اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای تکمیل پروژه ساخت پاور بانک حرفه ای!طراحی شماتیک کامل شد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای تکمیل پروژه ساخت پاور بانک حرفه ای!طراحی شماتیک کامل شد

نوشته اصلی توسط 11101010000
    تو پروتئوس شماتیک کشیدی؟
    کتابخونه mcp رو از کجا اووردی؟
    اره تو پروتعوسه
    کتابخونهشو خودم ساختم
    راستی اسم ایسی رو تو شماتیک اشتباه نوشتم ولی مشکلی نداره بعدا اسمشو ادیت میکنم
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
      اره تو پروتعوسه
      کتابخونهشو خودم ساختم
      راستی اسم ایسی رو تو شماتیک اشتباه نوشتم ولی مشکلی نداره بعدا اسمشو ادیت میکنم
      بعد شبیه ساز پروتئوس هم کار میکنه؟؟
      [center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
      منم گفتم: خدا جون خودت کجا بودی؟
      خیلی حال داد
      ولی بعدش رو یادم نیست ، فکر کنم سرب داغ رو با قیف ریختن تو حلقم

دیدگاه

بعد شبیه ساز پروتئوس هم کار میکنه؟؟
        برا شبیه ساز باید چندتا المانو عوض کرد و تغییر داد که من شبیه سازی نیاز ندارم واسه همین المانارو تغییر ندادم و درکل نه شبیه ساز کار نمیکنه
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

پاسخ : کمک برای تکمیل پروژه ساخت پاور بانک حر

منم میخوام یه پاور بانک بسازم
          وقتی باتری خود پاور بانک داره شارژ میشه ، برای فهمیدن میزان شارژش باید همش شارژ باتری قطع بشه و باتری به adc بعد دوباره وصل شهبه شارژرش؟؟
          اینجوری که پدر باتری درمیاد
          چیکارکنم؟
          شارژرش هم mcp73831 هست

اضافه شده در تاریخ :
          [center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
          خیلی حال داد

دیدگاه

منم میخوام یه پاور بانک بسازم
            وقتی باتری خود پاور بانک داره شارژ میشه ، برای فهمیدن میزان شارژش باید همش شارژ باتری قطع بشه و باتری به adc بعد دوباره وصل شهبه شارژرش؟؟
            اینجوری که پدر باتری درمیاد
            چیکارکنم؟
            شارژرش هم mcp73831 هست
            نه نیاز نیست شارژر قطع بشه در حال شارژ هم میتونید ولتاژ باطری بگیرید و باهاش میزان شارژ رو مشخص کنید شارژر اول 3.2 ولت میده و رفته رفته ولتاژ رو تا وقتی که باطری به 80% شارژش برسه زیاد میکنه و به 4.2 میرسونه

دیدگاه

نه نیاز نیست شارژر قطع بشه در حال شارژ هم میتونید ولتاژ باطری بگیرید و باهاش میزان شارژ رو مشخص کنید شارژر اول 3.2 ولت میده و رفته رفته ولتاژ رو تا وقتی که باطری به 80% شارژش برسه زیاد میکنه و به 4.2 میرسونه
              تو بخش avr یه سوال در مورد مقسم ولتاژ {برای adc} پرسیدم کسی جواب نداد ، وقتی هم دوباره گفتم یکی جواب بده تاپیکمو پاک کردن :sad:
              ولی خوبه بعدش خودم فهمیدم همه چیو وگرنه معلوم نبود چقدر الاف میشدم

واقعا" تو این سایت دم 2 نفر گرم : یکی تو یکی محمدشاهی
              تنها کسایی هستید که جوابمو میدید :redface:
              بقیه یا بلد نیستن یا ..................
              خیلی حال داد

دیدگاه

فدات
                خیلی بامرامی داداش :agree:

من برای مدار هام نمیدونم از مقاومت چند وات استفاده کنم (چه smd چه dip) {تو SMD پکیج ها نشون دهنده وات هم هستن؟}
                کمکم میکنید یاد بگیرم؟
                در ضمن فرق pnp و npn رو تو عمل نمیدونم ( من یه ترانزیستور میخوام که وقتی بهش ولتاژ بدی جریانو وصل کنه و یکی هم وقتیبهش ندی وصل کنه {smd})

برای کانورت کردن 2 تا 3.7 ولت به 5 ولت با امپر 1 ، چی پیشنهاد میدی؟

یه سوال دیگه
                اگه به adc فقط یه سر یه باتری 3.7 بدی و سر دیگه باتری ازاد باشه ، adc مقدار ولتاژو میخونه؟ چیزی که میخونه درسته؟

خیلی حال داد

دیدگاه

فدات
                  خیلی بامرامی داداش :agree:

