اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر افست موج فرکانس پایین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغییر افست موج فرکانس پایین

سلام وقت همگی بخیر
    من میخوامریه شکل موج فرکانس پایین(حدود یک هرتز) که بین ۰ و۲ ولت هستش رو بیارمش بین -1و1 یعنی یه ولت افست شو کم کنم.اگه کسی پیشنهادی غیر از استفاده از اپ امپ داره ممنون میشم مطرح کنه

پاسخ : تغییر افست موج فرکانس پایین

می توانی ازمدارات کلمپ استفاده کنی که ازدیود وخازن استفاده مکنند.

دیدگاه

ممنون از پیشنهادتون البته این روش رو قبلا امتحان کردم چون فرکانس خیلی پایینه خازن مشکل ساز میشه (خازن شکل موج رو بیشتر dc میبینه تا ac)

دیدگاه

با سلام
        آیسی هایی مخصوص اینکار هستن که adc driver نام دارن و کارشون تبدیل سیگنال برای مبدل هاییه که ورودی دیفرانسیلی میپذیرن. اگه درست یادم باشه یکی شون ad8139 هست.
        کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

از یه پ امپ با تغذیه دوبل در مود مقایسه کننده استفاده کنید.

دیدگاه

خب تو حالت مقایسه کننده که یکی از دو ولتاژ تغذیه رو به عنوان خروجی میده،در صورتیکه من یه شکل موج تو خروجی میخوام بازم اگه منظورتونو نفهمیدم ممنون میشم بیشتر توضیح بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
              با سلام
              آیسی هایی مخصوص اینکار هستن که adc driver نام دارن و کارشون تبدیل سیگنال برای مبدل هاییه که ورودی دیفرانسیلی میپذیرن. اگه درست یادم باشه یکی شون ad8139 هست.
              با تشکر از پیشنهادتون این خروجی بین -1و1 بعدش باید ۱۰ برابر بشه که ظاهرا این adc driver ها خروجیشون همگی تفاضلیه و نمیتونه ورودی یک طبقه گین باشه.این طور نیست ؟
              ضمنا من رو برد مشکل کمبود جا دارم وگرنه مثلا به جای ad8138 میشه از اپ امپ ۷۴۱ استفاده کرد(هر دو هشت پاین) که پایه حذف افست هم داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mghodrati
                با تشکر از پیشنهادتون این خروجی بین -1و1 بعدش باید ۱۰ برابر بشه که ظاهرا این adc driver ها خروجیشون همگی تفاضلیه و نمیتونه ورودی یک طبقه گین باشه.این طور نیست ؟
                ضمنا من رو برد مشکل کمبود جا دارم وگرنه مثلا به جای ad8138 میشه از اپ امپ ۷۴۱ استفاده کرد(هر دو هشت پاین) که پایه حذف افست هم داره.
                برای تقویت کردن مشکلی نیست. میتونین بعدش به یه آمپلیفایر وصلش کنین. البته باید پایه vcm رو زمین کنین.

اینا مخصوص اینکار طراحی شدن و قابل جایگزینی با پ امپ های معمولی نیستن.
                کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X