اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا برق ac 220 ثابت است

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چرا برق ac 220 ثابت است

سلام.....یه سوال کوچولو داشتم ....ببخشید برای یه سوال یه تایپک زدم....نمیدونستم کجا باید بپرسم....
    با توجه به این که بنده در ابتدای راه هستم و گرد خاک کف پای اساتید بزرگ این فن هم نمیشم....ببخشید سوالم خیلی ابتداییه...
    1- میگم مگه برق متناوب ac به صورت موج سینوسی نیست؟؟؟؟ میگم مگه برق متناوب در ثانیه 50 بار از 0 به 220 و بعد به 0 و بعد به -220 و بعد به 0 نمیشه.....
    میگم پس چرا ولت متر که میزنیم برق ثابت 220 است؟؟؟؟ مگه برق در بازه اعداد -220 تا +220 متغیر نیست؟؟ پس چرا آن ها را نشان نمیدهد؟؟؟

2- میگم مگه در برق متناوب 50 بار در ثانیه جای فاز و نول عوض نمیشه؟؟؟؟ پس چرا وقتی دست میزنی به نول برق نداره؟؟؟؟

پاسخ : چرا برق ac 220 ثابت است

نوشته اصلی توسط hosin2a
    سلام.....یه سوال کوچولو داشتم ....ببخشید برای یه سوال یه تایپک زدم....نمیدونستم کجا باید بپرسم....
    با توجه به این که بنده در ابتدای راه هستم و گرد خاک کف پای اساتید بزرگ این فن هم نمیشم....ببخشید سوالم خیلی ابتداییه...
    1- میگم مگه برق متناوب ac به صورت موج سینوسی نیست؟؟؟؟ میگم مگه برق متناوب در ثانیه 50 بار از 0 به 220 و بعد به 0 و بعد به -220 و بعد به 0 نمیشه.....
    میگم پس چرا ولت متر که میزنیم برق ثابت 220 است؟؟؟؟ مگه برق در بازه اعداد -220 تا +220 متغیر نیست؟؟ پس چرا آن ها را نشان نمیدهد؟؟؟

2- میگم مگه در برق متناوب 50 بار در ثانیه جای فاز و نول عوض نمیشه؟؟؟؟ پس چرا وقتی دست میزنی به نول برق نداره؟؟؟؟
    با سلام
    به خاطره فرکانسه بالاشه که شما به صورت تقریبا صاف و ثابت میبینیش اگه دوبار در ثانیه بود اونوقت میشه -220 - 0 - +220 :agree:
    نول هم برقی نداره همون فاز معکوس میشه اگه بایه اسکوپ به سیم فاز بزنی متوجه میشی
    :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

دیدگاه

دلیل اینکه مولتی متر مقدار 220 ولت ثابت نشون میده این نیست که فرکانس بالا هست!!! دلیلش اینه که مولتی مترها مقدار RMS رو نشون میدن. اگه شما یه سرچ کوچیک بزنید میتونید فرمول مقدار متوسط و RMS رو پیدا کنید. برای هر کدام یک فرمول انتگرالی داره که برای هر شکل موج میتونید حساب کنید.(سینوسی، مربعی و ...)

دیدگاه

به فرکانس ارتباطی نداره.ولت متر ac مقدار rms رو نشون میده.
        جای نول و فاز تغییر نمیکنه فقط جهت جریان تغییر میکنه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosin2a
          با سلام
          خیر سیم فاز دارای ولتاژ سینوسی با فرکانس 50 هرتز هست و ولتاژ این سیم هست که داره از لحاظ جهت تغییر می کنه، نول اما یه ولتاژ مرجع هست و جای این دو سیم با هم عوض نمی شه.
          The healthy human mind doesn't wake up in the morning thinking this is his last day on earth.

