اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت مدار اسیلاتور 6 آمپر 10 مگاهرتز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت مدار اسیلاتور 6 آمپر 10 مگاهرتز

سلام
    من زیاد الکترونیک بلد نیستم ولی در پروژه ای که در حال انجام آن هستم به یک منبع تغذیه 6 آمپری و متناوب که موج آن مربعی، دندانه اره ای یا سینوسی(زیاد تفاوت ندارد) نیاز دارم. هر کجا گشتم چنین چیزی پیدا نکردم ولی می توانم مدار نوسان ساز یا اسیلاتور را بسازم که برای این کار نیاز به مدار آن دارم.
    این اسیلاتور حداقل باید فرکانس 10 مگاهرتز داشته باشد و حداکثر جریان خروجی آن 6 آمپر باشد. چون خروجی به دستگاه با مقاومت 1 اهم وصل می شود ولتاژ آن حداقل باید 6 ولت باشد یعنی توان خروجی آن باید 36 وات باشد.
    در نزدیکترین وقت نیاز فوری به این مدار دارم اگر کسی این مدار را بلد است لطفا راهنمایی کند.
    با تشکر از دوستان

پاسخ : ساخت مدار اسیلاتور 6 آمپر 10 مگاهرتز

کسی این مدارو بلد نیست؟ حالا مقادیرش یکم متفاوت باشن اشکال نداره.
    نیاز به کمک فوری دارم لطفا راهنمایی کنید.

دیدگاه

این مدار کمی مشکل هست باید در انجمن بگردید و افرادی را که به طور مشخص با این تیپ مدار ها کار کرده اند پیدا کنید و باهاشون مشورت کنید

خود ترانزیستور به شکل ساختاری به سختی میتونه بعضی شکل موج ها را در بیاره مخصوصا اینکه توان زیادی هم قراره بده

روال کلی : یه اسیلاتور (بهتر کریستالی باشه) و دارای ثبات خوبی باشه در مرحله بعد توسط اپ امپ های خاص شکل موج را تولید کنید و توسط طبقه قدرت تقویت کنید

میشه به تعداد شکل موج طبفه قدرت بهینه شده برای اون شکل موج داشته باشی

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

می تونم از یه اسیلاتور کریستالی استفاده کنم بعد با یه ترانزیستور قوی توان بالا با فرکانس 20 مگاهرتز اون موج رو تقویت کنم؟
        اگه درسنه میشه مدارشو برام بذارید؟
        چرا پرتئوس با فرکانس بیشتر از چند کیلوهرتز مشکل داره و اسیلوسکوپش خط صاف نشون میده؟

دیدگاه

به ترتیب
          بله
          مدارشا ندارم
          باهاش کار نکردم

دیدگاه

اگه کسی یه مدار پایه و بیس برا اینکار بزاره ممنونش میشم، که حداقل اساس کارو بدونم چیه
            اگر هم زحمتی نیست فرمول محاسبه فرکانس رو هم زیرش بزاره
            متشکر

دیدگاه

یه مداری دارم که برای ایده گرفتن خوبه اینکه اصلا برای کار شما مناسب باشه را نمیدونم ولی به هر حال اسکن میکنم و قرار میدم
              مدار یه مدار برای سیگنال ژنراتور هست که در قسمتی سیگنال اصلی را به شکل موج های مختلف تبدیل میکنه و ......

اضافه شده در تاریخ :
              مدار مورد نظر ما دیدم

متاسفانه حداکثر فرکانسش 50 کیلوهرتز بود و فکر نکم به دردتون بخوره
              و برای شکل موج هم از 4011 استفاده کرده

اگر خلاف این هست بگید تا قرار بدم

دیدگاه

با آی سی 555 هم می توان سیگنال 50 کیلوهرتز تولید کرد.
                تقویت فعلا زیاد مهم نیست اگر مدار تولید فرکانس 10 مگاهرتز دارید ممنون میشم بذارید، مثلا از مدارهای منبع تولید پالس ریزپدازنده ها میشه استفاده کرد؟ چون اونا فرکانسشون بالاست. اگه از این مدارا کسی داشته باشه بذاره، هم خوبه
                خودم سعی می کنم تقویتش کنم البته اگه مدار همراه با تقویت کننده باشه عالی میشه

دیدگاه

با این توان گمون نکنم بتونی بسازیش .البته نشدنی نیست .یه مدار اسیلاتور تو نت بود که ۱۲مگا هرتزی بود ولی قطعاتش پیدا نمیشه.برای اسیلاتور از گیت نات و کریستال میتونی استفاده کنی و بعد تقویت .دقیقا برای چه کاری میخوای؟تو این فرکانس اتصال کوتاهم بکنی ۶امپر عبور نمیکنه ؟

دیدگاه

سلام . نوسانگر رو میتونم کمکت کنم اما نقل قول این دوستمون که خدمتت گفتند سوییچ اون روی ۶ آمپر رو نمی دونم . شما چند مشکل اساسی دارید که برای سویچ رو این جریان قطعاتت باید خاص باشند چون سریعا به حالت اشباع میره . اگه منظور از این جریان و برکانس ساخت تجهیزاتی مثل اینداکشن برای هاردینیرینگه بفرمایید تا کمکت کنم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X