هدف اول ازدیاد جریان دوم باز شدن عکسی که شما فرستادین
درود، دوست عزیز متاسفانه عکس و لینک ها پس از گذشت مدتی منقضی میشن.
برای افزایش جریان لازمه سیم پیچ ثانویه به کل باز بشه و دوباره با سیم ضخیم تر در همون
جهت پیچیده بشه.
سلام دوستان با کمال تاسف حاج علی آقا تحیری چهار شنبه شب گذشته در اثر ایست قلبی دار فانی را وداع گفت این ضایعه بزرگ رو به خانواده ی محترمش وشما عزیزان تسلیت می گویم روحش شاد و قرین رحمت
باسلام
من قصد ساختن یک مبدل که بتونه ولتاژ یک باطری ١٢ ولت را به ٣٠ ولت ac با ٣آمپر تبدیل کنم امکان داره?
سلام.
30 ولت با 3 آمپری که شما لازم داری میشه 90 وات.ده وات هم که تلفات تبدیل 12 به 30 در نظر بگیریم میشه 100 وات. پس باتری شما باید حداقل 8.3 آمپر بتونه تامین کنه،باتری شما چی هست؟
با یه مبدل افزاینده این کار به راحتی ممکنه،یه بار که ولتاژ خروجی را تنظیم کنی خودش برات خروجی را روی 30 ولت نگه میداره،چون خروجی باتری دوازده از حدود 12.8 در شارژ کامل تا 12.3 در پنجاه درصد شارژ متغیر هست،من که نمیزارم شارژ باتری از پنجاه درصد بیاد پایینتر چون عمرشو کم میکنه،چون گفتی 12 ولت من باتری رو اسید سرب در نظر گرفتم،مثل باتری موتور و ماشین
(البته باتریهای سربی انواع مختلفی دارن که اینجا وارد نشیم بهتره چون موضوع طولانی و گیج کننده میشه)
یه ماژول افزاینده که بتونه 6 آمپر در خروجی و 150 وات تامین کنه بگیر چون همیشه باید دست بالا رو گرفت،اول چون اعدادی که فروشنده ها میگن واقعی نیست، دوم اگه اعداد واقعی هم باشه و یه ماژول 3 آمپر در خروجی بگیری، 3 آمپر خروجی حداکثر توان ماژول هست و کار کردن تو حداکثر توان میتونه به ماژول فشار بیاره و ماژول داغ بشه و عمرش کم بشه یا حتی بسوزه
اون ده درصد تلفات هم یه جورایی تلفات را کم حساب کردم،اگه یه ماژولی داشته باشی بازدهیش 90 درصد باشه این ده وات تلفات داریم اگه ماژولت بازدهیش 70 در صد باشه، در ورودی 130 وات لازم داری که میشه 12 ولت با 10.83 آمپر
دیدگاه