اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت کنترلر یک کانال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت کنترلر یک کانال

این مدار حالت تیپیکال 555 برای لبه ی پایین گذره یعنی همونی که شما نیاز داریده اما از اونجایی که توی شبیه ساز جواب نمیده و 555 هم نداشتم که روی برد بورد ببندم نتونستم تست کنم
    تست کنید و نتیجه رو بگید.
    احتمال زیاد جواب میده من هم در اولین فرصت یه 555 تهیه میکنم تستش میکنم.
    مفید بود ؟ بجای اسپم میتونید از دکمه ی تشکر استفاده کنید.
    [img width=405 height=100]http://eros8631.persiangig.com/image/pp.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jervis
      این مدار حالت تیپیکال 555 برای لبه ی پایین گذره یعنی همونی که شما نیاز داریده اما از اونجایی که توی شبیه ساز جواب نمیده و 555 هم نداشتم که روی برد بورد ببندم نتونستم تست کنم
      ممنون دوست عزیز موند تا دوشنبه برم قطعاتو بگیرم. باتشکر فراوان
      Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jervis
        .درضمن دوست عزیز مقدار مقاومت R1 چقدر هس100 کیلو یا 100اهم و خازن دومی هم 1 میکرو هس.
        Just God

دیدگاه

ببخشید اون نرم افزار شبیه ساز شما اسمش چیه منم دانلود کنم ازش استفاده کنم
          Just God

دیدگاه

مقاومت 100 اهمه خازن هم 1 میکرو فاراد
            یک مقاومت 200 تا 500 کیلو اهم متغیر (هرکدوم موجود بود)و چند تا خازن با ظرفیت های بالا تر از 1 میکرو هم بگیرید برای بدست اوردن زمان مورد نظرتون
            نرم افزار هم proteus هست و میتونید با جستجو از همین eca دانلود کنید.
            برد بورد هم اگر ندارید تهیه کنید

دیدگاه

ممنون دوست عزیز حالا من اون نرم افزاری که گفتین دان کردم و نصب کردم ولی نمیتونم چه جوری باید باهاش کارکرد oo: oo: oo: oo: oo:
              Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghaderi00
                ممنون دوست عزیز حالا من اون نرم افزاری که گفتین دان کردم و نصب کردم ولی نمیتونم چه جوری باید باهاش کارکرد oo: oo: oo: oo: oo:
                اموزش کامل در سایت موجوده
                فقط یک جستجو کنید متوجه میشید :agree:

دیدگاه

با سلام دوست عزیز. من این مداری که شما گفتید همین الان بسته ام حدود یه نیم ساعته فک کنم یه جورایی درسته ولی چن تا مشکل موقع که سنسور پالس رو میفرسته به این مدار چن تا مشکل بوجود امده
                  1- هنگام لرزش سنسور و ارسال پالس منفی ای سی555 فعال میشه خب من در خروجی اول ال ای دی گزاشتم هنگام لرزش سنسور خروجی ای سی555 با قطع ضربه قطع میشه هردو صورت رو امتحان کردم یعنی یه بار هردو مدار رو از یه منبع تغذیه کار انداختم و دفعه بعد با دومنبع تغذیه جداگانه ولی باز همینه که گفتم.
                  2-حالا بجای ال ای دی رله گزاشتم رله 12ولت حالا موقع ضربه رله فعال میشه بعدا غیرفعال نمیشه یا شایدم بشه چون 1 ساعت منتظر شدم تا رله غیرفعال بشه که نشد.
                  درضمن دوست عزیز من از ترانزیستور bc556 استفاده کردم چون تو شهرمون پیدا نکردم.
                  ایا مشکل از ترانزیستور هس یا باید از اول مدار رو طراحی کرد.به نظرم شاید ظرفیت خازن یا اندازه مقاومت ها زیاد یا کم باشه چون مدار عمل میکنه ولی قطع نمیکنه.حالا چن ساعت میزارم شاید قطع شد. :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                  Just God

دیدگاه

با سلام و عرض ادب.دوست گرامی من مداری که میخواستم ساختم شما در اون مدار به دلیل چن طراحی اشتباه البته شما استاد ما هستی.خب بخاطر اون مقامت و من چن تا چیز اضافه کردمدیود و مقاومت و خازن جدید مدار کار کرد.از شما ممنونم که با اون مدار منو راهنمایی کردید باتشکر از زحمات شما. :job: :job: :job: :job: :job: :job: :job:
                    Just God

