اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

در خواست راهنمایی در مورد سنسور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

در خواست راهنمایی در مورد سنسور

سلام به همه مهندسین
    من یک سوال دارم
    در مورد اینکه سمپل تایم سنسور های ورودی یک کنترلر را می شه در چ رنجی تنظیم کرد؟؟
    آیا تنظیم اونها در مقدار 1e-6 معقوله؟؟
    ممنونم

پاسخ : در خواست راهنمایی در مورد سنسور

سلام
    نوع سنسور؟ جنس سیگنال های ورودی و خروجی؟ پهنای باند سیستم تحت کنترل؟ محدوده ورودی و خروجی؟ نوع دستگاه؟ نقاط کار؟ نوع کنترلر؟ پردازنده موجود برای کنترل؟!
    بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

میشه سوالتو یکم فارسی تر بپرسی؟
      منظورت از سمپل تایم چیه ؟
      اگه بگی میخوای چیکار کنی ، بهتر میشه راهنماییت کرد تا سوالای این تیپی ....
      تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
      علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط الهام20
        در مورد اینکه سمپل تایم سنسور های ورودی یک کنترلر را می شه در چ رنجی تنظیم کرد؟؟
        آیا تنظیم اونها در مقدار 1e-6 معقوله؟؟
        با سلام
        خب بخشی از این سوال شما، دقیقا از مشخصه های مربوط به نوع کنترولره. باید با مطالعه اطلاعات مربوط به اون ببینین ماکزیمم فرکانس واقعی سمپلینگش چه قدره. ممکنه از لحاظ نرم افزاری شما امکان تعیین هر عددی رو داشته باشین، ولی در عمل محدودیتهایی وجود داشته باشه که نشه به اون سرعت رسید.
        یه مگا سمپل عدد بالاییه. بخصوص برای یه کنترولر عمومی. نکته دیگه ای که باید در نظر بگیرین، اینه که فرکانس معمولا برای یه کانال بیان میشه و در صورت استفاده از چند کانال به تعداد اونا تقسیم میشه.

بخش دیگه مربوط به پارامتر مورد اندازه گیری و نوع سنسور مورد استفاده میشه که آیا اصلا نیازی به این سرعت نمونه برداری هست یا نه؟ بعضی جاها افزایش سرعت سمپلینگ، نه تنها کمکی به ما نمیکنه، بلکه فقط سبب افزایش تعداد نمونه های یکسان، اشغال حجم بیشتر حافظه، تحمیل عملیات پردازشی بیشتر به پردازنده و افزایش نویز میشه.
        کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

سلام و ممنون از پاسخ دوستان
          در واقع سوالمو اگر بخوام شفاف تر مطرح کنم به اینصورته که من یک سیستم قدرت دارم برای قسمت کنترل اون می بایست از توان نمونه بگیرم و مقادیرشو به سیستم کنترلر فازی ارسال کنم حالا می خوام بدونم این اطلاعات رو با چه سرعتی ارسال کنم مناسب تر هس که در واقع میشه همون تنظبم کردن زمان نمونه گیری سنسور ورودی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط الهام20
            سلام و ممنون از پاسخ دوستان
            در واقع سوالمو اگر بخوام شفاف تر مطرح کنم به اینصورته که من یک سیستم قدرت دارم برای قسمت کنترل اون می بایست از توان نمونه بگیرم و مقادیرشو به سیستم کنترلر فازی ارسال کنم حالا می خوام بدونم این اطلاعات رو با چه سرعتی ارسال کنم مناسب تر هس که در واقع میشه همون تنظبم کردن زمان نمونه گیری سنسور ورودی...
            در اینصورتی که شما میفرمایین، کنترولر تعیین کننده زمان و نرخ خوندن اطلاعات هست و با REQUEST اون، شما باید یه سمپل بخونین و براش ارسال کنین.
            کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X