اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای تکمیل پروژه ساخت پاور بانک حرفه ای!طراحی شماتیک کامل شد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای تکمیل پروژه ساخت پاور بانک حرفه ای!طراحی شماتیک کامل شد

نوشته اصلی توسط 11101010000
    WTF? :eek:
    من یه منبع تغذیه 0تا50 ولت و 0تا5 امپر متغیر فوروارد (اگه اشتباه نکنم تک سوئیچ) میخوام بسازم ، برا همین مشکلی ندارم :biggrin:
    استاد محمدشاهی مدارشو برام کشیده :smile: البته برا من استاده برای شما نه ، شما خودتون اوستایی
    شماتیکشو بدم؟ همه جا بدردت میخوره ها
    با اتصال کوتاه هم مشکلی نداره{به قول خودش صب تا شب بشین اتصال کوتاه کن:biggrin:}
    نویز هم رو پیریز نمیندازه
    رگوله هم شده {خواستی بیشتر رگوله وصاف شه یه خازن گنده بنداز تنگش}

شارژ همزمان باتری و گوشی که بدرد نمیخوره! برای چیته؟اگه کمبود جریان داشتی اینکارو نکن
    برای کانورت کردن از 78l05 استفاده کردی؟ حواست باشه ماکزیمم جریان خروجیش 1. امپر هست !
    محمد برا همهمون استاده
    اره مدارشو بزار اگه متغیره خیلی عالی میشه, محدود کننده جربانم داره؟
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

پاسخ : کمک برای تکمیل پروژه ساخت پاور بانک حر

نوشته اصلی توسط armin_gera
      محمد برا همهمون استاده
      اره مدارشو بزار اگه متغیره خیلی عالی میشه, محدود کننده جربانم داره؟
      اره متغیره و محدود کننده جریان متغیر هم داره
      کلا"چیز خفنیه :wow:

http://overt.persiangig.com/DSC_9961.jpg
      http://overt.persiangig.com/DSC_9962.jpg
      هسته : ETD39 یا EE36 یا مشابه
      اگه داخل جعبه میزاری یه فن هم بزار
      اون اکسترنال پاور باید یه 5 ولت 100-200 میلی امپر بزاری
      shr مقاومت هست
      کلا" برای فن و اکسترنال پاور یه اداپتور 12 ولت 5. امپر واقعی :biggrin: بزار یا یه ترانس و پلدیود و خازن {برای اکسترنال یه 7805 ای چیزی بزار}

هیتسینک: برای ماسفت:7.5 سانت در 4.5
      برای دیود ها: http://robochip.ir/sites/default/files/styles/large/public/%20%D8%B3%DB%8C%D9%86%DA%A9.jpg?itok=V9OkyDWe
      اون دیوده هم که مشخص نیس دیود UF5408 هست

فقط یه چیزی ، من نمیدونم اونا چی هستن :angry:

اگه چیزی معلوم نبود بگو :smile:
      //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
      برای کانورت کردن از 78l05 استفاده کردی؟ حواست باشه ماکزیمم جریان خروجیش 1. امپر هست !
      /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
      منم گفتم: خدا جون خودت کجا بودی؟
      خیلی حال داد
      ولی بعدش رو یادم نیست ، فکر کنم سرب داغ رو با قیف ریختن تو حلقم

دیدگاه

اره متغیره و محدود کننده جریان متغیر هم داره
        کلا"چیز خفنیه :wow:

http://overt.persiangig.com/DSC_9961.jpg
        http://overt.persiangig.com/DSC_9962.jpg
        هسته : ETD39 یا EE36 یا مشابه
        اگه داخل جعبه میزاری یه فن هم بزار
        اون اکسترنال پاور باید یه 5 ولت 100-200 میلی امپر بزاری
        shr مقاومت هست
        کلا" برای فن و اکسترنال پاور یه اداپتور 12 ولت 5. امپر واقعی :biggrin: بزار یا یه ترانس و پلدیود و خازن {برای اکسترنال یه 7805 ای چیزی بزار}

هیتسینک: برای ماسفت:7.5 سانت در 4.5
        برای دیود ها: http://robochip.ir/sites/default/files/styles/large/public/%20%D8%B3%DB%8C%D9%86%DA%A9.jpg?itok=V9OkyDWe
        اون دیوده هم که مشخص نیس دیود UF5408 هست

فقط یه چیزی ، من نمیدونم اونا چی هستن :angry:

اگه چیزی معلوم نبود بگو :smile:
        //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
        /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

