اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بالاست لامپ کم مصرف

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بالاست لامپ کم مصرف

با سلامخدمت اساتید محترم
    من چند تا لامپ کم مصرف 150 وات هشت سیمه (دوتا حباب کنار هم) دارم که بلاست هاش خرابه و نتونستم درستش کنم رفتم بازار تا بالاست اماده بخرم میگن تو بازار نیست فقط 105 وات هست
    حالا دو تا زحمت دارم
    1-جایی هست 150 وات رو پیدا کنم
    2- اگه از 105 وات استفاده کنم و ترانزیستور هاش رو عوض کنم کارمی کنه

خیلی خیلی ممنون

پاسخ : بالاست لامپ کم مصرف

با سلام
    1- معمولا تعمیر بالاست کار خیلی مشکلی نیست به بخش تعمیرات بالاست در همین سایت مراجعه کنید راهنمایی های مفیدی را خواهید یافت .
    2- با خرید بالاست 105 وات و تعویض ترانزیستورها با نوع قدرتمند تر میتوانید لامپها را روشن کنید .

دیدگاه

خیلی ممنون
      اخه تقریبا تمام قطعاتش سوخته و چوک هاش هم سیاه کرده تعدادش هم زیاده
      باز ممنون

دیدگاه

به بالاست 200 وات دسترسی دارید؟
        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taheri.kit
          با سلامخدمت اساتید محترم
          من چند تا لامپ کم مصرف 150 وات هشت سیمه (دوتا حباب کنار هم) دارم که بلاست هاش خرابه و نتونستم درستش کنم رفتم بازار تا بالاست اماده بخرم میگن تو بازار نیست فقط 105 وات هست
          حالا دو تا زحمت دارم
          1-جایی هست 150 وات رو پیدا کنم
          2- اگه از 105 وات استفاده کنم و ترانزیستور هاش رو عوض کنم کارمی کنه

خیلی خیلی ممنون
          سلام
          اگه تعدادش زیاده ما براتون می سازیم .
          http://www.powertek-professional.com/index.php/shopping/ballast/ballast-solarium-2x225watt.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
            به بالاست 200 وات دسترسی دارید؟
            بله دارم اما 105 وات رو خیلی ارزون تر از 200 وات میده گفتم اگه فقط با تعویض ترانزیستور بشه این کار رو بکنم بهتره

دیدگاه

تنها با تعویض ترانزیستور نمیشه یه بالاست رو تصویض کرد. معمولا یک قطعه به تنهایی نمیسوزه و همیشه چندین قطعه باهم میسوزند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                تنها با تعویض ترانزیستور نمیشه یه بالاست رو تصویض کرد. معمولا یک قطعه به تنهایی نمیسوزه و همیشه چندین قطعه باهم میسوزند
                من نظرم اینه که یه بالاست 105 وات نو رو به جای بالاست 150 وات بزارم .البته با تعویز ترانزیستور بالاست 105 وات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taheri.kit
                  من نظرم اینه که یه بالاست 105 وات نو رو به جای بالاست 150 وات بزارم .البته با تعویز ترانزیستور بالاست 105 وات
                  لامپ شما چه نوعی هست؟ چند عکس از لامپ و مدار سوخته و مداری که میخواید بجاش اسفاده کنید بذارید
                  مهندس تنها تعویض ترانزیستور نمیتونه کفایت کنه :NO:

دیدگاه

شرمنده دیر شد فقط همین یه دونه عکس رو تو گوشی داشتم

دیدگاه

ببینید یکی از عوامل اصلی سوختن بالاست ، در اصل ضعیف شدن فشار گاز داخل حبابه ... که این برمی گرده به مدت زمان کارکرد حباب ... هرچه که مدت زمان کارکرد حباب بیشتر باشه درصد تشعشع UV هم بیشتره و در این شرایط بهتره به جای اینکه به فکر تعمیر بالاست باشید کلا لامپ و بالاست رو باهم تعویض کنید ...
                      هرچه که فشار گاز داخل حباب کمتر بشه ولتاژ اینراش لامپ و به تبع اون ولتاژ رانینگ لامپ بالاتر می ره و باعث ایجاد حرارت رو ترانزیستور ها و چک می شه که همین عامل منجر به سوختن بالاست می شه ...
                      حتی اگر بالاست جدیدی هم جایگزین بشه باز هم نمی شه تضمین کرد که چه قدر کار می کنه ... بنابراین بهترین کار اینه که کلا لامپ تعویض بشه ...

دیدگاه

:wow:
                        آقا بالاخره درستش کردم اولین لامپ عمر رو تعمیر کردم دستتون درد نکنه من اصلا به این توجه نکرده بودم مدار دو تا فیوز داشت فیوز راست مال قسمت چپ لامپ بود چپی مال قسمت راست من رو به اشتباه انداخته بود
                        باز هم دستتون درد نکنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X