اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کدام منبع تغذیه برای این مشخصات پروژه بهتر است؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کدام منبع تغذیه برای این مشخصات پروژه بهتر است؟

دوستان ، من قراره یه طرح ببندم ، قطعات این پروژه یک میکروکنترلر avr و یه رله و یه سون سگمنت 4 تایی و مقاومت و ایناست.
    حالا اگه برای رله 70قدرت میلی آمپر در نظر بگیریم و برای بقیه مدار 100 میلی آمپر ، من حدودا به منبع تغذیه 200 میلی آمپری نیاز دارم، حالا نمیدونم از ترانس باید استفاده کنم یا از سوئیچینگ.
    اگه ترانس باشه جا میگیره .
    کلا از لحاظ قیمت و فضا کدام بهتر هست تا ازش استفاده کنم؟
    پایدار هم باشه چون معمولا در دمای تابستون شمال (تقریبا 45 درجه) و به طور مدام روشن هست، 3 روز یا بیشتر یا کمتر/

با تشکر.
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

پاسخ : کدام منبع تغذیه برای این مشخصات پروژه بهتر است؟

با سلام
    منم دارم یه طرح می زنم نیاز به منبعی با مشخصات شما دارم، سوییچینگ برام گرون در میاد رفتم سراغ درایور ال ای دی، برای جریان کم خوبه، البته هنوز تست کامل نکردم در طولانی مدت اما نظر به ظاهر داره کار می کنه، هزینش یک سوم سوییچینگ در میاد، به هر حال می تونی بهش فکر کنی(برای منم هنوز تو تسته و 100 نمیدونم جواب میده یا نه)
    The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

درایو ال ای دی دیگه چیه؟
      لینک یه نمونشو زحمت میشکی بزاری.

با تشکر.
      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

اینکه چیه شما اساتید قدرت باید بگین، اما منم ازش خبر نداشتم تا اینکه رفتم یه گردش کوچولو دنبال منبع تغذیه.
        یه چیز کوچولو موچولو هست که ولتاژش تابع جریان مصرفیش هست، من یدونه با خروجی 12 گرفتم دادم به رگولاتور 5 ، اینطوری اگر افت هم بکنه مدار چیزی نمی فهمه.
        اینم عکس نمونش
        http://gmte.ir/files/driver/1ta3.jpg
        The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

http://eshop.eca.ir/211-%D8%AF%D8%B1...8%B1-power-led
          :nerd:
          :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

دیدگاه

با سلام
            درایوهای ال ای دی که در حقیقت منابع تغذیه سوییچینگ ساده ارزان و کم حجم هستند البته شاید تنها ایرادی که بشه در مورد اونها مطرح کرد طول عمر اونها باشه که در مواردی که مدار به صورت 24 ساعته کار میکنه این عیب خیلی مشهود تر هست .
            شما به کاربردتون نگاه بکنید اگر مدار شما زمان طولانی رو در حال کار نیست این درایوها میتونن بهترین گزینه به عنوان یک تغذیه جمع و جور باشن . :rolleyes:

موفقیت یک فرایند است نه یک اتفاق...

******** استفاده از گزینه تشکر نشانه اهمیت و احترام شما به پیگیری شخص نظر دهنده است ********

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan2000
              با سلام
              درایوهای ال ای دی که در حقیقت منابع تغذیه سوییچینگ ساده ارزان و کم حجم هستند البته شاید تنها ایرادی که بشه در مورد اونها مطرح کرد طول عمر اونها باشه که در مواردی که مدار به صورت 24 ساعته کار میکنه این عیب خیلی مشهود تر هست .
              شما به کاربردتون نگاه بکنید اگر مدار شما زمان طولانی رو در حال کار نیست این درایوها میتونن بهترین گزینه به عنوان یک تغذیه جمع و جور باشن . :rolleyes:

ممنونم، منظور شما از " در حال کار " چیه؟ منظور در جریان کشی دستگاه هست؟ یا صرفا در برق بودن دستگاه حتی در حالت آماده به کار؟

دیدگاه

شارژر های 5 ولت یو اس بی خور ارزون هم تو بازار با قیمت خیلی پایین فکر کنم زیر 5 تومن پیدا میشه که خوب هم هستن چون شما 200 میلی بیشتر نمیخوای
                درسته که کیفیت خوبی ندارن ولی بد نیستند. بهتره یه سلف مقاومتی 1 میلی هانری با یکی از سیم های ورودی برق شهرش سری کنید برا افزایش عمر.
                از اونایی بخرین که اپتوپوپلر دارن و ترانزیستورشون هم که 13001 هست بدون آی سی. اگر خروجیشونو اتصال کوتاه نکنیم خوب عمر میکنن
                لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

پاسخ : کدام منبع تغذیه برای این مشخصات پروژه

،
                  :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadeghvcp
                    یه سوالی داشتم بنده حقیر تاپیکم زدم به نتیجه نرسید
                    ساده اس
                    فرق یه دیمر با یه منبع تغذیه سوییچینگ چیه :read: امکان dcکردن خروجی دیمر و استفادش به عنوان منبع تغذیه هست :question: :read:
                    دوستمون که تو همون تاپیک جواب کامل و خیلی خوبی دادان :biggrin: چیز دیگه ای نمونده بگیم
                    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan2000
                      با سلام
                      تصور من این بود تجهیزاتی مثل درایور LED، برای استفاده ی طولانی مدت و مادام العمر (حداقل چندین سال) طراحی شدن،
                      شما میخواید بگید نسبت به سویچینگ های چینی معمول طول عمر کمتری دارند؟!

