اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژر سریع باطری لیتیومی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شارژر سریع باطری لیتیومی

ماژو آل usb راست کار یه سری مدارات پرتابل نیست همیشه که پورت usb در دسترس نیست
    من برای 4عدد باتریه 3.7 ولت موازی شده"12ولت تقریبا" 2200میلی آمپر ساعت نیاز به ساخت شارژری کم حجم دارم تا در مدار پرتابل قرار بگیره(ترجیها ولتاژ باطری به اندازه کافی رسید خودکار قطع کنه)

یه شارژر باز یافتی که خیلی هم خوب کار میکنه:
    باتری لپ تاپ رو دیدید؟
    اگر روکش پلاستیکی باطری فاسدشده لپ تاپ رو بشکافیم میبینیم تعدادی باتری تخت"مثل باتری موبایل" موازی و سری شده به هم وصل شدند
    مداری روی باطری هست که همون شارژر و قطع کنش هست
    چون باتری لپ تاپ ولتاژ و آمپر نسبتا بالایی داره مدار شارژر سرش هم قوی هست ومیشه استفاده کرد "دقد کنید بعضی وقتها یکی دوتا از باتری ها هنوزفاسد نشدند کار میکنند و میشه در مدارات دیگه استفاده کرد "
    تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

نوشته اصلی توسط VAHID وحید
      ماژو آل usb راست کار یه سری مدارات پرتابل نیست همیشه که پورت usb در دسترس نیست
      من برای 4عدد باتریه 3.7 ولت موازی شده"12ولت تقریبا" 2200میلی آمپر ساعت نیاز به ساخت شارژری کم حجم دارم تا در مدار پرتابل قرار بگیره(ترجیها ولتاژ باطری به اندازه کافی رسید خودکار قطع کنه)
      سلام
      موازی یا سری؟
      اگر میخوای سری کنی میتونی یه برد bms سه سل بخری و باتریات رو بهش وصل کنی و با یه آدابتور شارژر 12.6V/2A اونا رو شارژ کنی یا از قابش دربیاری پیش باتریا بذاری.
      http://www.gbcell.com/gbcell-products/Charger/GB25%2012.6V%202A.pdf
      http://gbcell.ir/page.php?16
      http://gbcell.ir/page.php?17
      ضمنا همه شارژر های باتری لیتیومی سرخود یا جداگانه برد محافظ شارژ یا همون برد bms رو دارند .
      امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
      از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Charger
        سلام
        موازی یا سری؟
        اگر میخوای سری کنی میتونی یه برد bms سه سل بخری و باتریات رو بهش وصل کنی و با یه آدابتور شارژر 12.6V/2A اونا رو شارژ کنی یا از قابش دربیاری پیش باتریا بذاری.
        http://www.gbcell.com/gbcell-products/Charger/GB25%2012.6V%202A.pdf
        http://gbcell.ir/page.php?16
        http://gbcell.ir/page.php?17
        ضمنا همه شارژر های باتری لیتیومی سرخود یا جداگانه برد محافظ شارژ یا همون برد bms رو دارند .

4عدد باطری لیتیوم یون 3.7 ولت 2200 میلی آمپر که بصورت سری به هم وصل شدند
        که در حالا ایده آل دوسر منفی و مثبت حدود 13 ولت 2200میلی آمپر ساعت داره

ترجیحا میخوام شارژر کم هجم باشه که درداخل جعبه مدارات قرار بگیره
        تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

دیدم دوستان lm317 رو پیشنهاد میکنم گفتم منم بلایی که سر باطری آوردم اینجا مطرح کنم
          یه باطری موبایل 1000 میلی داشتم 317 رو تنظیم کردم رو4.15 ولت و 0.4 آمپرر و وصل کردم به باطری به خیال اینکه وقتی برسه به4.15 ولت جریان خیلی جزیی رد میشه که زیاد مهم نیست اکثرا دقت میکردم زیاد نمونه تو شارژ ولی یبار یادم رفت و چند ساعتی وصل بود و اومدم دیدم شدیدا باد کرده .. مدارشو به حد کافی دقت کرده بودم در ساختنش و جریان و ولتاژش رو دقیق زیر نظر داشتم .. حالا علتش چیه نمیدونم .. ولی از این به بعد اگه بخوام باطری لیتیومی شارژ کنم حتما یه آیسی درست حسابی یا ماژول استفاده میکنم

نوشته اصلی توسط seeto نمایش پست ها
          آقایون خانوما یکی یه مدار عملی برای شارژ باطری نیکل کادنیوم یا لیتیوم یون نداشت ارائه بده ما هم استفاده ببریم
          من هم باطری های لیتیومی 3.7ولتی 2200میلی آمپر
          و 3.7 ولت 4200میلی آمپر گرفتم
          وقتی شارژشون تموم میشه با شارژر موبایل شارژ میکنم البته یه دیود سر راهش میگذارم

شارژر رو فقط با یه دیود وصل میکنید به باطری؟
          دست به انفجار باطری لیتیومیا خوبه ها یه سرچی بکن در این مورد
          زندگی پر ز وجود است ولی ..
          ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013 نمایش پست ها
            دیدم دوستان lm317 رو پیشنهاد میکنم گفتم منم بلایی که سر باطری آوردم اینجا مطرح کنم
            یه باطری موبایل 1000 میلی داشتم 317 رو تنظیم کردم رو4.15 ولت و 0.4 آمپرر و وصل کردم به باطری به خیال اینکه وقتی برسه به4.15 ولت جریان خیلی جزیی رد میشه که زیاد مهم نیست اکثرا دقت میکردم زیاد نمونه تو شارژ ولی یبار یادم رفت و چند ساعتی وصل بود و اومدم دیدم شدیدا باد کرده .. مدارشو به حد کافی دقت کرده بودم در ساختنش و جریان و ولتاژش رو دقیق زیر نظر داشتم .. حالا علتش چیه نمیدونم .. ولی از این به بعد اگه بخوام باطری لیتیومی شارژ کنم حتما یه آیسی درست حسابی یا ماژول استفاده میکنم

شارژر رو فقط با یه دیود وصل میکنید به باطری؟
            دست به انفجار باطری لیتیومیا خوبه ها یه سرچی بکن در این مورد
            سلام
            من لیتیوم ایون دارم 3تا3.6 باهم سری کردم

با دیود 4007 و مقاومت 2وات 10اهم و4.7 اهم دووات شارژش می کنم

شارژر خوبیه ولی هرچند وقت یک بار باید سر بهش زد همین تا الان خوب بوده وهیچ مشکلی هم به وجود نیومده

بدرود
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

چند وقت پیش یه دونه از این باتری های موبایل -و با چهارتا باتری قلمی سری کردم و دادم به شارژر9 ولتی علی الرغم اینکه می دونستم کاراشتباهی است.جالبه همه میگن باتری باد میکنه. ولی مال من شارژرذوب شد.باتری ها هم پرشده بودند.تو همین انجمن محبوب یه تاپیک زدم اون موقع که چرا اینجوری شده و همه گفتندکه باتری باد می کنه و می ترکه ولی مال من که شارژر ذوب شد
              جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۲۰:۰۳ ۱۳۹۵/۰۹/۱۱.
              eshop-hodhod.ir

دیدگاه

مدار و پی سی بی شارژر باتری لیتیوم-یون (Li-ion) .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X