پاسخ : Lock in Amplifier چیست
با سلام.
من شماتیک زیر رو با راهنمایی شما بستم و فعلا تا اینجا در پروتئوس جواب گرفتم. فردا انشاالله آزمایشگاهم تست میکنم. فقط چند تا سوال داشتم.

من دامنه جریان رو اندازه گرفتم و کمی کمتر از 3 میکروآمپر هست و کاملاً متقارن هم نیست. روی نتیجه کار خیلی اثر میذاره؟
سوال دوم اینکه شما فرمودید:
سیگنال من در حدود 20Hz هست. من تا تقویت کننده رو بستم ولی هنوز فیلترها رو پیاده نکردم. من باید یه ضرب کننده هم به مدار اضافه کنم؟ چرا مقاله فقط فیلترهای بالاگذر 0.3Hz و پایین گذر 3.5Hz استفاده کرده؟ یا ضرب کننده لازم نیست؟ سوالم در واقع اینه که بعد از تقویت کننده باید چی دقیقا بذارم؟
و سوال آخر: من Lock in Amplifier رو حذف کردم و میخوام یک ناچ فیلتر 50Hz بذارم شما مدار زیر رو تایید می کنید؟

خیلی ممنون
با سلام.
من شماتیک زیر رو با راهنمایی شما بستم و فعلا تا اینجا در پروتئوس جواب گرفتم. فردا انشاالله آزمایشگاهم تست میکنم. فقط چند تا سوال داشتم.

من دامنه جریان رو اندازه گرفتم و کمی کمتر از 3 میکروآمپر هست و کاملاً متقارن هم نیست. روی نتیجه کار خیلی اثر میذاره؟
سوال دوم اینکه شما فرمودید:
نوشته اصلی توسط محمد رستمی
و سوال آخر: من Lock in Amplifier رو حذف کردم و میخوام یک ناچ فیلتر 50Hz بذارم شما مدار زیر رو تایید می کنید؟

خیلی ممنون
دیدگاه