من برای مدار هام نمیدونم از مقاومت چند وات استفاده کنم (چه smd چه dip) {تو SMD پکیج ها نشون دهنده وات هم هستن؟}
                  کمکم میکنید یاد بگیرم؟
                  در ضمن فرق pnp و npn رو تو عمل نمیدونم ( من یه ترانزیستور میخوام که وقتی بهش ولتاژ بدی جریانو وصل کنه و یکی هم وقتیبهش ندی وصل کنه {smd})

برای کانورت کردن 2 تا 3.7 ولت به 5 ولت با امپر 1 ، چی پیشنهاد میدی؟

یه سوال دیگه
                  اگه به adc فقط یه سر یه باتری 3.7 بدی و سر دیگه باتری ازاد باشه ، adc مقدار ولتاژو میخونه؟ چیزی که میخونه درسته؟

قربونت داداش اقایی
                  انتخاب وات بستگی به جریان کشیت داره, از فرمول ولتاژ به توان 2 تقسیم بر اهم به دست میاد که باید تو واقعیت دو برابر در نظر بگیری
                  مثلا مقاوتی داری به مقدار 10 اهم که به ولتاژ 5 ولت وصله ,وات این مقاومت رو میخوایم مشخص کنیم , مقادیرو میزاریم تو فرمول میشه 2.5 وات که در واقعیت باید 5 وات در نظر بگیری
                  والا از smd ها خبر ندارم تا حالا استفاده نکردم

ترانزیستور p با گراند روشن میشه و با ولتاژ خاموش میشه و همیشه باید سر راه + تغذیه قرار بگیره
                  ترانزیستور n با ولتاژ روشن میشه و با ولتاژ روشن میشه و با گراند خاموش میشه و همیشه باید سر راه گراند قرار بگیره
                  از ترانزیستور نمیشه به عنوان کلید قطع و وصل استفاده کرد چون همیشه 0.7 ولت و بیشتر افت ولتاژ داره مثلا 5 ولت بدی 4 ولت تحویل میگیری و تلفاتش بالاست

برای تبدیل 2 تا 3.7 به 5 ولت با توجه به تجربیاتی که دارم بهترین کار سری کردن 3 تا باطری 3.7 یا اگه 4 تا باطری بشه دیگه چه بهتر , سری بشن تا ولتاژ بشه 14.8 بعد با ماژول 2576 به 5 تبدیل شه

نه نمیخونه, گراند میکرو با گراند باطری باید یکی باشه تا بخونه

دیدگاه

قربونت داداش اقایی
                    انتخاب وات بستگی به جریان کشیت داره, از فرمول ولتاژ به توان 2 تقسیم بر اهم به دست میاد که باید تو واقعیت دو برابر در نظر بگیری
                    مثلا مقاوتی داری به مقدار 10 اهم که به ولتاژ 5 ولت وصله ,وات این مقاومت رو میخوایم مشخص کنیم , مقادیرو میزاریم تو فرمول میشه 2.5 وات که در واقعیت باید 5 وات در نظر بگیری
                    والا از smd ها خبر ندارم تا حالا استفاده نکردم

ترانزیستور p با گراند روشن میشه و با ولتاژ خاموش میشه و همیشه باید سر راه + تغذیه قرار بگیره
                    ترانزیستور n با ولتاژ روشن میشه و با ولتاژ روشن میشه و با گراند خاموش میشه و همیشه باید سر راه گراند قرار بگیره
                    از ترانزیستور نمیشه به عنوان کلید قطع و وصل استفاده کرد چون همیشه 0.7 ولت و بیشتر افت ولتاژ داره مثلا 5 ولت بدی 4 ولت تحویل میگیری و تلفاتش بالاست

برای تبدیل 2 تا 3.7 به 5 ولت با توجه به تجربیاتی که دارم بهترین کار سری کردن 3 تا باطری 3.7 یا اگه 4 تا باطری بشه دیگه چه بهتر , سری بشن تا ولتاژ بشه 14.8 بعد با ماژول 2576 به 5 تبدیل شه

نه نمیخونه, گراند میکرو با گراند باطری باید یکی باشه تا بخونه
                    پس برای کلید باید از چی استفاده کنم؟
                    الان نگاه به پستای قبلی کردم و فهمیدم قضیه چیه . پس باید ماسفت بزارم؟

جریانی که هنگام اتصال کوتاه عبور میکنه چقدره؟

من میخوام 2 تا باطری 3.7 رو باهم سری کنم {این پک 1 } 2 تا ی دیگه هم جدا سری کنم {اینم پک 2} بعد پک یک و دو رو با هم موازی ببندم
                    اینجوری ولتاژ میشه : 6.5 تا 8.5 ولت و ظرفیت کل هم میشه ظرفیت 2 عدد باطری 3.7 ولت که اگه ظرفیت یک باطری 3.7 ولت 2500 باشه ظرفیت کل میشه 5000mAh ======> حالا یا از 7805 میشه استفاده کرد یا از یه سوئیچینگ معمولی
                    نظرتون چیه ؟ بهتر نیست؟ {{{ اینجوری تعداد دفعات بیشتری میشه ازش به عنوان پاور بانک استفاده کرد تا موقعی که همه باطری هارو سری کنیم . مگه نه؟؟؟؟}}}