دیدگاه

با سلام
                      من معذرت میخوام دیروز سرم شلوغ بود نتونستم اینجا رو چک کنم و الا با هم مشکل رو حل میکردیم. :redface:
                      این مدار طراحی من نبود مدار تیپیکال و استاندارد مونو استابل 555 هست برای پالس گمشده (پالس ضربه ای هم گفته میشه) ولی خب این مدارات همیشه هم تست نمیشن پس طبیعی هست که در واقعیت بعضی پارامتر ها نیاز به تغییر داشته باشند تا نتیجه ی مورد نظر از مدار گرفته بشه.
                      بابت همین موضوع هم گفتم اون قطعه های اضافی رو بگیرید :smile:
                      اون چسبیدن کنتاکت رله هم کاملا طبیعی هست چون برق DC بوده و نیاز به دیود هرزگرد داشتید.
                      چون حرفی از رله نزدید دیگه من هم اینجای کار رو بیخیال شدم ! :mrgreen:
                      به هر حال خوشحالم که به نتیجه رسیدید :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jervis
                        با سلام
                        من معذرت میخوام دیروز سرم شلوغ بود نتونستم اینجا رو چک کنم و الا با هم مشکل رو حل میکردیم. :redface:
                        این مدار طراحی من نبود مدار تیپیکال و استاندارد مونو استابل 555 هست برای پالس گمشده (پالس ضربه ای هم گفته میشه) ولی خب این مدارات همیشه هم تست نمیشن پس طبیعی هست که در واقعیت بعضی پارامتر ها نیاز به تغییر داشته باشند تا نتیجه ی مورد نظر از مدار گرفته بشه.
                        بابت همین موضوع هم گفتم اون قطعه های اضافی رو بگیرید :smile:
                        اون چسبیدن کنتاکت رله هم کاملا طبیعی هست چون برق DC بوده و نیاز به دیود هرزگرد داشتید.
                        چون حرفی از رله نزدید دیگه من هم اینجای کار رو بیخیال شدم ! :mrgreen:
                        به هر حال خوشحالم که به نتیجه رسیدید :nice:
                        ببخشید بنده معزرت میخوام
                        داداش اینو دان کن با برنامه هم میشه امنتحان کرد فقط بجای سنسور به بیس ترانزیستو یه کلید وصل کنید و طرف دیگر کلید رو به خط منفی وصل
                        کنید
                        http://s6.picofile.com/d/24851471-0178-42b3-8693-afc3204cec27/7493_pdsprj
                        Just God

دیدگاه

در ضمن من یه کنترلر یه کانال واسه قطع و وصل کردن برق این مدار میخوام مثلا در فاصله 5الی10 متری میخوام.حالا چیکار کنم به نظر شما در ضمن میخوام هزینش خیلی پایین باشه :applause: :applause:
                          Just God

دیدگاه

اقایjervisیه زحمتی دارم :mrgreen: من مداری میخواهم که بتوانم تصویر و صدا یا تنها تصویر رو به تلوزیون بفرستم.این بخاطر ارسال تصویر به تلوزیون همسایه مون واسه دوربین مداربسته میخوام.حالا خونه ما تا خونه همسایه مون حدود 50تا60متر هس.درضمن تلوزیون اونا دیجتال هس من چن تا مدار امتحان کردم ولی چون ارسال بصورت سیگنال انالوگ بود به دردم نخورد .حالا من چیکار کنم ایا مازولی خاص واسه کارم هس یا باید یه مدار بسازم. درضمن مشکل نیس که بردش زیادم باشه. و درضمن میخوام تصویر بروی کانال بیوفته تا دیگه تو تلوزیون جست جو نکنم ومثلا تصویر رو کانال های 1تا5 بیوفته.
                            Just God

دیدگاه

دوست عزیز واقعا شرمنده هستم زیاد از شما سوال میکنم :icon_razz:
                              من واسه کنترلر یه کانال میتونم این مدا رو ببندم بعد بجای سنسور یدونه گیرنده مادون قرمز بندازم بعد با یه کنترل کوچیک فقط رله رو خاموش و روشن کنم نمیدونم منظورمو فهمیدین یا نه مثلا روشن بودن رله رو با تغییر اندازه با مقاومت و خازن حدود3ثانیه بکنم بعد یه گیرنده مادون قرمز بزارم جای سنسور خوب با یدونه کنترل یا فرستنده خوب فقط رله رو فعال کنم و بعد 3ثانیه باز خاموش شه ایا ممکن هست
                              Just God

