اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت دستگاه جوش نقطه ای

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای ساخت دستگاه جوش نقطه ای

سلام دوستان

میخوام دستگاه جوش نقطه ای که در ساخت خرپای تیرچه استفاده میشه را بسازم یعنی میخوام دو عدد ارموتور ( میلگرد های مصرفی در خرپاهای تیرچه و بلوک سقفی ) که یکی قطرش 6 میلیمتر باشه و دیگری 12 میلیمتر باشه را جوش نقطه ای بدم لطفا راهنمایی کنید .

ضمنا کسی از محاسبات این نوع جوش منبعی میتونه معرفی کنه ؟

ممنون

دیدگاه

لطفا در مورد پست قبلی راهنمایی کنید

دیدگاه

اولا که جای این بحث تا جایی که میدونم توی بخش آنالوگ نیست و توی بخش قدرت یا سایر بخش های مرتبط باشه

دوما که مشابه این بحث قبلا بوده قبل از ارسال جستجو میکردید بد نبود

سوما که اگه اشتباه نکنم توی خرپاها جوش کاری کار صحیحی نیست و استاندارد خاص خودشو داره چون اگر جوش خوب نباشه یا زیاد حرارت ببینه باعث ضعیف شدن نقطه جوش و در نتیجه خرپا میشه
        من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
          اولا که جای این بحث تا جایی که میدونم توی بخش آنالوگ نیست و توی بخش قدرت یا سایر بخش های مرتبط باشه

دوما که مشابه این بحث قبلا بوده قبل از ارسال جستجو میکردید بد نبود

سوما که اگه اشتباه نکنم توی خرپاها جوش کاری کار صحیحی نیست و استاندارد خاص خودشو داره چون اگر جوش خوب نباشه یا زیاد حرارت ببینه باعث ضعیف شدن نقطه جوش و در نتیجه خرپا میشه
          اره منم موافقم این بحث به بخش الکترونیک قدرت منتقل شه
          راه در جهان یکی است و ان راه راستی است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای خوووب
            سلام
            کسی هست که درباره دستگاه جوش نقطه ای اطلاعاتی داشته باشه مثلا ولتاژ طرز ساخت و جنس الکترود ها

درود بر شما

دستگاه های نقطه جوش از 3 قسمت اصلی تشکیل شده اند: ترانسفورمر، تایمر، انبرک.

انبرک یک سازوکار مکانیکی است که می توانید از روی دستگاه های موجود کپی کنید و بسازید.

برای ترانسفورمر پیشنهاد می کنم از ترانسفورمر یک دستگاه «مایکروفر» خراب استفاده کنید. به این شکل که سیم پیچ «های ولتاژ»، سیم پیچی که با سیم نازک تر و با ودر بیشتر پیچیده شده را به کمک فلکس با دقت و حوصله و خیلی تمیز در یک سمت بیرون زدگی آن از داخل هسته ی ترانس، ببُرید. سپس، باقی مانده ی سیم پیچ «های ولتاژ» را از سمت دیگر هسته از جای خود خارج کنید. چون این سیم پیچ خیلی سفت در جای خود قرار دارد، به قلم و چکش احتیاج پیدا خواهید کرد!! اما در هر صورت دقت خود را از دست ندهید و در حین این کار به قسمت های دیگر ترانس آسیب وارد نکنید. پس از خارج کردن این سیم پیچ، خودتان یک سیم پیچ جدید در محل ثانویه ی ترانس بپیچید: 2 یا 3 دور (امتحان کنید و ولتاژ گیری کنید: 4 ولت روی این سیم پیچ مورد نیاز است) از کایل بسیار ضخیم با مقطع مس 20 میلی متر مربع یا بیشتر (مثلاً کابلی که برای باتری به باتری کردن خودرو مورد استفاده قرار می گیرد) بپیچید. دو سر کابل باید به اندازه ی کافی دراز گرفته شوند تا به راحتی و بدون استرس روی انبرک وصل شوند.