دیدگاه

نول هم مثله فاز میتونه خطر ناک باشه ولی مسئله اینه که وقتی شما روی نول نشستی نول نسبت به تو اختلافی پتانسیلی نداره برای همین در اصطلاح میگیم نول برق نداره
            --------------------------- --------------------------

دیدگاه

با تشکر.....
              در کل بحث به دو دسته تقسیم میشه.....
              1- نول چیه و به کجای ژنراتور وصله؟؟؟ به تصاویر زیر دقت کنید...
              http://upload.al3malka.com/download.php?img=24898
              http://img1.tebyan.net/big/1391/09/20121217141711246_ac-dc.jpg
              http://upload.al3malka.com/download.php?img=24899

2-چرا برق 220 ولت ثابت است؟؟؟؟ چرا متغیر نیست؟؟؟
              http://energycatalyzer3.com/files/2014/09/Electric-AC-Voltage.jpg
              http://www.eniquest.com.au/images/Chris/Basic%20electrics%20AC-01.png
              http://www.ibiblio.org/kuphaldt/electricCircuits/AC/02001.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosin2a
                سلام به همه... :applause:
                میگم ....میگم... :cry:
                به من کمک میکنید در درک بهتر مسائل برق
                برق یه دنیاست واسه خودش شما سوال بپرس بقیه در حد توان جواب میدن و کسی اطلاعاتش رو دریغ نمیکنه چون از اینجا خیلی چیزا یاد گرفته
                برق ac با دامنه ای که باشه یه توضیح داره اونم این هست که با یک یا چند فرکانس در حال نوسان هست ممکنه با فرکانس ثابت یا متغییر باشه
                یه پارامتر مهم اینجا دامنه هست یعنی همون چیزی که شما گفتی ولتاژ از 0 تا جایی که تغییر میکنه مثلا از صفر تا 220 ولت و یه مشخصه دیگه
                مقدار موثر هست که با یه فرمول به دست میاد این لینک رو ببینید http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%...88%D8%AB%D8%B1
                خوب برای برق شهر اینا صادق هست که مقدار موثر 220 ولت هست و چرا نول برق نداره؟ چون نول مرجع هست و رمین شده و بدن شما هم که زمین هست پس
                اختلاف پتانسیل نداریم و جریان از بدن شما عبور نمیکنه و برق نمیگیره شما رو و یه نکته هم اینکه جای نول و فاز بوی برق متناوب عوض نمیشه بلکه توی یه لحظه
                ولتاژ فاز نسبت به نول مثبت هست یه لحظه دیگه منفی میشه که این نیاز به توضیح نداره چون شما وقتی میخوای شکل موج رو بکشی ولتاژ فاز رو نسبت به نول
                میکشی
                امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم اگر باز هم سوال داری بپرس مطمئنن یه نفر جواب میده

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : چرا برق ac 220 ثابت است

نوشته اصلی توسط ehsanbagheri
                  برق یه دنیاست واسه خودش شما سوال بپرس بقیه در حد توان جواب میدن و کسی اطلاعاتش رو دریغ نمیکنه چون از اینجا خیلی چیزا یاد گرفته
                  اصلا قصد بی احترامی نداشتم.....از محضر همگی دوستان عذرخواهی میکنم.......
                  فقط من جوونم و صبر و طاقتم کمه ....و روزی 4 دفعه میام ببینم کسی جواب داده یا نه؟؟؟؟

برق ac با دامنه ای که باشه یه توضیح داره اونم این هست که با یک یا چند فرکانس در حال نوسان هست ممکنه با فرکانس ثابت یا متغییر باشه
                  یه پارامتر مهم اینجا دامنه هست یعنی همون چیزی که شما گفتی ولتاژ از 0 تا جایی که تغییر میکنه مثلا از صفر تا 220 ولت و یه مشخصه دیگه
                  مقدار موثر هست که با یه فرمول به دست میاد این لینک رو ببینید http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%...88%D8%AB%D8%B1
                  خوب برای برق شهر اینا صادق هست که مقدار موثر 220 ولت هست
                  قبول.....مقدار موثر یعنی مقدار ولتاژو جریان ac که تولید گرما و انرژیش به اندازه مقدار گرما و انرژی ولتاژ و جریان dc باشه......
                  ولی من میگم چرا ولتاژ و جریان 220 ac ثابته؟؟؟؟
                  مقدار موثر میشه گفت ولتاژ روی کاغذ و فرمولاست....
                  ولی توی سیم برق که این موج همش درحال تکرار و بالا پایینه.....پس چرا ثابته؟؟

و چرا نول برق نداره؟ چون نول مرجع هست و رمین شده و بدن شما هم که زمین هست پس
                  اختلاف پتانسیل نداریم و جریان از بدن شما عبور نمیکنه و برق نمیگیره شما رو
                  میگم پس در تصویر زیر ...نول و فاز کدومان؟؟؟؟
                  آخه سیم پیچ 2 سر داره....نمیشه که دوسرش فاز باشه.........