دم محمد گرم! عجب چیزی طراحی کرده اونم رو کاغذ!!
        اونا مقاومتن دیگه
        فقط ایسی چی هست؟
        میگم کاش یه تاپیک بزنی براش

اره از 7805 خودشم از ورژن کووچیکش که فک کنم 250 میلی بیشتر نده استفاده کردم که فقط برا تامین مصرف میکرو و ایسی سنسور جریان هست فوقش 100 میلی بکشه
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

دم محمد گرم! عجب چیزی طراحی کرده اونم رو کاغذ!!
          اونا مقاومتن دیگه
          فقط ایسی چی هست؟
          میگم کاش یه تاپیک بزنی براش

اره از 7805 خودشم از ورژن کووچیکش که فک کنم 250 میلی بیشتر نده استفاده کردم که فقط برا تامین مصرف میکرو و ایسی سنسور جریان هست فوقش 100 میلی بکشه
          اخه مقاومت زیگ زاگیه :-? ، این مستطیله :-/
          اینم اسم ای سی:

این تاپیک هست:
          دیگه فکر نکنم نیاز باشه یکی دیگه بزنم
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108720.0
          [center]یه شب خواب دیدم اون دنیا خدا ازم پرسید:وقتی همسایه ات گرسنه بود کجابودی؟
          خیلی حال داد

دیدگاه

اخه مقاومت زیگ زاگیه :-? ، این مستطیله :-/
            اینم اسم ای سی:
            [

این تاپیک هست:
            دیگه فکر نکنم نیاز باشه یکی دیگه بزنم
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108720.0
            دیدم :-)) :-))

مقاومت 1 واته

همون تاپیک عالیه

دیدگاه

پاوربانکو ساختی؟

برای شارژ لیتیوم یونه ، امپر شارژشو چند بگیرم؟ میخوام یه 3 سالی از باتری هاش استفاده کنم و سریع هم شارژ شه (5.c خوبه؟)
              میخوام از 7 تا باتری به صورت سری استفاده کنم!!!! خوبه؟
              یا اینکه بهتره 4 تا رو موازی کنم ، بعد به صورت جدا 3 تا ی دیگه رو موازی کنم ، بعد اینا رو سری کنم؟
              ولی برای اون جاباتری تکیش زورم میاد پول بدم اخه یه تیکه پلاستیک 2 تومن؟
              چجوری باید از این ماسفتا استفاده کنم؟مثلا" اون مقاومتای کنار ماسفت برای چیه؟
              من میخوام 7 تا mcp بزارم تا همه باتری ها جداگونه و با هم شارژ شه ،حالا منبع باید 5 ولت چند امپر باشه؟{اگه امپر شارژ برابر5.c باشه پس میشه:
              (.5*2500*7)+1500=10500
              درسته؟{اون 1500 میزان جریانی هست که atmega16 و ... میکشن}خوبه؟ درضمن من نیازی به شارژ همزمان پاوربانک و گوشی ندارم!! امپرشو 12 فرض میکنم (با فرض تلفات) ایرادی نداره که؟
              خیلی حال داد

دیدگاه

پاوربانکو ساختی؟

برای شارژ لیتیوم یونه ، امپر شارژشو چند بگیرم؟ میخوام یه 3 سالی از باتری هاش استفاده کنم و سریع هم شارژ شه (5.c خوبه؟)
                میخوام از 7 تا باتری به صورت سری استفاده کنم!!!! خوبه؟
                یا اینکه بهتره 4 تا رو موازی کنم ، بعد به صورت جدا 3 تا ی دیگه رو موازی کنم ، بعد اینا رو سری کنم؟
                ولی برای اون جاباتری تکیش زورم میاد پول بدم اخه یه تیکه پلاستیک 2 تومن؟
                چجوری باید از این ماسفتا استفاده کنم؟مثلا" اون مقاومتای کنار ماسفت برای چیه؟
                من میخوام 7 تا mcp بزارم تا همه باتری ها جداگونه و با هم شارژ شه ،حالا منبع باید 5 ولت چند امپر باشه؟{اگه امپر شارژ برابر5.c باشه پس میشه:
                (.5*2500*7)+1500=10500
                درسته؟{اون 1500 میزان جریانی هست که atmega16 و ... میکشن}خوبه؟ درضمن من نیازی به شارژ همزمان پاوربانک و گوشی ندارم!! امپرشو 12 فرض میکنم (با فرض تلفات) ایرادی نداره که؟
                هنوز طراحیش کامل نشده کم مونده , مشکلم 2 تاست اولی افت ولتاژ ماژول 2596 و دومی تفت ولتاژ اداپتور
                0.5c خوبه اگه میخوای عمرش زیاد باشه 0.2c بزار
                سری خوبه
                یه کم رو طراحی کار کنی جاباطری نیاز نمیشه
                تاپیک "استفاده از ماسفت به عنوان کلید قطع و وصل" رو بخون
                اره درسته باید 5 ولت 10.5 امپر باشه
                نه ایرادی نداره