فیلم زیر گویای روش کار است:

http://www.aparat.com/v/3vrzh

بهترین مدار برای تایمر ، یک تایمر تاخیری است که مدار بسته ی جریان ترانس جوش را پس از زمان معین (که به ضخامت ورق هایی که باید به هم جوش شوند بستگی دارد) قطع کند. این زمان معمولاً در حول و حوش یک ثانیه است. در نشانی زیر مدار خوبی برای این کار دیده می شود که شخصاً ساخته و امتحان کرده ام.

http://etesalkootah.blogfa.com/post/71

پیروز باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مته به خشخاش نمایش پست ها
              درود بر شما

دستگاه های نقطه جوش از 3 قسمت اصلی تشکیل شده اند: ترانسفورمر، تایمر، انبرک.

انبرک یک سازوکار مکانیکی است که می توانید از روی دستگاه های موجود کپی کنید و بسازید.

برای ترانسفورمر پیشنهاد می کنم از ترانسفورمر یک دستگاه «مایکروفر» خراب استفاده کنید. به این شکل که سیم پیچ «های ولتاژ»، سیم پیچی که با سیم نازک تر و با ودر بیشتر پیچیده شده را به کمک فلکس با دقت و حوصله و خیلی تمیز در یک سمت بیرون زدگی آن از داخل هسته ی ترانس، ببُرید. سپس، باقی مانده ی سیم پیچ «های ولتاژ» را از سمت دیگر هسته از جای خود خارج کنید. چون این سیم پیچ خیلی سفت در جای خود قرار دارد، به قلم و چکش احتیاج پیدا خواهید کرد!! اما در هر صورت دقت خود را از دست ندهید و در حین این کار به قسمت های دیگر ترانس آسیب وارد نکنید. پس از خارج کردن این سیم پیچ، خودتان یک سیم پیچ جدید در محل ثانویه ی ترانس بپیچید: 2 یا 3 دور (امتحان کنید و ولتاژ گیری کنید: 4 ولت روی این سیم پیچ مورد نیاز است) از کایل بسیار ضخیم با مقطع مس 20 میلی متر مربع یا بیشتر (مثلاً کابلی که برای باتری به باتری کردن خودرو مورد استفاده قرار می گیرد) بپیچید. دو سر کابل باید به اندازه ی کافی دراز گرفته شوند تا به راحتی و بدون استرس روی انبرک وصل شوند.

فیلم زیر گویای روش کار است:

بهترین مدار برای تایمر ، یک تایمر تاخیری است که مدار بسته ی جریان ترانس جوش را پس از زمان معین (که به ضخامت ورق هایی که باید به هم جوش شوند بستگی دارد) قطع کند. این زمان معمولاً در حول و حوش یک ثانیه است. در نشانی زیر مدار خوبی برای این کار دیده می شود که شخصاً ساخته و امتحان کرده ام.

پیروز باشید
              اطلاعات خوبی دادی. یکی از مشکلات من همیشه پیدا کردن چیزای ظریف و کوچک بوده مثل لوله های باریک و دراز یا در این مورد اتصال دو فلز بسیار ریز بهم. در نتیجه همیشه دنبال راه حل بودم. دستگاه تجاریی برای این کار به نام لمپارد یا لمپارت یا اوریون وجود دارد. اگر میخواهید خودتون بسازید (من نساختم) توضیحات این دوستمون خوبه. منتها اصل مشکل در تمیز در آوردن و اتصالات مناسب مکانیکی هست. استفاده از منبع تغذیه متغییر هم میتواند یک گزینه باشد. معمولا یک خازن هم استفاده میکنند.

دیدگاه

دوست عزیز برای مدار تاخیر میتونید راهنمایی کنید.منم همین مدار که معرفی کردید سعی کردم بسازم ولی موفق نشدم.یکی از چیز هایی که متوجه نشدم جایی هست که باید کلید نصب بشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ashkaaan نمایش پست ها
                  دوست عزیز برای مدار تاخیر میتونید راهنمایی کنید.منم همین مدار که معرفی کردید سعی کردم بسازم ولی موفق نشدم.یکی از چیز هایی که متوجه نشدم جایی هست که باید کلید نصب بشه.
                  شما میتوانید با دو عدد رله و خازن 1000u ,و پتانسومتر 1k ,و یک عدد شستی(button , Switch) ترانس خود را کنترل کنید.

