اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قطعه ناشناس دارید؟ اینجا مطرح کنید تا جواب بگیرید..

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : قطعه ناشناس دارید؟ اینجا مطرح کنید تا جواب بگیرید..

با سلام
    من یه ای سی تو برد مبدل سیگنال الکتریکی به سیگنال استاندارد 4-20 میلی امپر دارم که نتونستم دیتا شیت یا اصلا وظیفه این ای سی را بدونم .کسی میتونه کمکم کنه .ممنون

دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز
      من چند تا قطعه ناشناس دارم که عگساشو براتون میذارم ممنون میشم دوستان کمکم کنند (ضمنا چرا ای سی های شرکت St اینجوری نامگذاری شده اند چون چندین مورد برخورد داشتم و نمیدونستم اصلا چی هستش .ایا روش خاصی برای این نوع ای سی ها وجود داره.یکی از ای سی های زیر نیز واسه شرکت ST هستش)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafa6369 نمایش پست ها
        سلام خدمت دوستان عزیز
        من چند تا قطعه ناشناس دارم که عگساشو براتون میذارم ممنون میشم دوستان کمکم کنند (ضمنا چرا ای سی های شرکت St اینجوری نامگذاری شده اند چون چندین مورد برخورد داشتم و نمیدونستم اصلا چی هستش .ایا روش خاصی برای این نوع ای سی ها وجود داره.یکی از ای سی های زیر نیز واسه شرکت ST هستش)

http://s8.picofile.com/file/8313788950/9.jpg
        سلام
        عکس اول احتمالا مربوط به یک پل دیود سوپر فست 600 ولت 1 آمپر هست
        عکس سوم مربوط به آیسی گیت نات 7404 معروف هست
        عکس چهارم هم مربوط به دیود هست که احتمالا 4 امپر 800 ولت باشه..... یا 4 امپر 80 ولت (میتونید با اندازه گیری ولتاژ فوروارد دیود متوجه 800 ولت بودن یا 80 ولت بودنش بشید ، بدین صورت که اگه ولتاژ فورورادش از 1.5 ولت به بالا بود احتمال 800 ولت بودنش زیاده و اگه ولتاژ فوروارد کمتر از 1.2 ولت به پایین بود ولتاژش احتمالا همون 80 ولت باشه.
        اینم لینک دیتاشیت مربوط به عکس دوم
        به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
        الکترونیک قدرت
        الکترونیک آنالوگ
        طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
        ---------------------BMCELEC@-------------------
        ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
        ---------------www.bmc-elec.com--------------
        ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

جناب اقای حسینی بازهم متشکرم.
          اما در مورد شکل اولی ای سی سمت راستش منظورم هستش
          در رابطه با عکس 4 هم شما مطمئن هستین یا خیر؟

دیدگاه

در رابطه با عکس 4 هم شما مطمئن هستین یا خیر؟
            مطمئن هستم که دیوده ولی به ولتاژش مطمئن نیستم وباید تست بشه.
            به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
            الکترونیک قدرت
            الکترونیک آنالوگ
            طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
            ---------------------BMCELEC@-------------------
            ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
            ---------------www.bmc-elec.com--------------
            ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

با سلام دو تا قطعه تو برد دارم فکر میکنم TVS هستش.دوستان نظری دارند در مورد این دو قطعه و یا دیتاشیتش؟

http://s9.picofile.com/file/8347207584/DSC_0009.JPG

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

http://s9.picofile.com/file/8347208042/DSC_0009.JPG
              جدیدترین ویرایش توسط mostafa6369; ۱۰:۴۲ ۱۳۹۷/۱۰/۰۸.

دیدگاه

این چه نوع هسته ای هستش

من میخوام با هسته فریت اهن ی سلف ۱۵۰میکروهانری۳امپر درست کنم
                امایک مشکل دارم نمیدونم این چه جنس هسته ای هست؟؟بعدشم که
                چند دور سیم چند بپیچم ؟؟
                اندازه هسته )قطر دایره داخلی هست۱/۵سانتی متر قطر دایره بیرونی هم
                ۲/۵سانتی متر هست ضخامت دیواره ها هم ۰/۵سانتی متر هست
                ممنون میشم که بهم بگید و شرمنده که مسیر تاپیک رو منحرف کردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سروش فلا نمایش پست ها
                  این چه نوع هسته ای هستش