-------------------------------------------------------
                    چرا تعداد صفحه ها کم شد oo:
                    من الان میتونم چنتا از پستای خودمو پاک کنم؟چطوری؟
                    خیلی حال داد

دیدگاه

پس برای کلید باید از چی استفاده کنم؟
                      الان نگاه به پستای قبلی کردم و فهمیدم قضیه چیه . پس باید ماسفت بزارم؟

جریانی که هنگام اتصال کوتاه عبور میکنه چقدره؟

من میخوام 2 تا باطری 3.7 رو باهم سری کنم {این پک 1 } 2 تا ی دیگه هم جدا سری کنم {اینم پک 2} بعد پک یک و دو رو با هم موازی ببندم
                      اینجوری ولتاژ میشه : 6.5 تا 8.5 ولت و ظرفیت کل هم میشه ظرفیت 2 عدد باطری 3.7 ولت که اگه ظرفیت یک باطری 3.7 ولت 2500 باشه ظرفیت کل میشه 5000mAh ======> حالا یا از 7805 میشه استفاده کرد یا از یه سوئیچینگ معمولی
                      نظرتون چیه ؟ بهتر نیست؟ {{{ اینجوری تعداد دفعات بیشتری میشه ازش به عنوان پاور بانک استفاده کرد تا موقعی که همه باطری هارو سری کنیم . مگه نه؟؟؟؟}}}

-------------------------------------------------------
                      چرا تعداد صفحه ها کم شد oo:
                      من الان میتونم چنتا از پستای خودمو پاک کنم؟چطوری؟
                      اره ماسفت برای کلید زنی بدون تلفات مناسبه

اتصال کوتاه از چی؟

نه شما بهتره هر 4 تا یاطری رو سری کنی تا ولتاژت بشه 14.4
                      نه بابا سویچنگ بزار 7805 به درد این کارا نمیخوره تلفاتش زیاده!!

{{{ اینجوری تعداد دفعات بیشتری میشه ازش به عنوان پاور بانک استفاده کرد تا موقعی که همه باطری هارو سری کنیم . مگه نه؟؟؟؟}}}
                      چرا؟! اتفاقا سری کردن باطری ها بهتره

ببین تو این مدار چون سورسمون باطری هست من بیشترین تلاشو کردم تا تلفات رو کم کنم و راندمانو ببرم بالا همه شرایط رو هم در نظر گرفتم از رگلاتور گرفته تا نحوه ی ست کردن باطری ها و... . بهترین حالت حالتیه که تو شماتیک میبینی , هرجاشو عوض کنی راندمان میاد پایین و مدارو میشه گفت تقریبا در بهترین راندمانشه حتی برای کاهش مصرف بکلایت ال سی دی اتوماتیک خاموش میشه و حتی شاید خود ال سی دی رو هم برای کاهش مصرف خاموش کنم

دیدگاه

اتصال کوتاه خروجی
                        اخه میخوام برای فهمیدن اینکه باتری 100 در 100 شده و اینکه اگه خروجی اتصال کوتاه شد قطعش کنم از acs712 استفاده کنم
                        حالا برای کد اون قسمت که اگه اتصال کوتاه شد قطع کنه میخوام یه الگوریتم درنظر بگیرم
                        میخوام که به میکرو بگم جریانو چک کنه ، اگه جریان x شد خروجی رو قطع کنه.
                        خیلی حال داد

دیدگاه

اتصال کوتاه خروجی
                          اخه میخوام برای فهمیدن اینکه باتری 100 در 100 شده و اینکه اگه خروجی اتصال کوتاه شد قطعش کنم از acs712 استفاده کنم
                          حالا برای کد اون قسمت که اگه اتصال کوتاه شد قطع کنه میخوام یه الگوریتم درنظر بگیرم
                          میخوام که به میکرو بگم جریانو چک کنه ، اگه جریان x شد خروجی رو قطع کنه.
                          خروجی مدار؟!
                          برای فهمیدن اینکه باطری 100 در 100 شده باید سر راه شارژرش سنسور جریان بزاری و هر وقت جریان کشی تقریبا صفر شد یعنی باطری پره
                          برای محافظ اتصال کوتاه هم تو خروجی مثل من باید سنسور جریان بزاری و تنظیم کنی مثلا از فلان جریان بیشتر کشید قطع کن که من جریان کات رو 2 امپر درنظر گرفتم و اگه جریان کشی خروجی بیشتر از 2 امپر شد مدار خروجی رو قطع میکنه