ولی اینطوری پیش بری حالا حالا ها طرحت کامل نمیشه و به مشکل میخوری اولا از کجا میخوای 5 ولت 12 امپر گیر بیاری؟ا¾! دوما هنگام شارژ باطری ها یا باید از هم جدا باشن یا باید بالانسر داشته باشن سوما 7 تا باطری خیلی زیاده!

دیدگاه

افت ولتاژ اداپتور
                  از pi expert استفاده کن (فایل اموزش کاملشو دارم، میخوای؟)

0.5c خوبه اگه میخوای عمرش زیاد باشه 0.2c بزار
                  مشکلم اینه که نمیدونم چقدر عمر زیاد میشه

یه کم رو طراحی کار کنی جاباطری نیاز نمیشه
                  چجوری؟ oo:
                  دوسر باتری رو لحیم کنم؟
                  ولی اینطوری پیش بری حالا حالا ها طرحت کامل نمیشه و به مشکل میخوری اولا از کجا میخوای 5 ولت 12 امپر گیر بیاری؟‍! دوما هنگام شارژ باطری ها یا باید از هم جدا باشن یا باید بالانسر داشته باشن سوما 7 تا باطری خیلی زیاده!
                  اولا": http://s6.picofile.com/file/8194076968/Untitled.jpg
                  دومنا":موقع شارژ توسط میکرو از هم جدا میشن و هرکودوم به وسیله یدونه mcpشارژ میشه
                  سوما" :میخوام ظرفیتش زیاد باشه :biggrin: ولی میترسم موقع شارژ یا دشارز زیاد گرما تولید شه و همه چی بترکه!! چیکا کنم؟ برای کانورتر ولتاژ و باتری ها هیت سینک بزارم؟؟؟ :biggrin:

برای باتری موندم چه نوعی بگیرم که مرغوب باشه و حدود 2500 میلی امپر واقعی باشه!!!
                  الان همینم که eca اوورده امپرش الکیه (نظراتو بخون) بعد eca نوشته که مرغوبه و 2200 میلی امپره واقعیه و ....
                  http://eshop.eca.ir/%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7/3588-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D9%88%D9%85-%DB%8C%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%BA%D9%88%D8%A8-37v-sony-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B2-18650.html

خیلی حال داد

دیدگاه

از pi expert استفاده کن (فایل اموزش کاملشو دارم، میخوای؟)
                    مشکلم اینه که نمیدونم چقدر عمر زیاد میشه
                    چجوری؟ oo:
                    دوسر باتری رو لحیم کنم؟اولا": http://s6.picofile.com/file/8194076968/Untitled.jpg
                    دومنا":موقع شارژ توسط میکرو از هم جدا میشن و هرکودوم به وسیله یدونه mcpشارژ میشه
                    سوما" :میخوام ظرفیتش زیاد باشه :biggrin: ولی میترسم موقع شارژ یا دشارز زیاد گرما تولید شه و همه چی بترکه!! چیکا کنم؟ برای کانورتر ولتاژ و باتری ها هیت سینک بزارم؟؟؟ :biggrin:

برای باتری موندم چه نوعی بگیرم که مرغوب باشه و حدود 2500 میلی امپر واقعی باشه!!!
                    الان همینم که eca اوورده امپرش الکیه (نظراتو بخون) بعد eca نوشته که مرغوبه و 2200 میلی امپره واقعیه و ....
                    http://eshop.eca.ir/%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7/3588-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D9%88%D9%85-%DB%8C%D9%88%D9%86-%D9%85%D8%B1%D8%BA%D9%88%D8%A8-37v-sony-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B2-18650.html

اگه 12 امپر باشه دیگه با شارژرای گوشی نمیتونی شارژ کنی! مزیت یه پاور بانک به اینه که همه چا با هر چی بشه شارژش کرد
                    با pi میشه باک 12 به 5 ساخت؟
                    دو برابر میشه
                    اره دو سر باطری رو سیم لحیم کن
                    نه باطری ها داغ نمیشن ولی من دیروز از 2576 تست میگرفتم 5 ولت 1.5 امپر ایسی یه هیتسینگ سایز متوسط رو قشنگ گرم میکرد!
                    باطری والا به باطری های چینی نمیشه اعتماد کرد نمیدونم

