اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با acs758

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با acs758

دیگه در حد این چیزای پیش پا افتاده سواد داریم .....
    بدون این دردسرها باید راه بیوفته .....
    یعنی راه انداختنش .......
    دنبال راهشم ....
    تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
    علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!

دیدگاه

با سلام مجدد
      شماتیک اون کارو پیدا کردم. امیدوارم بدرد بخوره.

اینم pcb اون قسمت:

کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون .....
        ولی حدود 25 هزار قیمت داره ....... oo:
        دنبال راه کم هزینه ترم ....
        بازم تشکر ....

دیدگاه

راه کم هزینه تر غیر ایزوله، استفاده از مقاومت کم اهم یا شنت هست و نوع ایزوله اش هم احتمالا یه سیم پیچ دست ساز به عنوان CT.
          اما هر کدوم از اینا از لحاظ راه اندازی، دقت خروجی، خطی بودن و سایر پارامترها متفاوتن و شاید با مدارات جانبی پیچیده تر گرون تر هم در بیان.
          کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

موفق شدم پرش خروجی رو بگیرم ....
            حالا مشکلم اینه که در حالت جریان AC ، خروجی هم سینوسیه ....
            نمیشه با adc خوندش ....
            دنبال یه مدار هستم که بتونه خروجی رو DC کنه تا بشه با adc خوند ....
            ممنون ..........

دیدگاه

یه راهی که به نظرم رسیده استفاده از اندازه گیری پیک ولتاژ سینوسی هست ....
              چه جوری شو نمیدونم ....

دیدگاه

واااای! پســر، تو هنوز نتونستی این ACS رو راه بندازی؟!!
                من از اون موقع که تو این صفحه رو شروع کردی 2 تا پروژه با انواع مختلف این سنسورهای جریان راه انداختم (DC و AC) و کالیبره کردم و تحویل دادم تموم شد و رفت!!
                واقعاً انقد سخته که من نفهمیدم!؟!
                بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

والا جسته و گریخته روش کار میکردم ....
                  ولی الان انگار دیگه جدی شده استفاده ازش ....
                  حالا شما که با AC راه انداختیش ، مدارتو واسمون میذاری استفاده کنیم؟
                  ممنون.

دیدگاه

مدارش ایناها:
                    خروجیِ ACS --------------------------- پینِ ADC میکروکنترلر

همه ولتاژها هم 5 ولت هستند.

دیدگاه

خب چطوری جریان رو بخونم؟؟
                      ولتاژ خروجی سینوسیه .......
                      میشه کدت رو هم بداری؟
                      بازم ممنون.

دیدگاه

به نظر نمی رسه شما بتونید با تحویل نقشه و کد کارِتون رو راه بندازید. مسئله پایه ای تر از این حرفاست!
                        ببین دوست عزیز، از ظواهر امر پیداست که از برق و الکترونیک اطلاعات چندانی ندارید. فرض من بر اینه که شما مهندسی صنایع خوندید (یعنی مهندسی خوندید، ولی بجز فیزیک 2 هیچی از برق نمی دونید!). مسلماً من اونقدرا بیکار نیستم که به شما آموزش بدم. پس لطفاً برای اینکه بتونیم ادامه بدیم، توی اینترنت این مباحث رو جستجو کنید و مطالعه عمیق بفرمایید. هر جایی هم بلد هستید، بگید که من بدونم.

اول؛ مفاهیم فیزیک الکتریسیته، شامل حرکت الکترون ها، میدان های الکتریکی و مغناطیسی، بررسی رفتار هادی ها در حضور میدان الکترومغناطیس، شدت جریان و اختلاف پتانسیل یا ولتاژ متناوب (AC) و مستقیم (DC)، درک مفاهیم دامنه، فرکانس، دوره تناوب، قله، RMS و موارد مشابه.

دوم؛ اصول سنسورهای جریان، تبدیل جریان به ولتاژ، مقاومتِ شنت، سنسور اثر هال (Hall-Effect).

سوم؛ مبانی تجزیه و تحلیل سیگنال ها، محتوای فرکانسی سیگنال ها و تبدیل فوریه، تحلیل سیگنال های زمانی در حوزه فرکانس، پاسخ فرکانسی فیلترهای پایین گذر مرتبه اول و مرتبه دوم.