دیدگاه

بهتره برای موضوعات جدید پست های جدید بزنید و یک پست رو از موضوع خارج نکنید ! :smile:
                                ببخشید بنده معزرت میخوام
                                داداش اینو دان کن با برنامه هم میشه امنتحان کرد فقط بجای سنسور به بیس ترانزیستو یه کلید وصل کنید و طرف دیگر کلید رو به خط منفی وصل
                                کنید
                                http://s6.picofile.com/d/24851471-0178-42b3-8693-afc3204cec27/7493_pdsprj
                                پسوند فایلتون اشتباه بود و فایل هم کلا برای شبیه ساز نبود در نتیجه نتونستم ببینم !
                                در ضمن من یه کنترلر یه کانال واسه قطع و وصل کردن برق این مدار میخوام مثلا در فاصله 5الی10 متری میخوام.حالا چیکار کنم به نظر شما در ضمن میخوام هزینش خیلی پایین باشه :applause: :applause:
                                بستگی داره از چه ریموتی بخواید استفاده کنید (لرن یا فیکس کد)
                                با توجه به این که هزینه براتون مهمه این ریموت مناسبه:
                                http://shopelectronic.ir/index.php?route=product/product&product_id=371
                                اگر خودتون بسازید 15 تومن بیشتر میشه پس آماده تهیه کنید
                                ولی اگر بحث سر ساختن و تجربه هست خودتون بسازید
                                این گیرنده و فرستنده دو آی سی دارن که مخصوص کار با هم دیگه ساخته شدن
                                تنها کاری که نیازه بکنید اینه که قاب فرستنده رو باز کنید و پایه 1 تا 8 ای سی رو به انتخاب خودتون به مثبت یا منفی وصل کنید(یک یا صفر کنید)
                                دقیقا همین ترتیب رو در مورد آی سی گیرنده هم انجام میدید و کار تمومه و یک گیرنده فرستنده ی کد دهی شده دارید (با خروجی لحظه ای)
                                اقایjervisیه زحمتی دارم :mrgreen: من مداری میخواهم که بتوانم تصویر و صدا یا تنها تصویر رو به تلوزیون بفرستم.این بخاطر ارسال تصویر به تلوزیون همسایه مون واسه دوربین مداربسته میخوام.حالا خونه ما تا خونه همسایه مون حدود 50تا60متر هس.درضمن تلوزیون اونا دیجتال هس من چن تا مدار امتحان کردم ولی چون ارسال بصورت سیگنال انالوگ بود به دردم نخورد .حالا من چیکار کنم ایا مازولی خاص واسه کارم هس یا باید یه مدار بسازم. درضمن مشکل نیس که بردش زیادم باشه. و درضمن میخوام تصویر بروی کانال بیوفته تا دیگه تو تلوزیون جست جو نکنم ومثلا تصویر رو کانال های 1تا5 بیوفته.
                                برای این کار هم ماژول آماده هست و هم میتونید بسازید
                                من در مودر ماژولش برای ساخت اطلاعات خاصی ندارم و فکر نمیکنم هم به صرفه باشه
                                ولی باز اگر بحث تجربه هست ...

http://esam.ir/itemView.aspx/396623/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%84%D8%B3-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%B9%D9%82%D8%A8-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D8%B1%D9%88.htm
                                65 تومن و برد اسمی 100 متر

http://shop.aftabrayaneh.com/FPV_5.8G_AV_Transmitter_TS351_RC805.html
                                250 تومن و برد اسمی بیش از 200 متر (در فضای باز)

دوست عزیز واقعا شرمنده هستم زیاد از شما سوال میکنم :icon_razz:
                                من واسه کنترلر یه کانال میتونم این مدا رو ببندم بعد بجای سنسور یدونه گیرنده مادون قرمز بندازم بعد با یه کنترل کوچیک فقط رله رو خاموش و روشن کنم نمیدونم منظورمو فهمیدین یا نه مثلا روشن بودن رله رو با تغییر اندازه با مقاومت و خازن حدود3ثانیه بکنم بعد یه گیرنده مادون قرمز بزارم جای سنسور خوب با یدونه کنترل یا فرستنده خوب فقط رله رو فعال کنم و بعد 3ثانیه باز خاموش شه ایا ممکن هست
                                خواهش میکنم
                                مدار رو که نتونستم ببینم ولی سنسور مادون قرمز اینقدر هم راحت کار نمیکنه
                                مگر این که براتون مهم نباشه و با هر کلید هر کنترولی روشن و خاموش بشه که در اون صورت ، مدار یک مونو استابل 555 کفایت میکنه (اگر از چشمی های 3 پایه استفاده کنید)
                                موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X