و یه نکته هم اینکه جای نول و فاز بوی برق متناوب عوض نمیشه بلکه توی یه لحظه
                  ولتاژ فاز نسبت به نول مثبت هست یه لحظه دیگه منفی میشه که این نیاز به توضیح نداره چون شما وقتی میخوای شکل موج رو بکشی ولتاژ فاز رو نسبت به نول
                  میکشی
                  خیلی ببخشید....من خیلی سوال میپرم......حتی معلممون را هم بعضی وقتا از دستم عصبانی مشه.....آخه خیلی ازش سوال میپرسم....
                  ببخشید....دیگه...
                  راستش متوجه نشدم چی گفتی....بیشتر توضیح میدی؟؟؟؟

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم اگر باز هم سوال داری بپرس مطمئنن یه نفر جواب میده
                  ممنون که جواب دادی.....من مدیون شما هستم....امیدوارم بتونم روزی جبران کنم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosin2a
                    چون داخل ولتمتر وقتی که سلکتور رو میچرخانید تا ولتاژ ac رو اندازه بگیرید تو مسیر جریان یک خازن موازی میکنن تا ولتاژ موثر رو نشون بده . اصلا ولتمتر های عددی قابیلت نمایش ولتاژ های متغیر رو ندارن . چون با وصل ولتاژ متناوب به ولتمتر عدد 888 رو نمایش میده . چون در هر ثانیه 50 بار مقدار سونسگمنت ها عوض میشه ولتمتر عدد 888 رو بصورت کمرنگ نمایش میده .

نوشته اصلی توسط hosin2a
                    ولی من میگم چرا ولتاژ و جریان 220 ac ثابته؟؟؟؟
                    مقدار موثر میشه گفت ولتاژ روی کاغذ و فرمولاست....
                    ولی توی سیم برق که این موج همش درحال تکرار و بالا پایینه.....پس چرا ثابته؟؟
                    دوست عزیز کی گفته ثابته . ولتاژ برق شهر سینوسی با دامنه تناوب 50 هرتز است. عدد 220 ولت یک معادل برای ولتاژ برق شهر است در برابر ولتاژ باطری .عین سرعت یک خودرو میمونه . شما مسافت تهران تا شیراز رو گاهی با سرعت 120 میری گاهی باسرعت 20 گاهی با سرعت 80 و گاهی با سرعت 160 ولی میتونی بگی میانگین سرعت من بین تهران تا شیراز 120 کیلومتر بر ساعته .

نوشته اصلی توسط hosin2a

میگم پس در تصویر زیر ...نول و فاز کدومان؟؟؟؟

فاز و نول یک اصطلاح است . اداره برق 2 تا سیم به شما میده . یکی از اون سیم ها رو به کره زمین وصل کرده . اونی که به کره زمین وصله میشه نول . اسم اون یکی میشه فاز . اسم شما حسین است و اسم من علی است . این کجاش اشکال داره .

نوشته اصلی توسط hosin2a
                    آخه سیم پیچ 2 سر داره....نمیشه که دوسرش فاز باشه.........
                    دو سرش فاز نیست . عین برق خودرو میمونه . شما یک سیم دینام خودرو رو وصل میکنی به شاسی خودرو .
                    و اون یکی سیم باقی مانده می شه سیم جریان خروجی شما .

البته این یک مثال بود در واقع دینام خروجیشو با آفتامات که داخل محفظه دینام است یک سو میکنه .

تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                      چون داخل ولتمتر وقتی که سلکتور رو میچرخانید تا ولتاژ ac رو اندازه بگیرید تو مسیر جریان یک خازن موازی میکنن تا ولتاژ موثر رو نشون بده . اصلا ولتمتر های عددی قابیلت نمایش ولتاژ های متغیر رو ندارن . چون با وصل ولتاژ متناوب به ولتمتر عدد 888 رو نمایش میده . چون در هر ثانیه 50 بار مقدار سونسگمنت ها عوض میشه ولتمتر عدد 888 رو بصورت کمرنگ نمایش میده .
                      با تشکر از شما....که پاسخ میدهید....
                      پس ولتمتر چون خازن سر راهش موازی میکنن ..ولتاژ موثر را نشون میده.....
                      ببخشید یه سوال: میگم این ولتمتر عددی که میفرمایید..کدوم ولتمتر ها را میگین؟؟؟ انالوگ؟؟ دیجیتال؟؟ تخته ای(منظورم اونها که روی تابلو برق میبندن..شاید اسمش را اشتباه گفتم)؟؟؟؟
                      بعد اگه منظورتون دیجیتاله....میگم من با دیجیتال میزنم 220 نشون میده..نه 888؟؟؟
                      بعد میگم خازن درواقع چگونه ولتاژ موثر را به ولتمتر نشون میده؟؟