چهارم؛ روش های مختلف تبدیل آنالوگ به دیجیتال، آی سی های مرجع ولتاژ دقیق، پهنای باند سیگنال آنالوگ، نرخ نمونه برداری و فرکانس نایکوئیست.

پنجم؛ اصول اولیه مدارهای دیجیتال و ریزپردازنده ها، نحوه برنامه نویسی یا شبیه سازی و راه اندازی یک میکروکنتررلر انتخابی (به سلیقه خودتان اعم از Z80 یا 8051 یا HC08 یا PIC یا AVR یا ARM یا dsPIC یا DSP یا هر چیز دیگه که شما ترجیح می دید)، مطالعه در مورد نحوه راه اندازی اولیه و پروگرام کردن میکروکنترلر، نحوه کدنویسی برای کاربرد خاص قرائت از سنسور ACS.

ششم؛ اصول تجزیه و تحلیل سیگنال های گسسته در زمان، طراحی فیلترهای دیجیتال ساده، تحلیل رفتار و کارایی فیلترهای دیجیتال، پیاده سازی حقیقی فیلترهای دیجیتال در کد نرم افزار.

مورد آخر خیلی واجب نیست و به علاقه شما برمی گرده.

دیدگاه

ببین دوست عزیز
                          پروژه هایی که بنده انجام دادم رو شما شاید به خواب هم ندیده باشی ...(قوه بینایی توانایی دیدن عکس پروفایل را دارد!)
                          از آنجاییکه بنده به احدی بی اجترامی نکرده ام ، اجازه بی احترامی را به هیچ احدی نخواهم داد
                          قیل از اینکه شروع کنید به زدن حرفهایی که بیشتر حرف یه گیاه شناس هست بدونید طرف شما چه کسی هست ...
                          چنانچه اطلاعاتی در این زمینه ندارید وقت همدبگر را تلف نکنیم .
                          ممنون.

دیدگاه

از دیگر دوستان ، اگر کسی در این زمینه فعالیت داشته کمک خود را دریغ نفرمایید
                            تشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pars_paya
                              ببین دوست عزیز
                              پروژه هایی که بنده انجام دادم رو شما شاید به خواب هم ندیده باشی ...(قوه بینایی توانایی دیدن عکس پروفایل را دارد!)
                              از آنجاییکه بنده به احدی بی اجترامی نکرده ام ، اجازه بی احترامی را به هیچ احدی نخواهم داد
                              قیل از اینکه شروع کنید به زدن حرفهایی که بیشتر حرف یه گیاه شناس هست بدونید طرف شما چه کسی هست ...
                              چنانچه اطلاعاتی در این زمینه ندارید وقت همدبگر را تلف نکنیم .
                              ممنون.
                              اصلاً قصدم بی احترامی نبوده و نیست. از رو عکسِ باب اسفنجیتون هم چیزی راجع به رشته تحصیلی شما مشخص نیست!
                              با توجه به صحبتهاتون توی این بخش (که از اول در جریانش بودم و تلاش کردم کمکتون کنم) متوجه شدم که چیز زیادی راجع به الکترونیک بلد نیستید و مُصـر هستید که یه پروژه الکترونیکی انجام بدید. شما خودتون باید دنبال راه حل باشید و جستجو کنید و یاد بگیرید.
                              از Google هم بیشتر استفاده کنید...
                              بدرود

دیدگاه

اگه امکانش هست شما جواب ندید . ممنون میشم ...
                                بقول یکی از دوستانم حاصلضرب ادعا در عمل همواره عددی ثابت است ...
                                حالا ما تو این پروژه نیاز به راه اندازی این سنسور پیدا کردیم ... گناه که نکردیم ... دنبال راه چاره ایم ...
                                اون باب اسفنجی که دیدین قبلا جاش مال ایران اپن 2014 و 2015 بوده و الانم جاشو به شریف کاپ داده(علیرغم میل باطنی ، مجبور به گفتن شدم) .... انشالله امسال هم در مسابقات رسمی این مملکت شرکت خواهم کرد ....
                                بنده فوق لیسانس الکترونیک هستم ..... هدف من از ایجاد این تاپیک به انحراف بردنش نبوده و نیست ...
                                لطفا اگر کسی تا حالا این سنسور رو کامل راه اندازی کرده کمکم کنه ....
                                ممنون.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X