New Project.rar - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

فایل های Proteus 8 جهت آزمایش و شبیه سازی

من خودم اول مدار تایمر ساختم . هم پر هزینه تر بود و هم به علت داشتن میکرو بعد از سوییچ ترانس گاها هنگ میکرد و مشکلاتی به وجود آورده بود . تا اینکه باکس المینیومی اضافه کردم و کمی هم از ترانس فاصله دادم تا مشکل حل شد .
                  جدیدترین ویرایش توسط milad.ntk@gmail.com; ۰۷:۵۶ ۱۴۰۱/۰۱/۲۴.

دیدگاه

تنها مزیت تایمر داشتن نمایشگر و تنظیم زمان بود و البته تنظیم مد های مختلف (مثلا اول به محض اینکه شستی را فشار میدادم رله عمل میکرد . بعدها کد را تغییر دادم و یه وقفه تعریف کردم . و خیلی تغییرات دیگر . ...)
                    <<<<تعریف همه تجربیات مربوطه از حوصله خارج است >>>>
                    چند سال با همان مدار که دیگه خیلی با روز اول فرق داشت (چون هر وقت بیکار بودم و حوصلم سر میرفت . کدش رو تغییر میدادم ) خلاصه مدتی اسباب بازی خوبی بود .
                    تا اینکه بخش کنترل رله مدار آسیب دید ( اپتو کوپلرسوخت) بعد تعویض قطعه برای تست بی توجهی کردم و رو باکس فلزی بدون قرار دادن عایق روشن کردم و .

New Project.rar - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

مدار کم خرج . بی درد سر و کار آمد .
                    خلاصه این نتیجه کل ماجرا و تجربیاتم .

فایل های Proteus 8 جهت آزمایش و شبیه سازی

جدیدترین ویرایش توسط milad.ntk@gmail.com; ۰۷:۵۶ ۱۴۰۱/۰۱/۲۴.

دیدگاه

سلام درصورتی که بخوایم از خازن برای این کار استفاده کنیم چه نوع خازنی باید استفاده کنیم که بتونه چندین مرتبه جریان زیادی بده و خراب نشه به این زودی ها؟
                      همون نوع الکترولیت جواب میده یا واسه جریان بالا مناسب نیست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط msm_a_b_e نمایش پست ها
                        سلام درصورتی که بخوایم از خازن برای این کار استفاده کنیم چه نوع خازنی باید استفاده کنیم که بتونه چندین مرتبه جریان زیادی بده و خراب نشه به این زودی ها؟
                        همون نوع الکترولیت جواب میده یا واسه جریان بالا مناسب نیست؟
                        درود،
                        دوست عزیز برای اینکه خازن با اتصال کوتاه تخریب نشه باید ESR یا همون مقاومت
                        سری داخلی 0 داشته باشه که فعلا همچین چیزی ساخته نشده!
                        فقط میشه عمر خازن ها رو تا حدودی افزایش داد.
                        استفاده از چند ابر خازن بهتره.
                        سه روش افزایش عمر نقطه جوش خازنی:
                        1- کاهش سرعت شارژ خازن
                        2- موازی کردن تعداد بیشتری خازن
                        3- استفاده از خازن های مرغوب تایوانی و کره ای و ژاپنی
                        موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

با سلام
                          یک مدار عملی دستگاه نقطه جوش همراه با فیلمی از روش ساخت ترانسفورماتور مربوطه با توضیح خوب و کافی را در اینجا ببینید:
                          مدار یک «زمان گیر تاخیری» ساده»
                          پیروز باشید

