اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رگولاتور با ولتاژ خروجی منفی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : رگولاتور با ولتاژ خروجی منفی

نوشته اصلی توسط علی تحیری
    با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
    اگر ما خروجی یک رگولاتور 7815 را به روش زیر به یک رگولاتور منفی 7912 وصل کنیم، خروجی ما 12- ولت می شود.
    1- پایه خروجی 15+ ولت رگولاتور 7815 را به پایه شماره یک یا گراند 7912 وصل کنید. 2- پایه گراند 7815 را به پایه شماره 2 یا ولتاژ ورودی 7912 وصل کنید. حالا اگر شما یک ولت متر به سر خروجی 7912 و پایه گراند 7815 وصل کنید ولت متر ولتاژ 12- ولت را به شما نشان خواهد داد.
    دوست عزیز چرا به خودت دردسر میدی
    سیم های مولتی مترو برعکس کن ولتاژ خودش منفی میشه
    نه ببینید این ریگولاتورهای خطی تفاوتشون توی سینک یا سورس بودن جریانشونه
    مثلا 7812 میتونه توی خروجیش جریان تزریق کنه ولی نمیتونه جریان رو بکشه
    و برای 7912 عکس این قضیه هست یعنی نمیتونه جریان بده و فقط جریان رو میگیره ( به طبقه خروجی مدار داخلی این ریگولاتور ها دقت کنید )
    برای همین وقتی شما مدار رو اینطوری میبندید از 12- جریان کشیده و به زمین ریگولاتور 7912 تزریق میشه
    ولی زمین مدار خروجی ریگولاتور 7815 هست که نمیتونه جریان رو بکشه و نه اصطلاح سورسه و نمیتونه سینک کنه
    برای همین این مدار اصلا کار نمیکنه
    دیتاشیت lm2576 رو بخونید شماتیک مدار کاهنده منفی رو داده fig 28 که راحت میتونید تو مدارات صنعتی استفاده کنید
    درایور شبکه و nRF24L01
    کاتالوگ محصولات
    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehran901
      سلام میشه ی بار دیگه مدارتونو چک کنید ؟! تو پروتیوس همچین اتفاقی نیوفتاد!
      این مدار در پروتیوس هم جواب داده اما من نحوه ارسال (پلود عکس) مدار، به این سایت را نمی دانم که چه گونه ارسال کنم. با گزینه پلود سنتر این سایت نشد، اگر راهنمایی کنید ممنون مشوم.
      علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
      نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
        یه سوال:
        این ولتاژ منفی در چه مداراتی کاربرد داره؟؟؟
        فکر نمی کنم جایی کاربرد داشته باشه چون بجای اینکه این همه مسئله رو پیچیده بکنیم کافیه جای VCC و GND تغذیه رو عوض کنیم بازم همونی می شه که دوستمون گفت.
        ما توی مداراتمون ولتاژ مثبت حتما خواهیم داشت و بعضا ولتاژ منفی شاید باشه. اینکه فقط ولتاژ منفی بخواهیم نه و عرض کردم که با تغییر پلاریته مثبت و منفی تغذیه ورودی اون راه حل بالا بکلی منتفی خواهد بود.
        اینجا ماس ماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری
          این مدار در پروتیوس هم جواب داده اما من نحوه ارسال (پلود عکس) مدار، به این سایت را نمی دانم که چه گونه ارسال کنم. با گزینه پلود سنتر این سایت نشد، اگر راهنمایی کنید ممنون مشوم.
          ابتدا در سایت هایی مثل 8pic.ir عکستون رو پلود کنید و لینکش رو توسط تگ اضافه کردن عکس زیر دکمه بولد تو همین صفحه قرار بدین
          اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X