من میخوام با هسته فریت اهن ی سلف ۱۵۰میکروهانری۳امپر درست کنم
                  امایک مشکل دارم نمیدونم این چه جنس هسته ای هست؟؟بعدشم که
                  چند دور سیم چند بپیچم ؟؟
                  اندازه هسته )قطر دایره داخلی هست۱/۵سانتی متر قطر دایره بیرونی هم
                  ۲/۵سانتی متر هست ضخامت دیواره ها هم ۰/۵سانتی متر هست
                  ممنون میشم که بهم بگید و شرمنده که مسیر تاپیک رو منحرف کردم.
                  ورودتون رو به عرصه هسته های حلقوی یا ترویدی تبریک و تسلیت می گم. اگر زبانتون قوی هست برید دنبال استفاده از این هسته ها در غیر اینصورت وقت خودتونو تلف نکنید چون مطلب فارسی در موردش کم هست.
                  بگذریم. این هسته ای که شما دستتون هست یک هسته پودر اهن با ضریب گذردهی(مو) برابر 90 هست. ساده ترین راه ممکن این هست که شما RLC متر دست بگیرید و چند دور سیم بپیچید و بعد مقدار سلف حاصل رو اندازه بگیرید. راه دیگه اش محاسبه هست (البته محاسبه برای این هسته های چینی داخل بازار زیاد دقیق نیست مگر اینکه شما هسته های دست دوم شرکت magnetics امریکا رو تو بازار گیر بیارید که دقیق هست). لازم به ذکر هست که این هسته های پودر اهن برای فرکانس کاری تا 10 الی 20 کیلوهرتز جواب میدند اگر فرکانس کاری شما بالاتره باید برید سراغ هسته های فریتی. نکته ی خیلی مهم در مورد فریت ها این هست که هسته های فریتی بدون نام و نشان توی بازار به فروش میرند. 2 نمونه خیلی مشهور دارند یکی با ضریب گذردهی 5000 و یکی دیگه با ضریب گذردهی 3000 مثلا دوتا هسته مشابه رو از یک فروشنده می خرید یکیش 5000 هست یکیش 3000 برای خود من اتفاق افتاده! پس شما باید موقع خرید RLC متر ببرید داخل فروشگاه یه تیکه سیم لاکی هم داشته باشید چند دور بپیچید دور هسته بعد مقدار سلف رو اندازه گیری کنید برای هسته دوم هم همین کار رو تکرار کنید (تعداد دور سیم یکسان باشد) در صورتی که مقدار سلف هر دو یکی بود هر دوهسته مثل هم می باشند. نکته دیگه در مورد فریت ها همون طوری که اشاره شد ضریب گذردهی ان ها خیلی بالاتر از انواع هسته های پورد اهن هست و به همین دلیل شما با تعداد دور کمتر سیم پیچ به مقدار دلخواه سلف تون میرسید (صرفه جویی در سیم مسی). حالا برید یکم کار کنید تا دوباره گیر کردید سوال بپرید تا بیایم جواب بدیم! در صورتی که فرکانس کاری شما پایینه باید حتما از نوع پودر اهن استفاده بفرمایید.
                  گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                  همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

با سلام دو تا قطعه تو برد دارم فکر میکنم TVS هستش.دوستان نظری دارند در مورد این دو قطعه و یا دیتاشیتش؟

http://s9.picofile.com/file/8347207626/DSC_0008.JPG

سلام کسی از دوستان نمیتونه راهنمایی کنه؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107 نمایش پست ها
                      ورودتون رو به عرصه هسته های حلقوی یا ترویدی تبریک و تسلیت می گم. اگر زبانتون قوی هست برید دنبال استفاده از این هسته ها در غیر اینصورت وقت خودتونو تلف نکنید چون مطلب فارسی در موردش کم هست.
                      بگذریم. این هسته ای که شما دستتون هست یک هسته پودر اهن با ضریب گذردهی(مو) برابر 90 هست. ساده ترین راه ممکن این هست که شما RLC متر دست بگیرید و چند دور سیم بپیچید و بعد مقدار سلف حاصل رو اندازه بگیرید. راه دیگه اش محاسبه هست (البته محاسبه برای این هسته های چینی داخل بازار زیاد دقیق نیست مگر اینکه شما هسته های دست دوم شرکت magnetics امریکا رو تو بازار گیر بیارید که دقیق هست). لازم به ذکر هست که این هسته های پودر اهن برای فرکانس کاری تا 10 الی 20 کیلوهرتز جواب میدند اگر فرکانس کاری شما بالاتره باید برید سراغ هسته های فریتی. نکته ی خیلی مهم در مورد فریت ها این هست که هسته های فریتی بدون نام و نشان توی بازار به فروش میرند. 2 نمونه خیلی مشهور دارند یکی با ضریب گذردهی 5000 و یکی دیگه با ضریب گذردهی 3000 مثلا دوتا هسته مشابه رو از یک فروشنده می خرید یکیش 5000 هست یکیش 3000 برای خود من اتفاق افتاده! پس شما باید موقع خرید RLC متر ببرید داخل فروشگاه یه تیکه سیم لاکی هم داشته باشید چند دور بپیچید دور هسته بعد مقدار سلف رو اندازه گیری کنید برای هسته دوم هم همین کار رو تکرار کنید (تعداد دور سیم یکسان باشد) در صورتی که مقدار سلف هر دو یکی بود هر دوهسته مثل هم می باشند. نکته دیگه در مورد فریت ها همون طوری که اشاره شد ضریب گذردهی ان ها خیلی بالاتر از انواع هسته های پورد اهن هست و به همین دلیل شما با تعداد دور کمتر سیم پیچ به مقدار دلخواه سلف تون میرسید (صرفه جویی در سیم مسی). حالا برید یکم کار کنید تا دوباره گیر کردید سوال بپرید تا بیایم جواب بدیم! در صورتی که فرکانس کاری شما پایینه باید حتما از نوع پودر اهن استفاده بفرمایید.
                      در جواب سوال اولتون که باید بگم زبانم اونقدر خوب نیست
                      دوم این که RLCندارم
                      سوم اینکه نمیدونم فرکانس کاریش چقدر من این سلف رو برای مدار
                      زیر میخوام . اون سلف وسطی که ۱۵۰میکرو هستش رو میخوام درست کنم

