اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گین متغیر در مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گین متغیر در مدار

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
    تغذیه پ امپ lm358 را هم دوبل کنید.امتحان کنید.
    بله خیلی بهتر شد. تغذیه 10 ولت شد و تا 35 کیلو عملکردش درست شد. ولی بدلیل محدودیت تامین ولتاژ تا 5 ولت راه حل دیگه ای پیشنهاد می کنید؟ خیلی ممنون

دیدگاه

از lm324 یا یه پ امپ دیگه ای که حداقل ولتاژش 5 ولت باشه استفاده کنید.
      آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

خیلی ممنون از همه دوستان. اگه خدا بخواد کارم داره تموم میشه. فقط یه مشکل کوچک باقی مونده، من به کل بردم یه ماژول بلوتوث hc05 هم اضافه کردم که با شتاب سنج روی یک برد قرار دارن (بردی که با 3.3 ولت تغذیه میشه). زمانی که بلوتوث روشنه روی داده های شتاب سنج کلی نویز میفته. فک کردم اگر بردهاشونو جدا کنم مشکل حل بشه ولی اگر کار قرار باشه بره روی یک PCB، باز هم این مشکل رو خواهم داشت؟!!! مشکلات شبیه به این رو با چه ترفندی میشه حل کرد؟

دیدگاه

خوب شما باید ببینید چرا روی تغذیه نویز میفته.
          برای تغذیه از رگولاتور استفاده میکنید؟ترانس یا سوئیچنگ؟
          راهش هم گذاشتم خازن روی تغذیه.گذاشتن emi فیلتر.خود رگولاتور های خطی کلی از نویز را حذف میکنند.فیلتر lc.
          یه سوال.اصلا چرا از شتاب سنج دیجیتال استفاده نکردید؟

دیدگاه

از رگولاتور 7805 استفاده می کنم. خازن در حد میکرو سر راه رگولاتور گذاشتم فرقی نکرد. شتاب سنج هم اولین تجربه ام بود خیلی آشنا نبودم (انشاالله برای کارهای آینده میرم سراغ دیجیتال). یه سوال مزیت این شتاب سنج ها چیه نسبت به اینی که من استفاده میکنم؟
            با همین شرایط فعلی مدار من، شما emi فیلتر پیشنهاد میکنید یا فیلتر lc؟ emi فیلتر در بازار هست؟ چه مدلی باید بخرم؟ یه کم گشتم انگار طراحیش برای آدمی مثل من خیلی آسون نیست؟!!

دیدگاه

مزیتش اینه که دیگه نیازی به نمونه برداری نداره.نویز هم اینجوری نمیگیره.نیازی به این همه آمپ امپ مداره.
              شما اول باید ببینید چرا hc05 باعث ایجاد نویز میشه.اگه از تغذیه است.بعد برید دنبال فیلتر.من خودم با emi فیلتر کار نکردم.فقط شنیدم.ولی اینجا گفتند که تو بازار پیدا میشه.
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=71380.0
              به نظر من اول با یه فیلتر lc ساده امتحان کنید.ببینید اصلا مشکل از تغذیه اس.
              ممکنه هم نویز روی خروجی شتاب سنج القاء بشه.یعنی تغذیه مشکلی نداشته باشه.
              برای چک کردنش هم میتونید تغذیه ها را از هم جدا کنید و ببینید مشکل هنوز هست یا نه.

دیدگاه

تغذیه ها رو جدا کردم تفاوتی نکرد. قضیه القا میتونه از اثر بلوتوث به شتاب سنج باشه؟ راه حلش چیه؟

دیدگاه

در این مورد زیاد اطلاع ندارم.کل مدارتون را بذارید توی یه محفظه ی فلزی وصل شده به زمین مدار.فقط ماژول hc05 را بذارید بیرون.نتیجه را ببینید.ممکنه تاثیر داشته باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X