دیدگاه

اگه 12 امپر باشه دیگه با شارژرای گوشی نمیتونی شارژ کنی! مزیت یه پاور بانک به اینه که همه چا با هر چی بشه شارژش کرد
                      با pi میشه باک 12 به 5 ساخت؟
                      دو برابر میشه
                      اره دو سر باطری رو سیم لحیم کن
                      نه باطری ها داغ نمیشن ولی من دیروز از 2576 تست میگرفتم 5 ولت 1.5 امپر ایسی یه هیتسینگ سایز متوسط رو قشنگ گرم میکرد!
                      این موضوع برای من مهم نیست! پاور بانکای بازار هم اداپتور دارن!
                      نه حداقل باید16 ولت تو ورودی داشته باشی!! {توپولوژیش هم فلایبکه}
                      دوبرابر یعنی چند سال؟
                      مصرف همه قطعات به جز lcd و باتری چند امپره؟
                      خیلی حال داد

دیدگاه

این موضوع برای من مهم نیست! پاور بانکای بازار هم اداپتور دارن!
                        نه حداقل باید16 ولت تو ورودی داشته باشی!! {توپولوژیش هم فلایبکه}
                        دوبرابر یعنی چند سال؟
                        مصرف همه قطعات به جز lcd و باتری چند امپره؟
                        جدی پاور بانکا خودشون اداپتور دارن؟! این که به درد نمیخوره!!
                        نه ولتاژ من تا 9 میاد پایین, الان دارم ماژول 2596 رو تست میکنم خروجی رو روی 5.2 تنظیم کردم تحت 1.5 امپر ولتاژ 4.8 ولته که به نظرم خوبه ولی خیلی داغ میکنه و تحت 1.5 امپر بعد از چند دقیقه سلف و دیود و ایسی به حدی داغ میشن که دستو میسوزونه
                        والا نمیدونم بستگی به باطریت داره
                        فک کنم میکرو 20 میلی بکشه بقیه رو نمیدونم باید دیتاشونو بخونی

دیدگاه

جدی پاور بانکا خودشون اداپتور دارن؟! این که به درد نمیخوره!!
                          نه ولتاژ من تا 9 میاد پایین, الان دارم ماژول 2596 رو تست میکنم خروجی رو روی 5.2 تنظیم کردم تحت 1.5 امپر ولتاژ 4.8 ولته که به نظرم خوبه ولی خیلی داغ میکنه و تحت 1.5 امپر بعد از چند دقیقه سلف و دیود و ایسی به حدی داغ میشن که دستو میسوزونه
                          والا نمیدونم بستگی به باطریت داره
                          فک کنم میکرو 20 میلی بکشه بقیه رو نمیدونم باید دیتاشونو بخونی
                          چرا بدرد نمیخوره؟ توخونه میزنی شارژ بعد مثلا" میری کوهنوردی( :eek: !!!) شارژگوشیت که تموم شد شارژش میکنی
                          من یه همچین چیزی میخوام بسازم منتها فقط برای گوشی نه لپتاپ!!
                          اداپتور هم داره
                          http://www.digikala.com/Product/DKP-...%D9%84-XP18000
                          خیلی حال داد

دیدگاه

چرا بدرد نمیخوره؟ توخونه میزنی شارژ بعد مثلا" میری کوهنوردی( :eek: !!!) شارژگوشیت که تموم شد شارژش میکنی
                            من یه همچین چیزی میخوام بسازم منتها فقط برای گوشی نه لپتاپ!!
                            اداپتور هم داره
                            http://www.digikala.com/Product/DKP-...%D9%84-XP18000
                            اگه با شارژرای یدگه هم شارژ شه که خیلی بهتره!
                            به نظر من برا لپتاپ باطری اضافی بخری بهتره به صرفه ترم هست
                            برا شارژر لپتاپ هم ولتاژ باید 19 اینا باشه

دیدگاه

دوستان من میخوام دوتا ماسفت رو روشن خاموش کنم منتها میخوام اول ماسفت 1 روشن شه و بعد از یه مکث ماسفت دومی روشن شه چی کار باید بکنم؟

و یه سوال دیگه پایه میکرو چند تا ماسفتو میتونه درایو کنه؟ میتونم 5 تا ماسفتو با یک پایه میکرو درایو کنم؟جریانش میرسه؟

دیدگاه

چرا ؟؟ مگه تا 3 امپر بدون افت ولتاژ نباید بده؟
                                توان ورودیش کم بوده؟
                                خیلی حال داد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X