بنده RLCندارم و اینکه اگر براتون مقدور هست بگین چند دور سیم چند
                      بپیچم تا ۱۵۰میکروهانری ۳امپر بشه
                      پیشاپیش از کمکتون ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سروش فلا نمایش پست ها
                        در جواب سوال اولتون که باید بگم زبانم اونقدر خوب نیست
                        دوم این که RLCندارم
                        سوم اینکه نمیدونم فرکانس کاریش چقدر من این سلف رو برای مدار
                        زیر میخوام . اون سلف وسطی که ۱۵۰میکرو هستش رو میخوام درست کنم

بنده RLCندارم و اینکه اگر براتون مقدور هست بگین چند دور سیم چند
                        بپیچم تا ۱۵۰میکروهانری ۳امپر بشه
                        پیشاپیش از کمکتون ممنونم
                        این مدار شما رگولاتور سوئیچینگ هست حالا دقیقا نمیدونم فرکانس کاریش چقدر هست (توی دیتاشیت LM2576 بخونید فرکانس سویچ زنیش چقدر هست). به دلیل غیر استاندارد بودن هسته های بازار شما نیاز به دستگاه اندازه گیری دارید. پیشنهاد میشه بدید به رضا ترانس مشهد تا براتون نمونه اولیه اش رو بپیچه بعد نمونه های بعدی رو خودتون از روی اون کپی کنید. البته بازم هم احتمال داره هسته با ضریب گذردهی متفاوت بهتون بدند و...
                        شاید هم بشه شما برید توی بازار دوتا سلف 100 میکرو هانری 3 امپر بخرید بعد از روی یکی از هسته ها نصف سیم ها رو باز کنید بعد دوتا سلف رو با هم سری کنید ولی زیاد دقیق نمیشه ولی کارتون راه میافته
                        سلف یک المان الکترونیکی 2 پایه غیر فعال (Passive) است که در مقابل تغییرات جریان الکتریکی از خود مقاومت نشان می دهد .به طور کلی سلف ها در برابر جریان م
                        جدیدترین ویرایش توسط amin20107; ۲۲:۱۶ ۱۳۹۷/۱۰/۰۹. دلیل: تکمیل پاسخ
                        گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                        همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

[QUOTE=amin20107;689920]این مدار

سلام
                          اطلاعاتی در مورد این چندقطعه میخوام
                          1. یک ترانزیستور قدرت به شماره D1554
                          2. و یک قطعه شبیه ترانزیستور که 5 پایه دارد روش نوشته شده :STR و 50103Aو BAEM
                          3. ویک قطعع پلاستیکی که 4 پایه داد . روی آن نوشته YAN CHI XIAN و YCS-EN645

ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

سلام لطفا نام قطعه وکار برد ؟

دیدگاه

سلام،بله قطعه مورد نظر tvs هست.

[QUOTE=teevoo;690685]
                              نوشته اصلی توسط amin20107 نمایش پست ها
                              این مدار

سلام
                              اطلاعاتی در مورد این چندقطعه میخوام
                              1. یک ترانزیستور قدرت به شماره D1554
                              2. و یک قطعه شبیه ترانزیستور که 5 پایه دارد روش نوشته شده :STR و 50103Aو BAEM
                              3. ویک قطعع پلاستیکی که 4 پایه داد . روی آن نوشته YAN CHI XIAN و YCS-EN645

ممنون میشم راهنمایی کنید
                              سلام،
                              جواب 1: ترانزیستوری که میگین یه ترانزیستور معمولی npn
                              هست که دارای مقاومت و دیود هرزگرد درونی هست که از ترانزیستور
                              محافظت میکنن.
                              این خانواده ترانزیستوری که میگین تو تلویزیون های crt بخش سویچ
                              زنی ترانسفورمر فلای بک کاربرد داره،دیتاشیتش هم تو اینترنت
                              فراوان هست.
                              جواب2: از این قطعه هم اتفاقا بنده یدونه دارم ،تو بعضی
                              تلویزیون های crt استفاده میشه و کارش هم فکر کنم یک نوع
                              تنظیم کننده هست.
                              جواب3: قطعه ای که میگین با توجه به چیزایی که گفتین یا یه
                              اپتو کوپلر هست یا یه فیلتر فرکانسی خط.
                              بهتر هست عکسی ازس بذارین.
                              موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X