اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گام به گام تا ساخت taser +نقشه+عکس+ویدئو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گام به گام تا ساخت taser +نقشه+عکس+ویدئو

سلام دوستان سیم های سیم پیچ رو از کجا تهیه میکنید من بجر قطر 0.1 چیزی پیدا نکردم.و اینکه ترانس رو کجا باید داد برامون بپبچه ؟اخه کسایی که ترانس میپیچن ترانس های بزرگ میپیچن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط asmira
      سلام دوستان سیم های سیم پیچ رو از کجا تهیه میکنید من بجر قطر 0.1 چیزی پیدا نکردم.و اینکه ترانس رو کجا باید داد برامون بپبچه ؟اخه کسایی که ترانس میپیچن ترانس های بزرگ میپیچن
      سلام
      منم اولش رفتم سیم بخرم بهم یه قرقره یه کیلویی دادن که منم نخریدم چون هم گرونه هم اینکه خیلی زیاده به دردم نمیخوره جا هم ندارم نگه دارم بعد خودم چند تا ترانس خراب داشتم که یکی 12 ولت 0.5 امپر بود فک کنم اولیه ی اونو باز کردم 0.09 بود بعد یه ترانس دیگه که مال ظبط هاا بود رو باز کردم که خراب بود که ولتاژش 15 ولت بود فک کنم جریانشو نمیدونم اولیه ی اونو باز کزدم 0.08 بود سیمش . من با اون سیما ترانسا رو بستم هم اولیش به درد میخوره که0.08 هس هم ثانویش اگه ترانس خراب نداشتی یا برو از ترانس پیچ هاا بپرس که شاید خرابشو داشتن یا هم یه ترانس نو بخر باز کن استفاده کن ترانسم بیرون نمیپیچن چون هم هسته فریته و کلا قبول نمیکنن چون درد سرش زیاده اینا شاید مگه اینکه یه اشنا یا دوستی داشته باشی که ترانس پیچ باشه قرقره رو بدی بهش بگی هر چند تا دور اولی و ثانویه خاستی برات بپیچه دیگه سیم هم نمیخری اون وقت ولی من خودم پیچیدم .
      با تشکر
      یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
      http://8pic.ir/images/ketuhnb96tc9irizsb2x.jpg
      تشکر نشانه رضایت شماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aidinmamad
        سلام
        منم اولش رفتم سیم بخرم بهم یه قرقره یه کیلویی دادن که منم نخریدم چون هم گرونه هم اینکه خیلی زیاده به دردم نمیخوره جا هم ندارم نگه دارم بعد خودم چند تا ترانس خراب داشتم که یکی 12 ولت 0.5 امپر بود فک کنم اولیه ی اونو باز کردم 0.09 بود بعد یه ترانس دیگه که مال ظبط هاا بود رو باز کردم که خراب بود که ولتاژش 15 ولت بود فک کنم جریانشو نمیدونم اولیه ی اونو باز کزدم 0.08 بود سیمش . من با اون سیما ترانسا رو بستم هم اولیش به درد میخوره که0.08 هس هم ثانویش اگه ترانس خراب نداشتی یا برو از ترانس پیچ هاا بپرس که شاید خرابشو داشتن یا هم یه ترانس نو بخر باز کن استفاده کن ترانسم بیرون نمیپیچن چون هم هسته فریته و کلا قبول نمیکنن چون درد سرش زیاده اینا شاید مگه اینکه یه اشنا یا دوستی داشته باشی که ترانس پیچ باشه قرقره رو بدی بهش بگی هر چند تا دور اولی و ثانویه خاستی برات بپیچه دیگه سیم هم نمیخری اون وقت ولی من خودم پیچیدم .
        با تشکر
        برای تهیه سیم سیم اگر قرقره مثلا150 گرمی یا200 گرمی سیم زیر نمره 0.2 پیدا نشود همونطور که آیدین گفت میشه ار ثانویه ترانس ولتاژ پایین مثلا 6 ولت استفاده بفرمائید ولی همینجا بگم درسته که کار میکنه مدار ولی ممکنه نتیجه ای که باید رو نگرید بخاطر مشکل در عایق سیم و ریختن عایق بخش های از سیم یا اصلا ترک برداشتنش

