اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

:::::: اتصال کامپیوتر به برق ماشین ::::::

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

.

.

دیدگاه

پاسخ : :::::: اتصال کامپیوتر به برق ماشین ::::::

اورجینال جون میشه بهش اسپیکر وصل کرد؟

باطری وقتی ماشین روشنه دووم میاره>؟
      به نام خدا

دیدم آن چشمه ی هستی که جهانش خوانند

_-_-_-_-_-_-_-_-
      آنقدر آب کزان دست توان شست نداشت به به به به

دیدگاه

.

.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط original

سلام
          آخه بگو در چه حالتی ؟ زمانی که ماشین روشنه یا خاموشه ؟ :icon_razz:
          به این مدار هر نوع منبع تغذیه سویچینگ رو میتونی وصل کنی . شارژر موبایل
          شارژر دوربین فیلم برداری - پاور لپ تاپ و...
          اول شما حساب کن توان مصرفی لپ تاپ چقدر است بعد میتوان فهمید چقدر
          جریان از باطری به آمپر ساعت میکشد .
          توان رو معمولا روی پاور مینویسند . :agree:
          توان laptop حدود 60 واته.
          اکه توان یه PC حدود 200 باشه چقدر روشن میمونه؟
          اگه دینام با 100 آمپر باتری رو شارژ کنه (در حالت روشن بودن ماشین) laptop 60W چقدر روشن میمونه؟

یه سوال دیگه:
          DC TO DC CONVERTER به ازای افزایش ولتاژ چقدر افت جریان داره؟

دیدگاه

.

.

دیدگاه

میشه واسه منم بفرستید؟؟
              خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

.

.

دیدگاه

ممکنه مدارش رو برای من هم ارسال کنید آقای عزیزی
                  ممنون میشم
                  " مانند دریا باش که هر گاه کسی سنگی بر تو پرتاب کرد سنگ غرق شود نه تو متلاتم شوی "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ba_maram_shiraz
                    سلام.

دوست من orginal جون دمت جیز داداش خیلی حال دادی.

ولی خداوکیلی اینجوری که شما گفتی جرات نمیکنم درست کنم :eek: :eek: :eek: میترسم آخره عمری زندگیم خراب بشه :mrgreen:

ولی حتما درست میکنم و قید این زندگی رو میزنم :cry2:

ولی فکر کنم بشه با تغییر در پاور این کار رو انجام داد. چون که من دفترچه مادربورد رو که بررسی کردم دوتا برق میخواست که بیشترینشون 12 ولت بود.
                    و فکر میکنم بشه مستقیم از باطری گرفت و سر راهش رو ریگولاتور و یا از این چیزا گذاشت :eek: :eek: البته نمیدونم بشه یا نه فقط نظر دادم.

اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

بازم تشکر میکنم

با سلام
                    دوست من باید بهتون بگم که اصلا این کار رو نکنین چون در سیتم های مادر بورد هایatx روشن وخاموش شدن سیستم توسط مادر برد وفرمان به پاور امکان پذیر است اگر شما 12 ولت ویا5 ولت رو به مادر برد مستقیم وصل کنی عملا مادر بردت دائم روشن است واین باعث صدمه به مادر برد میشود
                    به توصیه من شما همون 30 تومن رو خرج کن .ضرر 600 -700 تومنی به خودت نزن

دیدگاه

میشه این مدار DC TO DC CONVERTER رو اینجا بزارین ؟ من 24 ولت می خوام تو ماشین بدرد منم میخوره :rolleyes:

دیدگاه

با سلام حضور شمادوستان. یک پاورکامپیوتر دارای چندخروجی مختلفه :A:.+12V,-12V,+5V,-5V,+3.3V وهمچنین +5V ST BY
                        ساختن این ولتاژها از یک باطری 12 ولتی واتصال اون به مادربورد هم پرهزینه است هم ریسک داره.بهترین راه همون مبدل
                        DC-DC میتونه باشه البته بشرطی که مانیتور شما از نوع CRTنباشه وحتما باید LCD باشه.برای اتصال Lap Top هم کافیه فقط فیش
                        اتصال اداپتور ش رو تهیه کنید وبا درنظر گرفتن پلاریته صحیح اون رو به باطری وصل کنید.موفق باشید.
                        من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
                          برای اتصال Lap Top هم کافیه فقط فیش
                          اتصال اداپتور ش رو تهیه کنید وبا درنظر گرفتن پلاریته صحیح اون رو به باطری وصل کنید.موفق باشید.
                          سلام

من یه لبتاپ دارم که آدابتورش 19v و 3.12 َA هستش و باطری شم 9.6v و 4Ah یه باطری موتور یه زمانی خریدم ولی جرعت نکردم وصلش کنم به قسمت باطریش! :icon_razz: ولی یه وردودی آدابتور که وصل کردم بد نبود یه 15 دقیقه کار کرد... ولی کند تر بود و وقطی باطری تموم شد ریست می شد هی....
                          یه مبدل ولتاژ LM338 خریدم که باهاش ولتاژ باطری رو بکنم 9.6V که تا وصلش کردم قابلمه ما سوخت! :mrgreen: دیگه بی خیالش شدم... :NO:

شما فکر میکنید میشه 12 ولت رو به قسمت باطری لپتابا وصل کرد؟ فکر کنم از روی ولتاژی که کارخونه برای لپ تاپا تعین کرده میفهمه باطریش کی تموم شده.! این موضوع فکر کنم مهم باشه...

