اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قفل رمز دیجیتال؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : قفل رمز دیجیتال؟

نوشته اصلی توسط mehran901
    کیپدهای 3 در 4 و 4 در 4 ماتریسی موجود همه میتونن با ی دکودر وصل این مدار بشن
    ببخشید سوالای ابتدایی میپرسم این دکودر چیه؟نوع آمادش هست؟

دیدگاه

دکودر مورد نظر رو میتونید با سرچ کردن پیدا کنید یا اینکه با استفاده از تکنیک های طراحی مدارات منطقی با استفاده از گیت های منطقی بسازیدش ... ولی خب ساختنش بجز در موارد آموزشی ب نظر من اصلا کار حرفه ای نیست ... 1- وقت زیاد میبره طراحی کارنوش و .. 2- حجم مدار زیاد میشه

پس دنبال ی دکودر کیپد مثلا 4 در 4 باشین
      اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

دکودر مورد نظر رو میتونید با سرچ کردن پیدا کنید یا اینکه با استفاده از تکنیک های طراحی مدارات منطقی با استفاده از گیت های منطقی بسازیدش ... ولی خب ساختنش بجز در موارد آموزشی ب نظر من اصلا کار حرفه ای نیست ... 1- وقت زیاد میبره طراحی کارنوش و .. 2- حجم مدار زیاد میشه

پس دنبال ی دکودر کیپد مثلا 4 در 4 باشین
        این کیپد جواب میده؟

دیدگاه

بله اینم ی نوع ماتریسی سادس ... البته خروجیش مستقیم به اون مدار وصل نمیشه .... باید دکود بشه متناسب با هر کلید ی خط پالس داشته باشین و جایگزین اون کلید ها بکنین
          اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

بله اینم ی نوع ماتریسی سادس ... البته خروجیش مستقیم به اون مدار وصل نمیشه .... باید دکود بشه متناسب با هر کلید ی خط پالس داشته باشین و جایگزین اون کلید ها بکنین
            شماره گیر تلفن چی ؟اون دیگه فک کنم نیاز به دکودر نداشته باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X