سلام من یه تلویزیون 55 اینچ سونی دارم که ال سی دیش شکسته میخواستم با های ولتاژ داخلش یه شوکر همراه کوچک و جم و جور بسازم اگه میشه یک مدار ساده و کار بردی برام بزارید اگر خودتون ساختیت و نتیجه گرفتید لطفا ذکر کنید ممنون میشم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ساخت شوکر با های ولتاژ ال سی دی
Collapse
X
-
پاسخ : ساخت شوکر با های ولتاژ ال سی دی
به نام خدا
سلام
LCD های ولتاژ نداره ها ؟تاز هم اگه داشته باشه قدرتش زیاد نیست !
منظرو شما از LCD پلاسما هست یا نه خود LCD ؟!!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم
[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]
- تشکرها 1
دیدگاه
-
توش یه های ولتاژ داره بعد تلویزیون خونه ما نیست خونه خالمه :angry:میگم اگه میشه شوکر درست کرد :nice:تلویزیونو بردارم بیارم و منظورم همون lcd هست نه پلاسما :read: :read: :read: :read:
اضافه شده در تاریخ :
اگه میشه شوکر ساخت و عملیه بگین من lcd رو میارم و از های ولتاژ و چیز های دیگش عکس میزارم :biggrin: :read: :read: :read: :read:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hosseini1379توش یه های ولتاژ داره بعد تلویزیون خونه ما نیست خونه خالمه :angry:میگم اگه میشه شوکر درست کرد :nice:تلویزیونو بردارم بیارم و منظورم همون lcd هست نه پلاسما :read: :read: :read: :read:
اضافه شده در تاریخ :
اگه میشه شوکر ساخت و عملیه بگین من lcd رو میارم و از های ولتاژ و چیز های دیگش عکس میزارم :biggrin: :read: :read: :read: :read:
مدار داخل تلوزیون صفحه تخت که شما میگی رو بنده دیدم ولی چیزی به عنوان های ولتاژ نداشت چند تایی چوک داره که میشه از بعضی هاش استفاده کرد ولی فقط از هسته و بالشتکش چون کل سیم هارو باید باز کرد و از نو با سیم های مناسب پیچید
اگر تصمیم به ارواغ کردن دارید تصویر قطعه روبگذارید راهنمائیتون میکنمتنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط nimdarبا سلام
هسته های LCD که برای ساختن شوکر بکار میروند در پاساژ امجد فروشگاه عرفان موجود است .
یه آقای حدود 40 ساله مسئول اونجا هستن که خیلی خوش اخلاق هستند من که هر وقتمیرم برای خرید بهم میگه خودت برو پست فرمون هرچی میخوای بردار :biggrin: دمش گرم
فقط یه چیزی دیدم که نداشت و گفت ممنوع هست فروشش اون هم :
Boost Step-up Power Module High Voltage Transformer بودتنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""
دیدگاه
دیدگاه