نوشته اصلی توسط aliila

دوست عزیز کی گفته ثابته . ولتاژ برق شهر سینوسی با دامنه تناوب 50 هرتز است. عدد 220 ولت یک معادل برای ولتاژ برق شهر است در برابر ولتاژ باطری .عین سرعت یک خودرو میمونه . شما مسافت تهران تا شیراز رو گاهی با سرعت 120 میری گاهی باسرعت 20 گاهی با سرعت 80 و گاهی با سرعت 160 ولی میتونی بگی میانگین سرعت من بین تهران تا شیراز 120 کیلومتر بر ساعته .
                      درست میفرمایید....

نوشته اصلی توسط aliila

فاز و نول یک اصطلاح است . اداره برق 2 تا سیم به شما میده . یکی از اون سیم ها رو به کره زمین وصل کرده . اونی که به کره زمین وصله میشه نول . اسم اون یکی میشه فاز . اسم شما حسین است و اسم من علی است . این کجاش اشکال داره .
                      دو سرش فاز نیست . عین برق خودرو میمونه . شما یک سیم دینام خودرو رو وصل میکنی به شاسی خودرو .
                      و اون یکی سیم باقی مانده می شه سیم جریان خروجی شما .

البته این یک مثال بود در واقع دینام خروجیشو با آفتامات که داخل محفظه دینام است یک سو میکنه .
                      نه من نگفتم اشکال داره...من میگم یعنی چی؟؟؟ نفهمیدم........بعدش داستان دینام فرق میکنه....دینام یک سیمش میشه فاز...یکی دیگه میشه نول....بعدش نول را وصل میکنن به بدنه....ولی این که نول را وصل میکنن به بدنه ماشین دلیلش این نیست که بدنه اختلاف پتانسیلش صفره و با فاز اختلاف پتانسیل داره....درواقع میشه گفت بدنه مثل یک سیم عمل میکنه.....حتی میشه برعکسش کرد...فاز را به بدنه وصل کرد و نول را با سیم برد.....
                      ولی برای زمین مثلا نمیشه فاز برق را بدیم به مثلا پنکه.....بعد نول پنکه را بدیم به زمین.....اگه میشد که دیگه براچی 2 سیم بیاد توی خونه....فقط فاز میومد......
                      ...................................
                      بعد من یه سوال دیگه داشتم که حرف از زمین اومد یادم اومد.....
                      میگم زمین چرا منفیه؟؟؟؟؟ زمین چرا کمبود الکترون داره؟؟؟؟؟ آیا این یک واقعیت است؟؟؟؟ یا نه مثل هزار قانون دیگر قرارداد است؟؟؟؟؟...مثلا سطح دریا ها صفر حساب میشه....که درواقع یک قرارداد است...میشه تغییرش داد......آیا این گونه است؟؟؟؟
                      بعد یه سوال دیگه درباره آذرخش و صاعقه میباشد.....
                      میگم من تا اونجایی که فهمیدم رعد و برق هم از ابر به زمین میره.....و هم از زمین به ابر....................و آذرخش بین ابر و ابر است.....
                      میگم جریان درواقع از منفی که یعنی از جایی که اجتماع الکترون باشه به جایی که مثبته یعنی جایی که کمبود الکترون باشه میره...
                      حالا میگم داستان رعدو برق که دربالا گفتم چجوریه؟؟؟
                      چه عاملی تعین میکنه ابر مثبت یا منفی باشه؟؟؟ بعد اگه زمین همیشه منفیه که یعنی کمبود الکترون داره....پس چرا در بعضی از صاعقه ها از زمین به سوی ابر حرکت میکنه؟؟؟؟