سیم ایده عال رو گفتم که چه سیمی هست که اگر گیر نیومد دست کم سیم دوبلاک استفاده کنید و زیاد هم ور نرید به سیم که مشکلی برای عایق پیش نیاد
        های ولتاژه کو چیکترین ضعف در روکش سیم باعث نشتی میشه حتی ممکنه با چشم هم دیده نشه ولی در عمل خیلی تاثیر گذاره

ترانسها رو خودتون با دست خالی یپیچید خیلی بادقت اکثر ترانس هام رو با دست خالی پیچیدم

پشت کار داشته باشید
        دقت کنید
        با علاقه و حوصله میتونید به نتیجه برسید.
        تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

سلام اقا وحید ترانزیستور 2sd2495 مرغوب از کجا میتونم گیر بیارم

دیدگاه

سلام دوستان
            در مورد مدار شارژر شوکر راهنمایی میخواستم برای ولتاژ 3.5 تا 4.5 ولت

دیدگاه

سلام اقا وحید ی سوال دیگه برای عایق کاری ترانس میتونم از نوار تفلون استفاده کنم و بین اولیه و ثانویه و بین هر لایه ی ثانویه نوار تفلن بزارم

دیدگاه

ببخشید که زیاد سوال سوال میپرسم اقا وحید چرا تو اون مدار فلیبک که توش کمی تغیر دادین و یک خازن بهش اضافه کردین یک سر خروجی به یک سر ورودی متصل شده

دیدگاه

جواب مارو نمیدی اقا وحید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirhosein 98
                    سلام اقا وحید ی سوال دیگه برای عایق کاری ترانس میتونم از نوار تفلون استفاده کنم و بین اولیه و ثانویه و بین هر لایه ی ثانویه نوار تفلن بزارم
                    سلام
                    نوار تفلون به تنهایی نمیشه استفاده بشه براحتی نشتی میده"میتونی بعد و قبل پیچش ثانویه یک لا تفلون استفاده بشه یعد پلاستیک عایق"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط VAHID وحید
                      در ادامه تایپیک یکسری از نقشه های 100% عملی ساخت تیزر رو برای شما میگذارم:

مدار شوکر با اسیلاتور ماسفت NE555 Pبا قابلیت تنظیم قدرت و سرعت آرک خروجی

مداری با ترانزیستور هایKTروسی:

مداری با آیسی IR2153 "اکثرا به عنوان درایور ماسفت استفاده میشه"

مداری شوکر ترانزیستوری"قدرت نسبتا کم تا متوسط" با آی سی تایمر 555:

مداری نسبتا پرقدرت با آیسی اسیلاتور وماسفت IRL2505 L:

مداری نسبتا قوی با قلب تپنده آی سی UC3845

ادامه دارد
                      من این مادر بستم با های ولتاژ عالی کار میکنه اما تو ترانس پیچی واسه شوکر لنگ موندم میشه یه فیلم درس حسابی بزاری از عکس نمیتونم یاد بگیرم.
                      Just God

دیدگاه

سلام آقا وحید و دیگر دوستان
                        اگر می شود یه فیلم از ساخت ترانس بزارید به من و شاید دیگر دوستان خیلی لطف کردید. :redface:به خصوص من که کامپیوتر خوندم و چیزی از قطعه های انانوگ سر در نمی ارم

دیدگاه

اره فیلم بزارید بهتره تا عکس پشت سر هم
                          Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط VAHID وحید
                            سلام
                            مشکل من همین ترانس هست میشه بگید اندازه ترانستون قدره و چند دور توی اولیه و ثانویه و نمره سیم هاتونو بگید؟؟؟؟
                            مرسی
                            http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

سلام
                              دوستان کسی میتونه اطلاعاتی در مورد مدارات rcc در اختیارمون قرار بده؟؟؟؟؟

دیدگاه

چند وقتی هست درگیر کار دامداری صنعتی هستم و وقت نکردم آنلاین شم
                                بعد ویدئو از ساخت ترانس یک شوکر براتون میگذارم که به زبان روسی هست

ترانس من ثانویه 0.08 است و اولیه اگر اشتباه نگم 0.6

همونطور که عرض کردم ثانویه تا 0.2 حد اکثر
                                اولیه 0.3 تا0.6

عایق چسب نواری شیشه ای بسیار تمیز بدون لایه هوا بین

چوک مورد استفاده من چوک بزرگ داخل پاور کامپیوتر هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X