش جنس Enress+hauser 5 سال پیش دیافراگمی بود، 4 سال بکوب کارکرد. سال پیش همون پارت نامبر جنس وارد کردیدم از همون شرکت، به جای پرده نازک دیافراگم توشو گود کردن یه واشر کلفت گذاشتن، 10 ماه بیشتر کار نکرد!!! نمیدونم علم پیشرفت نمیکنه یا ما پسرفت میکنیم؟
              تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد ن
                راستی جریان اینا رو میشه با ماسفت به 4-5 آمپر واسه غول چراغ جادو (منظورم موتور برف پاک کن پیکانه ) استفاده کرد دیگه، نه؟
                خودمم تا یک ماه پیش نمیدونستم
                اینجا یه آقایی داریم ما خیلی آدم پریه
                هر چی ازش میپرسین میدونه
                همه چیزم خودش یادگرفته بی معلم بی آموزش
                از اون قدیمیای الکترونیکه
                دمش گرم هر وقت میبینمش یه چیزه تازه یاد میگیرم ازش

این آی سی ها فکر نمیکنم گیر بیاد آ
                این همون l298 خودمونه + یه میکرو و همون مقاومت که گفتم :biggrin:

دیدگاه

سلام به دوستان
                  آقو من از این شیر که درست کردم عکس گرفتم
                  ولی در حین عکس گرفتن متوجه شدم عجب وسیله عجیب غریبی درست کردم :icon_razz:
                  میذارم فقط بهم نخندی!

اینم ساخت شیر برقی گاز پیک نیکی به روایت تصویر:

بابا نخندین این واسه یه پروژه آزمایشی بود! :sad:

دیدگاه

سلام
                    بابا ایول :applause: :applause: :applause:
                    خنده چیه مهندس، واقعا عالی درست کردی...
                    گرچه من همیشه رو کارهام خیلی وسواس به خرج میدم، اما آخر سر هیچکدومشون اینقدر تر و تمیز از کار در نمیان :cry2:
                    واقعا صد آفرین داری، ماشالله خیلی تر تمیز و قشنگ کار کردی، دمت گرم. سر صبح واقعا روحیه گرفتم از اینکه با دوستایی مثل شما آشنام
                    اینم جایزت:

خودمم تا یک ماه پیش نمیدونستم
                    اینجا یه آقایی داریم ما خیلی آدم پریه
                    هر چی ازش میپرسین میدونه
                    همه چیزم خودش یادگرفته بی معلم بی آموزش
                    از اون قدیمیای الکترونیکه
                    دمش گرم هر وقت میبینمش یه چیزه تازه یاد میگیرم ازش

این آی سی ها فکر نمیکنم گیر بیاد آ
                    این همون l298 خودمونه + یه میکرو و همون مقاومت که گفتم :biggrin:
                    ایول داره، همچین آدمایی کم پیدا میشن بخدا، باید قدرشونو دونست
                    :mrgreen: آره راس میگیا همون کارو میکنه :mrgreen: ولی خوب آدم هرچی با آی سی های بیشتر آشنا میشه کارش راحت تره...
                    ممنون
                    تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد ن
                      سلام
                      بابا ایول :applause: :applause: :applause:
                      خنده چیه مهندس، واقعا عالی درست کردی...
                      گرچه من همیشه رو کارهام خیلی وسواس به خرج میدم، اما آخر سر هیچکدومشون اینقدر تر و تمیز از کار در نمیان :cry2:
                      واقعا صد آفرین داری، ماشالله خیلی تر تمیز و قشنگ کار کردی، دمت گرم. سر صبح واقعا روحیه گرفتم از اینکه با دوستایی مثل شما آشنام
                      اینم جایزت:

ایول داره، همچین آدمایی کم پیدا میشن بخدا، باید قدرشونو دونست
                      :mrgreen: آره راس میگیا همون کارو میکنه :mrgreen: ولی خوب آدم هرچی با آی سی های بیشتر آشنا میشه کارش راحت تره...
                      ممنون
                      ما مخلصیم قربان
                      نه نه
                      گفتن تو انجمن کوچه بازاری حرف نزنید
                      خیلی ممنونم؛ لطف دارید شما؛ من شاگردی بیش نیستم ^^
                      آخه سفینه فضایی ناسا اینقدر پیچ میچ نداره :biggrin:
                      خوشحال شدم از کارم تعریف کردین :wow:
                      ممنونم
                      به من یه دستگاه CNCلیزر بدین با یه دستگاه تراشکاری
                      کل قاره آمریکا رو براتون یک نفره فتح میکنم
                      اصن علاقه عجیبی به این دستگاهها دارم