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                      شارژر های 5 ولت یو اس بی خور ارزون هم تو بازار با قیمت خیلی پایین فکر کنم زیر 5 تومن پیدا میشه که خوب هم هستن چون شما 200 میلی بیشتر نمیخوای
                      درسته که کیفیت خوبی ندارن ولی بد نیستند. بهتره یه سلف مقاومتی 1 میلی هانری با یکی از سیم های ورودی برق شهرش سری کنید برا افزایش عمر.
                      از اونایی بخرین که اپتوپوپلر دارن و ترانزیستورشون هم که 13001 هست بدون آی سی. اگر خروجیشونو اتصال کوتاه نکنیم خوب عمر میکنن
                      جنس خوب گیر بیاد عمر میکنه،
                      منتهی خیلی باید دقت کرد، اکثر ارزون قیمت هاشون زباله هستند واقعن...

دیدگاه

خودم به فکر شارژر بودم ، ولی یجوری باید رو برد سوار بشه دیگه ، متاسفانه نه جای پیچ داره ، نه هیچی که بشه رو برد بست اونو.
                        نظرتون راجع به ترانس تغذیه چیه؟
                        نگاه کنید:
                        http://www.roboeq.ir/products/detail/%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%2012%20%D9%88%D9%84 %D8%AA%20300%20%D9%85%DB%8C%D9%84%DB%8C%20%D8%A2%D 9%85%D9%BE%D8%B1%20%D8%AA%DA%A9/
                        (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam
                          خودم به فکر شارژر بودم ، ولی یجوری باید رو برد سوار بشه دیگه ، متاسفانه نه جای پیچ داره ، نه هیچی که بشه رو برد بست اونو.
                          نظرتون راجع به ترانس تغذیه چیه؟
                          اندازه، وزن، بازده و قیمت، به نظرم خوب نیست شاید حتی گزینه آخرم هم نباشه

دیدگاه

منظورم از حالت کار فقط روشن بودن هست ، این مدارات وقتی زیر بار اضافی نباشن و در جریان استاندارد خودشون به کار برن به قول دوستمون اگر جنس خوبش گیرتون بیاد مشکلی ندارن .
                            طول عمرشون فقط به روشن بودنشون بستگی داره و جریان کشیدن یا نکشیدن خیلی مطرح نیست .
                            نمیخوام خیلی موضوع رو پیچیده نگاه کنم ، اما کم شدن ظرفیت خازن انباره اصلی و تحمل پارازیتهای توان بالا که از شبکه برق به مدار تحمیل میشه علت اصلی خرابی این نوع منابع تغذیه سوییچینگ ساده بر اثر گذشت زمان هست و با احتساب کارکرد عادی خودشون بدون این مشکلات ، مساله ای براشون پیش نمیومد .
                            عوض کردن خازن الکترولیت اصلی با دو خازن از جنس مرغوب که مجموعا ظرفیتی معادل همون خازن فابریک برد رو بده ( اگر مثلا 25% هم بیشتر بشه طول عمر مفید خازنها و در نتیجه مدار بیشتر میشه ) و اضافه کردن فیلتر یک فیلر کوچک EMI که به صورت آماده هم در بازار پیدا میشه مشکل طول عمر مدار رو به نحو چشمگیری کاهش میده .
                            شاید بد نباشه که بگم کاهش ظرفیت خازن انباره اصلی از یک حدی به بعد باعث خارج شدن مدار سوییچینگ از نقطه کار صحیح میشه( چون نوسان ساز این مدارات پایداریشون فقط بر اساس متوسط ولتاژ ورودی هست ) و مدار به سرعت رو به خرابی میره .
                            زمان طولا نی کار خازن و تحمل نویزهای توان بالا ماده دی الکتریک خازن رو گرم و به بخار تبدیل میکنه در مداراتی مثل پاور کامپیوتر از دو راه حل بالا استفاده شده .
                            در ضمن به قول دوست دیگرمون مدارهایی که اپتو کوپلر دارن پایداری بهتری دارن. oo:

******** استفاده از گزینه تشکر نشانه اهمیت و احترام شما به پیگیری شخص نظر دهنده است ********

دیدگاه

اگر پرداخت کمی هزینه بیشتر رو به نداشتن تمامی این مشکلات ترجیح میدید پیشنهاد میکنم یک منبع تغذیه 1 آمپری مخصوص دوربین های مدار بسته تهیه کنید ، این تغذیه مخصوص کار دایم در توان نامی ساخته میشن و سالها در حالت کار به سلامتی به وظیفه خودشون عمل میکنن .
                              اگر دلیل خاصی وجود نداره که منبع رو داخل باکس دستگاهتون قرار بدین این اداپتورها به راحتی با یک کانکتور DC و یا... به پروژه شما متصل میشن .
                              در مورد شارژر ها هم باید بگم تنها تفاوتشون با مداراتی مثل درایو LED دقت رگولاسون خروجی هست و حتی در خیلی موارد نقشه الکترونیکی یکسانی با درایوها دارن و تمام مشکلاتی که گفته شد در موردشون صادق هست . :rolleyes:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X