دیدگاه

سلام
                            من هم در فکر این کار بودم که بتونم سیستم کامپیوتر رو بدون استفاده از برق منزل استفاده کنم( البته با باطری و تبدیل اون به 220 ولت) حالا چیزهایی که به ذهنم اومده رو سوال میکنم احتمالا اونی رو که فکر میکنم خیلی خوب از آب در نیاد
                            کاری که از ذهنم میگذره اینه که ...
                            توسط باطری ماشین که معمولا 60 آمپر هستش و 12 ولت رو توسط یه مبدل 12 به 220 تبدیل کرد و به ورودی پاور سیستم وصل کرد.در این صورت فکری هم برای شارژش به نظرم رسید و اون اینکه اگه بشه توسط سلول خورشیدی ( البته نمیدونم چند وات مناسب هست) بشه مقداری در شارژ توان از دست رفته کمک کرد تا مقدار ساعت بیشتری رو بتونه دوام بیاره
                            خوب . حالا برای این کار کلا به چه لوازمی و با چه حدود قیمتی نیاز است و اصلا ریز این مراحل شدنی است یا نه ؟
                            در ضمن مقدار زمانی رو که میشه با این باطری از سیستم کار کشید در چه حدود است؟
                            آیا به دلیل این مبدلها تلفات زیادی رو برای توان و ولتاژ دارییم؟ ( سوالی هم اینجا برام هست که مدار یو پی اس به چه شکل عمل میکنه و مدار اون به چه صورت وارد کامپیوتر میشه که به محض قطع برق سیستم به راحتی به کار خودش ادامه میده؟)
                            ممنونم اگه راهنمایی کنید (البته تمام این پستها رو خوندم )
                            ارائه سرویسهای اینترنت WiFi , ADSL ویژه مجتمع های مسکونی و اداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed-pc
                              سلام
                              من هم در فکر این کار بودم که بتونم سیستم کامپیوتر رو بدون استفاده از برق منزل استفاده کنم( البته با باطری و تبدیل اون به 220 ولت) حالا چیزهایی که به ذهنم اومده رو سوال میکنم احتمالا اونی رو که فکر میکنم خیلی خوب از آب در نیاد
                              کاری که از ذهنم میگذره اینه که ...
                              توسط باطری ماشین که معمولا 60 آمپر هستش و 12 ولت رو توسط یه مبدل 12 به 220 تبدیل کرد و به ورودی پاور سیستم وصل کرد.در این صورت فکری هم برای شارژش به نظرم رسید و اون اینکه اگه بشه توسط سلول خورشیدی ( البته نمیدونم چند وات مناسب هست) بشه مقداری در شارژ توان از دست رفته کمک کرد تا مقدار ساعت بیشتری رو بتونه دوام بیاره
                              خوب . حالا برای این کار کلا به چه لوازمی و با چه حدود قیمتی نیاز است و اصلا ریز این مراحل شدنی است یا نه ؟
                              در ضمن مقدار زمانی رو که میشه با این باطری از سیستم کار کشید در چه حدود است؟
                              آیا به دلیل این مبدلها تلفات زیادی رو برای توان و ولتاژ دارییم؟ ( سوالی هم اینجا برام هست که مدار یو پی اس به چه شکل عمل میکنه و مدار اون به چه صورت وارد کامپیوتر میشه که به محض قطع برق سیستم به راحتی به کار خودش ادامه میده؟)
                              ممنونم اگه راهنمایی کنید (البته تمام این پستها رو خوندم )
                              باطری خورشیدیش 120-140 قیمتشه 1 آمپر 13 ولت..
                              باطریشم از 70-80 تومنه به بالا یه اینورتورم هست که اگه خودتون بسازین کمتر رد میاد...

در مورد طول عمر و انرژی دهی فکر نکنم بیتر از 6 ساعت خود باطری کار کنه ! :rolleyes: اینو نمیدونم درست استناد نکنید.!

در مورد سویچ روی برق باطری من صدای بلندی همیشه شنیدم از این دستگاههای UPS ولی نمیدونم مال چیه شبیه ریه هستش...

دیدگاه

سلام آقا ما منطقه محرومیم اینجا ما 1 کیلوبایت سرعت اینترنت داریم و 25 دقیقه تول کشیده تا این صفحه باز بشه :cry: خواهش میکنم برا منم این مدار رو میل کنید . التماس میکنم من فکر نکنم بتونم موفق بشم و بیام تو این سایت(به خاطر سرعت کم اینترنت) :sad:
                                الن هم تا اینترنتم تمام نشده بای :rolleyes:
                                خدا از کسانی که اینترنت سرعت پایین را تصویب کردن نگذره ما که نمیگذریم :angry: :cry2:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X