ا ازین کارتا
                      همیشه ازینا به ما میدادن میگفتن نگه دارین آخر سال فلان میکنیم :applause:
                      ولی هیچوقت هیچ کاری نکردن :cry:

آره :agree:
                      من برد سروو موتورم سوخت
                      رفتم پیشش گفت اولا که نمیخواد پول بدی موتور نو بخری از رو یه ضبط این آی سی رو بردار(البته دو سه تا شماره گفت من همین یکی یادم موند)
                      دوما موتور کلاچ دار بذار که اگه مدار قطع کن کار نکرد رو موتور فشار نیاد(اونم گفت از تو همون ضبطا میتونی پیدا کنی)

اضافه شده در تاریخ :
                      اینم یکی دیگه: TA7291

دیدگاه

بابا نخندین این واسه یه پروژه آزمایشی بود! :sad:
                        سلام مسعود خان
                        خیلی خوب و تمیز ساختید , کارتون حرف نداره
                        من معمولا اگر دست به ساخت چیزی بزنم , یک چیز چلاق لق و لوق در پیتی در میاد :mrgreen:

پ.ن: تنبلی به کجا رسیده , یک پیچ پیکنیکی هم زورشون میاد باز کنن , باید دستگاه این کارو بکنه :eek: oo: (شوخی )

به من یه دستگاه CNCلیزر بدین با یه دستگاه تراشکاری
                        مسعود خان این دستگاه CNC که میفرمایید همان دستگاه هایی هستند که بر روی MDF طرح میکشند
                        یا با اون CNC ها فرق دارند؟
                        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                          سلام مسعود خان
                          خیلی خوب و تمیز ساختید , کارتون حرف نداره
                          من معمولا اگر دست به ساخت چیزی بزنم , یک چیز چلاق لق و لوق در پیتی در میاد :mrgreen:

پ.ن: تنبلی به کجا رسیده , یک پیچ پیکنیکی هم زورشون میاد باز کنن , باید دستگاه این کارو بکنه :eek: oo: (شوخی )
                          مسعود خان این دستگاه CNC که میفرمایید همان دستگاه هایی هستند که بر روی MDF طرح میکشند
                          یا با اون CNC ها فرق دارند؟
                          قابل نداره سینا خان
                          باشه واسه شما :icon_razz:

حالا تنبل هستم قبول
                          ولی نه اینقدر دیگه :wow:
                          خیر سرم پروژه پایانیمه
                          ولی هیچ جوره راه نمیده
                          تنها چیزیش که درست کار میکنه همین شیرشه!!!

CNC کلا دستگاههایی هستن که با کامپیوتر کنترل میشن و معمولا ورودیشون وکتور یا همون نمودار هست(این تعریف درست و دقیقش نیست!)
                          حالا مدلهای مختلفی داره
                          دریل CNC
                          فرز CNC
                          لیزر CNC
                          پلاسما CNC
                          واتر CNC
                          و...

که هر کدوم توانایی های برش خاصی خودشون رو دارن
                          اگه اشتباه نکنم از همه قوی تر همون واتر CNC هست که با فشار آب برش میده و دقیق هم هست برای کارای حساس ازش استفاده میکنه

من همشو دوست دارم
                          نقشه های دریل CNC رو کشیدم واسه PCB
                          پول دستم بیاد یکی واسه خودم میسازم

دیدگاه

قابل توجه دوستانی که میگن این شیر فشار رو کاهش میده میتونید چندتاشیرو باهم موازی کنید و خروجی هارو بهم وصل کنید تا کاهش فشار جبران بشه
                            تو لاله زار شیر با فشار خوب گیر میاد با 100 تومن

دیدگاه

کسی با شیر برقی ماشین لباسشویی کار کرده؟اون هم همین مشکلاتی که میفرمایید داره؟
                              چون فشار آب ماشین لباسشویی کم نیست و من تا حالا ندیدم کسی شیر برقی آب گیری ماشین
                              لباسشویی را تعویض کرده باشه و حتی سالها کار میکنه......!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X