دیدگاه

خروجی مدار؟!
                            برای فهمیدن اینکه باطری 100 در 100 شده باید سر راه شارژرش سنسور جریان بزاری و هر وقت جریان کشی تقریبا صفر شد یعنی باطری پره
                            برای محافظ اتصال کوتاه هم تو خروجی مثل من باید سنسور جریان بزاری و تنظیم کنی مثلا از فلان جریان بیشتر کشید قطع کن که من جریان کات رو 2 امپر درنظر گرفتم و اگه جریان کشی خروجی بیشتر از 2 امپر شد مدار خروجی رو قطع میکنه
                            من منظورم همون جریان کات بود :biggrin:
                            همونو میخواستم بدونم چند باید باشه

وگرنه بقیشو بلد بودم :agree:
                            خیلی حال داد

دیدگاه

من منظورم همون جریان کات بود :biggrin:
                              همونو میخواستم بدونم چند باید باشه

وگرنه بقیشو بلد بودم :agree:
                              الان از شارژر گوشیم جریان کشیدم, روش نوشته 5 ولت 1 امپر ولی تحت جریان 440 میلی امپر ولتاژش میوفتاد رو 4.4 ولت! و تحت 0.75 امپر ولتاژ رو 3.85 بود و تحت بار 1.05 امپر ولتاژ رو 3.45 بود! با این شارژرا این پاور بانک جواب نمیده! یعنی تو فک کن شارژرو که وصل میکنیم به پاور بانک هم باید باطری های باور بانکو شارژ کنه هم گوشیو و از طرفی هم ایسی mcp تو دیتاشیتش زده که ولتاژ نباید از 4.5 کمتر شه, یعنی از شارژر میشه 380 میلی امپر کشید که این مقدار حتی برا شارژ باطری ها هم کفایت نمیکنه چه برسه به شارژ کوشی و باطری همزمان!!
                              از پاور کامپیوتر هم الان بار کشیدم روش زده 9 امپر 12 ولت ولی تحت بار 4 امپر ولتاژ میوفته رو 10 ولت!!!! نمیدونم مگه نمیگن منبع سویچینگ رگوله شده؟! پس چرا خروجی افت داره؟!!!!!!!

درباره جریان کات هم به نظرم 2 امپر خوبه اگه 2 تا گوشی رو با هم شارژ کنیم هر کدوم 1 امپر بکشه میشه فوقش 2 امپر

دیدگاه

الان از شارژر گوشیم جریان کشیدم, روش نوشته 5 ولت 1 امپر ولی تحت جریان 440 میلی امپر ولتاژش میوفتاد رو 4.4 ولت! و تحت 0.75 امپر ولتاژ رو 3.85 بود و تحت بار 1.05 امپر ولتاژ رو 3.45 بود! با این شارژرا این پاور بانک جواب نمیده! یعنی تو فک کن شارژرو که وصل میکنیم به پاور بانک هم باید باطری های باور بانکو شارژ کنه هم گوشیو و از طرفی هم ایسی mcp تو دیتاشیتش زده که ولتاژ نباید از 4.5 کمتر شه, یعنی از شارژر میشه 380 میلی امپر کشید که این مقدار حتی برا شارژ باطری ها هم کفایت نمیکنه چه برسه به شارژ کوشی و باطری همزمان!!
                                از پاور کامپیوتر هم الان بار کشیدم روش زده 9 امپر 12 ولت ولی تحت بار 4 امپر ولتاژ میوفته رو 10 ولت!!!! نمیدونم مگه نمیگن منبع سویچینگ رگوله شده؟! پس چرا خروجی افت داره؟!!!!!!!
                                WTF? :eek:
                                من یه منبع تغذیه 0تا50 ولت و 0تا5 امپر متغیر فوروارد (اگه اشتباه نکنم تک سوئیچ) میخوام بسازم ، برا همین مشکلی ندارم :biggrin:
                                استاد محمدشاهی مدارشو برام کشیده :smile: البته برا من استاده برای شما نه ، شما خودتون اوستایی
                                شماتیکشو بدم؟ همه جا بدردت میخوره ها
                                با اتصال کوتاه هم مشکلی نداره{به قول خودش صب تا شب بشین اتصال کوتاه کن:biggrin:}
                                نویز هم رو پیریز نمیندازه
                                رگوله هم شده {خواستی بیشتر رگوله وصاف شه یه خازن گنده بنداز تنگش}

شارژ همزمان باتری و گوشی که بدرد نمیخوره! برای چیته؟اگه کمبود جریان داشتی اینکارو نکن
                                برای کانورت کردن از 78l05 استفاده کردی؟ حواست باشه ماکزیمم جریان خروجیش 1. امپر هست !
                                خیلی حال داد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...