دیدگاه

با دمپایی مییام وسط :nice:
                        زمین کمبود الکترون نداره اون سیم فاز توش الکتررون ها جمع شدن و باعث اختلالاف شدن
                        :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

دیدگاه

اگر دوست داری تغیرات ولتاژ رو ببینی باید از یه اسیلوسکوپ استفاده کنی که توی همه دانشگاها و بعضی از هنرستانها که رشته برق رو
                          داشته باشند هست و یا از دوستی آشنایی کسی بگیری بعد خروجی یه ترانس مثلا 12 ولتا رو با اسیلوسکوپ وصل کنی شکل موج ولتاژ رو واست
                          رسم میکنه
                          نول وفاز قراردادی هست یه ژنراتور رو در نظر بگیر گه خروجی 220 ولت داره اونجا شما دوتا سیم داری که فاز و نول اصلا معنی نداره هنوز اگر یه چاخ
                          حفر کنی و یه سیم داخلش بندازی و پر خاک کنی میشه سیم ارت یا زمین حالا خر کدوم از سیمهای ژنراتور رو که به زمین وصل کنی میشه نول و این
                          دست شماست که کدوم رو وصل کنی و هیچ فرقی نداره ولی توی سه فاز یه مقدار متفائت هست که فعلا بی خیال اون باشی راستش دیگه از این ساده تر
                          نمیتونستم بگم اما منظور دوستمون از ولت متر اگر یه ولت متر آنالوگ(عقربه ای) یا دیجیتال رو بزاری روی حالت DC ولتاژ لحظهای رو نشون میده و چون ولتاژ
                          فاز نسبت به نول در هر ثانه 50 دفه تغییر میکنه عقربه به سرعت عقی جلو میره که نمیتونی ولتاژ رو بخونی پس برای رفع این مشکل توی ولتمتر در حالت AC
                          یه مدار با محاسباتی که تو پست قبلی گذاشتم درست میکنند و مقدار موثر رو به شما نشون میدن تا بتونید ولتاژ رو بخونید وقتی مقدار موثر رو داشته باشید
                          میتونید از روابطی که گفتم دامنه رو بدست بیارید فرکانس هم که 50 هرتز هست خوب با این اطلاعات شما همه مشخصات موج رو دارید و میتونید رسمش کنید
                          اگر هم این مشخصات موج مشخص نبود باید از یه مولتی متر که بتونه فرکانس رو هم اندازه گیری کنه استفاده کنید و فرکانس رو هم بخونید

و اما زمین
                          زمین یه مرجع هست که شما همه چیز رو میتونی نسبت به اون بیان کنی دو تا یاطری رو سری کن و بین دو تا باطری رو زمین در نظر بگسر حالا یه سر
                          باطری ها نسبت به زمین مثبته و اون یکی منفی پس زمین منفی یا مثبت نیست و به اختلاف پتانسیل بستگی داره
                          همونطور که گفتم شما یه ژنراتور تک فاز پیدا کن هر کدوم از سیمهاش رو دوست داشتی زمین کن میشه نول اونجا شما تصمیم میگیری کدو نول یاشه
                          باز هم تاکید میکنم توی سه فاز یه کوچولو فرق داره که فعلا درگیرش نشید بهتره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Wanted.....
                            با دمپایی مییام وسط :nice:
                            زمین کمبود الکترون نداره اون سیم فاز توش الکتررون ها جمع شدن و باعث اختلالاف شدن
                            چرا با دمپایی؟؟؟
                            بابا پابرهنه بیا...حالش بیشتره..... :nice:
                            درست میگی......چرا خودم نفهمیدم.....آخه از هرکی میپرسیدم میگفتن زمین منفیه.....من هم فکر کردم که حتما کمبود الکترون داره......

