اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت شوکر با های ولتاژ ال سی دی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت شوکر با های ولتاژ ال سی دی

سلام من یه تلویزیون 55 اینچ سونی دارم که ال سی دیش شکسته میخواستم با های ولتاژ داخلش یه شوکر همراه کوچک و جم و جور بسازم اگه میشه یک مدار ساده و کار بردی برام بزارید اگر خودتون ساختیت و نتیجه گرفتید لطفا ذکر کنید ممنون میشم

پاسخ : ساخت شوکر با های ولتاژ ال سی دی

دوست عزیزیه عکس ازش بزارببینم ازکدوماست فکرکنم مدارشوداشته باشم.
    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

lcd مگه های ولتاژ داره؟

دیدگاه

به نام خدا

سلام

LCD های ولتاژ نداره ها ؟تاز هم اگه داشته باشه قدرتش زیاد نیست !

منظرو شما از LCD پلاسما هست یا نه خود LCD ؟
        !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
        نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

دوست عزیزمنظورایشون ازهایولتاژهسته ای که داخلش استفاده شده داخل لب تابم هست.
          اینم یه عکس
          http://s5.picofile.com/file/8172094350/1372514691121.jpg

دیدگاه

http://www.aparat.com/v/uJmF6
            به این میگن شوکر
            قندیل!
            تندیس قطره هاییست
            که تسلیم جاذبه زمین نشدند
            تسلیم رنج های زمین نشو....!

دیدگاه

توش یه های ولتاژ داره بعد تلویزیون خونه ما نیست خونه خالمه :angry:میگم اگه میشه شوکر درست کرد :nice:تلویزیونو بردارم بیارم و منظورم همون lcd هست نه پلاسما :read: :read: :read: :read:

اضافه شده در تاریخ :
              اگه میشه شوکر ساخت و عملیه بگین من lcd رو میارم و از های ولتاژ و چیز های دیگش عکس میزارم :biggrin: :read: :read: :read: :read:

دیدگاه

شماباتوجه به عکسی که گذاشتم نگاه کن ببین هستش شبیه کدوم یکی ازاوناست.

دیدگاه

میخوام بدونم درصد ساخت چقدر چون باید بازش کنم ممنون میشم زود پاسخ بدید

دیدگاه

معمولاباهسته داخل لب تاب وهمینطورال سی دی میسازن به احتمال 70درصدبشه ساخت.

دیدگاه

باشه پس من تا فردا تصاویر رو میزارم منتظر باشین :read: :read: :read: :read: :read: :read: :read: :read: :read: :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseini1379
                        توش یه های ولتاژ داره بعد تلویزیون خونه ما نیست خونه خالمه :angry:میگم اگه میشه شوکر درست کرد :nice:تلویزیونو بردارم بیارم و منظورم همون lcd هست نه پلاسما :read: :read: :read: :read:

اضافه شده در تاریخ :
                        اگه میشه شوکر ساخت و عملیه بگین من lcd رو میارم و از های ولتاژ و چیز های دیگش عکس میزارم :biggrin: :read: :read: :read: :read:
                        دوست گرامی شما همون تجهیزات سالم بجز ال سیدی شکسته رو بخوای اوراغ کنی برای شوکر 100 تومن دست کم زررشه چون همون رو هم تعمیرکارا تلوزیون ال سی دی بر میدارند
                        مدار داخل تلوزیون صفحه تخت که شما میگی رو بنده دیدم ولی چیزی به عنوان های ولتاژ نداشت چند تایی چوک داره که میشه از بعضی هاش استفاده کرد ولی فقط از هسته و بالشتکش چون کل سیم هارو باید باز کرد و از نو با سیم های مناسب پیچید
                        اگر تصمیم به ارواغ کردن دارید تصویر قطعه روبگذارید راهنمائیتون میکنم
                        تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

با سلام
                          هسته های LCD که برای ساختن شوکر بکار میروند در پاساژ امجد فروشگاه عرفان موجود است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar
                            با سلام
                            هسته های LCD که برای ساختن شوکر بکار میروند در پاساژ امجد فروشگاه عرفان موجود است .
                            فروشگاه عرفان در زیر زمین امجد که همه نوع هسته بالشتک رو دیدم داره فقط باید خودتون همت داشته باشید و تمیز بپیچید
                            یه آقای حدود 40 ساله مسئول اونجا هستن که خیلی خوش اخلاق هستند من که هر وقتمیرم برای خرید بهم میگه خودت برو پست فرمون هرچی میخوای بردار :biggrin: دمش گرم
                            فقط یه چیزی دیدم که نداشت و گفت ممنوع هست فروشش اون هم :
                            Boost Step-up Power Module High Voltage Transformer بود
                            تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X