دیدگاه

سلام
                            دوست عزیزی که راهنمایی در مورد ساخت ترانس نقطه جوش برای تیرچه بلوک خواسته بود بصورت کلی شما از مدارات سوییچینگ مثل پاور کامپیوتر و... نمی توانید استفاده کنید .
                            درحال حاضر ما(من و برادرم)طراحی و ساخت ترانس های جوش مقاومتی بصورت کامل انجام می دیم شامل بدنه ترانس و دو تا فک و تابلو برق هست دستگاه جوش های ما به نام جوش سر به سر شناخته می شه کاربردش جوش دو تا میلگرد بصورت نوک به نوک هست یعنی هر فک یک میلگرد رو می گیره و دو تا میلگرد در یک خط مستقیم فشرده می شن و جریانی حدود (بستگی به قطر میلگرد داره ) از 150 امپر تا بیش از 2000 امپر عبور می کنه و دو تا میلگرد سرخ شده و گداخته می شن و توی هم فرو میرن و پس از سرد شدن پیلیسه دوره میلگرد سنگ می زنن حالا میلگرد یکپارچه شده .
                            این مطلب توضیح مختصر بود حالا توضیح ترانس استفاده شده در این دستگاه : توان ترانس حداقل برای مفتول 1.5 میلیمتر تا 3 میل یک کیلو وات هست ولتاژ 2تا 4 ولت در قطر بالا مثلا 10 میل یبش از 2000 امپر با این توضیحات دلیل اینکه شما نمی تونید از پاور کامپیوتر و از این قبیل استفاده کنید متوجه شدید .
                            ترانس نقطه جوش برای تیرچه که بتونه دو تا میلگرد 6 یا4 از بغل به جوش بده و تعداد جوش بالاست حداقل 10 کیلو وات باید باشه ( در ضمن تمام ترانس ها با اولیه متغییر امپر متغییر دارند)
                            اگر خواستید فرمول ها و نحوه پیچدنو بصورت کامل می زارم . این ترانس خودش هزینه ای حدود 4 تا5 میلیون داره بخش اعظم هزینه برای ساخت فکها بخش پنوماتیک و تابلو برق هست اگر می خواهید تولید تیرچه شروع کنید پیشنهاد می کنم اول با جوشکاری شروع کنید بعد از کسب درامد برید سراغ جوش های مقاومتی اگر نیاز بود اطلاع بدید عکس و فیلم از جوش مقاوتی ونقطه جوش براتون بگیرم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام
                            دوست عزیزی که راهنمایی در مورد ساخت ترانس نقطه جوش برای تیرچه بلوک خواسته بود بصورت کلی شما از مدارات سوییچینگ مثل پاور کامپیوتر و... نمی توانید استفاده کنید .
                            درحال حاضر ما(من و برادرم)طراحی و ساخت ترانس های جوش مقاومتی بصورت کامل انجام می دیم شامل بدنه ترانس و دو تا فک و تابلو برق هست دستگاه جوش های ما به نام جوش سر به سر شناخته می شه کاربردش جوش دو تا میلگرد بصورت نوک به نوک هست یعنی هر فک یک میلگرد رو می گیره و دو تا میلگرد در یک خط مستقیم فشرده می شن و جریانی حدود (بستگی به قطر میلگرد داره ) از 150 امپر تا بیش از 2000 امپر عبور می کنه و دو تا میلگرد سرخ شده و گداخته می شن و توی هم فرو میرن و پس از سرد شدن پیلیسه دوره میلگرد سنگ می زنن حالا میلگرد یکپارچه شده .
                            این مطلب توضیح مختصر بود حالا توضیح ترانس استفاده شده در این دستگاه : توان ترانس حداقل برای مفتول 1.5 میلیمتر تا 3 میل یک کیلو وات هست ولتاژ 2تا 4 ولت در قطر بالا مثلا 10 میل یبش از 2000 امپر با این توضیحات دلیل اینکه شما نمی تونید از پاور کامپیوتر و از این قبیل استفاده کنید متوجه شدید .
                            ترانس نقطه جوش برای تیرچه که بتونه دو تا میلگرد 6 یا4 از بغل به جوش بده و تعداد جوش بالاست حداقل 10 کیلو وات باید باشه ( در ضمن تمام ترانس ها با اولیه متغییر امپر متغییر دارند)
                            اگر خواستید فرمول ها و نحوه پیچدنو بصورت کامل می زارم . این ترانس خودش هزینه ای حدود 4 تا5 میلیون داره بخش اعظم هزینه برای ساخت فکها بخش پنوماتیک و تابلو برق هست اگر می خواهید تولید تیرچه شروع کنید پیشنهاد می کنم اول با جوشکاری شروع کنید بعد از کسب درامد برید سراغ جوش های مقاومتی اگر نیاز بود اطلاع بدید عکس و فیلم از جوش مقاوتی ونقطه جوش براتون بگیرم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X