اگر دوست داری تغیرات ولتاژ رو ببینی باید از یه اسیلوسکوپ استفاده کنی که توی همه دانشگاها و بعضی از هنرستانها که رشته برق رو
                            داشته باشند هست و یا از دوستی آشنایی کسی بگیری بعد خروجی یه ترانس مثلا 12 ولتا رو با اسیلوسکوپ وصل کنی شکل موج ولتاژ رو واست
                            رسم میکنه
                            نول وفاز قراردادی هست یه ژنراتور رو در نظر بگیر گه خروجی 220 ولت داره اونجا شما دوتا سیم داری که فاز و نول اصلا معنی نداره هنوز اگر یه چاخ
                            حفر کنی و یه سیم داخلش بندازی و پر خاک کنی میشه سیم ارت یا زمین حالا خر کدوم از سیمهای ژنراتور رو که به زمین وصل کنی میشه نول و این
                            دست شماست که کدوم رو وصل کنی و هیچ فرقی نداره ولی توی سه فاز یه مقدار متفائت هست که فعلا بی خیال اون باشی راستش دیگه از این ساده تر
                            نمیتونستم بگم اما منظور دوستمون از ولت متر اگر یه ولت متر آنالوگ(عقربه ای) یا دیجیتال رو بزاری روی حالت DC ولتاژ لحظهای رو نشون میده و چون ولتاژ
                            فاز نسبت به نول در هر ثانه 50 دفه تغییر میکنه عقربه به سرعت عقی جلو میره که نمیتونی ولتاژ رو بخونی پس برای رفع این مشکل توی ولتمتر در حالت AC
                            یه مدار با محاسباتی که تو پست قبلی گذاشتم درست میکنند و مقدار موثر رو به شما نشون میدن تا بتونید ولتاژ رو بخونید وقتی مقدار موثر رو داشته باشید
                            میتونید از روابطی که گفتم دامنه رو بدست بیارید فرکانس هم که 50 هرتز هست خوب با این اطلاعات شما همه مشخصات موج رو دارید و میتونید رسمش کنید
                            اگر هم این مشخصات موج مشخص نبود باید از یه مولتی متر که بتونه فرکانس رو هم اندازه گیری کنه استفاده کنید و فرکانس رو هم بخونید

و اما زمین
                            زمین یه مرجع هست که شما همه چیز رو میتونی نسبت به اون بیان کنی دو تا یاطری رو سری کن و بین دو تا باطری رو زمین در نظر بگسر حالا یه سر
                            باطری ها نسبت به زمین مثبته و اون یکی منفی پس زمین منفی یا مثبت نیست و به اختلاف پتانسیل بستگی داره
                            همونطور که گفتم شما یه ژنراتور تک فاز پیدا کن هر کدوم از سیمهاش رو دوست داشتی زمین کن میشه نول اونجا شما تصمیم میگیری کدو نول یاشه
                            باز هم تاکید میکنم توی سه فاز یه کوچولو فرق داره که فعلا درگیرش نشید بهتره
                            با تشکر از شما....
                            راستش متاسفانه به اسیلوسکوپ دسترسی ندارم....
                            بعد برای فاز و نول....پس اول درواقع فاز و نولی نداریم....و این همش قرارداده....
                            خوب بعد ما الان دوتا سیم داریم که از ژنراتور اومده بیرون....بعد یکیش را میکنم تو زمین.....خوب بعد الان من یک سیم دارم که میشه فاز....خوب برای روشن کردن یک لامپ چه باید بکنم؟؟؟؟ سیم دوم از کجا میاد؟؟؟؟
                            بعدش اگه همون دو سیم خروجی از ژنراتور را بزنیم به لامپ روشن نمیشه؟؟؟؟ یا نه حتما باید یکیش بره به زمین؟؟؟؟
                            بعد برای زمین....
                            درسته....ما زمین را صفر میگیریم...و هرچی پتانسیلش اندازه زمین باشه را صفر حساب میکنیم....و بالاتر را فاز یا مثبت حساب میکنیم.....
                            خواب پس نگفتی اگه یک سر لامپ را به زمین...و سر دیگر را به فاز پریز وصل کنم ....لامپ روشن میشه؟؟؟؟
                            به نظرم باید روشن بشه...چون لامپ بین یک اختلاف پتانسیل قرار گرفته....
                            بعدش در dc هم فکر کنم اگه لامپ بزاریم با باتری....هم روشن بشه.....
                            بعد در باره رعد و برق نظرتون چیه؟؟؟
                            در زیر چند کلیپ هست ....بدرد میخورن برای درک بهتر مطلب...
                            http://www.aparat.com/v/zPfFA
                            http://www.aparat.com/v/vq3ZE

دیدگاه

بهترین کار نرم افزار هایه شبیه ساز هستش
                              مثلا پرتوس هم اسیلسکوپ داره هم همه چییی
                              قشنگ ور میری باهاش بهتر یاد میگیری :read:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X