اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

در مورد طراحی مدار فوری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

در مورد طراحی مدار فوری

با سلام دوستان عزیز ایا این مدار ها عمل میکنن یانه.لطفا بر روی لینک ها کلیک کنید
    http://s6.picofile.com/file/8201419376/tx.jpg
    http://s3.picofile.com/file/8201419392/rx.jpg
    Just God

پاسخ : در مورد طراحی مدار فوری

دوست عزیز سوال شما مثل اینه که عکس یه نفر رو بذارید ،بعد بپرسید آدم خوبیه یا بده،مهم برنامه داخل میکرو هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط em_eca
      دوست عزیز سوال شما مثل اینه که عکس یه نفر رو بذارید ،بعد بپرسید آدم خوبیه یا بده،مهم برنامه داخل میکرو هست
      دوست گرامی شرمنده. من یک مدار میخواستم بردش نهایت5یا10 متر باشه کهیدونه رله رو قطع و وصل کنه حالا نمیدونم چیکار کنم تو شهرمون هم مازول نمیفروشن :cry2: به نظر شما باید چیکار کنم؟
      Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghaderi00
        دوست گرامی شرمنده. من یک مدار میخواستم بردش نهایت5یا10 متر باشه کهیدونه رله رو قطع و وصل کنه حالا نمیدونم چیکار کنم تو شهرمون هم مازول نمیفروشن :cry2: به نظر شما باید چیکار کنم؟
        بدون ماژول تنها راهش اینه که از DTMF رو رو امواج FM و با فرستنده ی ساده ای که خودت میسازی بفرستی و بایک گیرنده ی FM و ای سی دیکودر MT8870 اون رو دریافت کنی،ولی اگه ماژول گیر بیاری حالا از هر نوعی که باشه FSK یا ASK کارت خیلی راحت تر و کم حجم تر میشه

دیدگاه

اگه بتونی ماژول HMR و HMT گیر بیاری با این مداری که البته در اصل برای دیش گردون دستی سااختم میتونی هم خروجی لچ و هم ممنتاری داشته باشی
          فرکانس میکروها هم 9.6 مگاهرتزه
          http://s5.picofile.com/file/82014289..._DISH.rar.html

دیدگاه

داداش ممنون ولی از مدار بالایی سر درنیوردم.
            1- ایا با مازود دیگه ای سی دیگه نیاز ندارم یعنی مازول رو خریدم خروجیشو به رله میدم یا ....
            2-شما یدونه مازول بگوید که همجا اکثر پیدا بشه و درضمن مدار واسه گیرنده و فرستندش هم رو زحمت بکشید :nice:
            Just God

دیدگاه

داداش ممنون ولی از مدار بالایی سر درنیوردم.
              1- ایا با مازود دیگه ای سی دیگه نیاز ندارم یعنی مازول رو خریدم خروجیشو به رله میدم یا ....
              2-شما یدونه مازول بگوید که همجا اکثر پیدا بشه و درضمن مدار واسه گیرنده و فرستندش هم رو زحمت بکشید :nice:
              اگه منظورتون ماژول رادیویه که مستقیم به شما خروجی برای رله نمیده فقط سیگنال دیجیتال رو ارسال میکنه. در فرستنده شما رمزگذاری میکنید و در گیرنده رمزگشایی و این کار توسط ای سی مخصوص ریموت کنترل مثل PT2262/72 یا با میکرو انجام میشه.در همین فروم مفصل در مورد این دو ای سی که عرض کردم و مداراشون مطلب نوشته شده.این مطلب هم شاید بدردتون بخوره:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط em_eca
                اگه منظورتون ماژول رادیویه که مستقیم به شما خروجی برای رله نمیده فقط سیگنال دیجیتال رو ارسال میکنه. در فرستنده شما رمزگذاری میکنید و در گیرنده رمزگشایی و این کار توسط ای سی مخصوص ریموت کنترل مثل PT2262/72 یا با میکرو انجام میشه.در همین فروم مفصل در مورد این دو ای سی که عرض کردم و مداراشون مطلب نوشته شده.این مطلب هم شاید بدردتون بخوره:
                با سلام دوست گرامی متشکرم از زحمات شما ولی اون مطلب رو دیدم خیلی واسه من سخته شاید واسه من :cry2:دوست عزیز به نظر شما من میتونم یدونه سنسور مادون قرمز رو با خروجیش به 555 وصل کنم بعد یدونه فرستنده ساده درس کنم بدون کد گزاری با همون فرستنده مادون قرمز بعد فقط میخوام فرستنده فقط و فقط مدار رو واسه 2ثانیه فعال کنم بعد قطع شه.اون مدار555 رو دارم ولی نمیدونم از کدوم سنسور گیرنده و فرستنده واسه کار من خوب باشه و باهم مچ بشوند.
                Just God

دیدگاه

با سلام دوست گرامی متشکرم از زحمات شما ولی اون مطلب رو دیدم خیلی واسه من سخته شاید واسه من :cry2:دوست عزیز به نظر شما من میتونم یدونه سنسور مادون قرمز رو با خروجیش به 555 وصل کنم بعد یدونه فرستنده ساده درس کنم بدون کد گزاری با همون فرستنده مادون قرمز بعد فقط میخوام فرستنده فقط و فقط مدار رو واسه 2ثانیه فعال کنم بعد قطع شه.اون مدار555 رو دارم ولی نمیدونم از کدوم سنسور گیرنده و فرستنده واسه کار من خوب باشه و باهم مچ بشوند.
                  راستش من در این زمینه کار نکردم ولی لازم نیست مدل خاصی باشه مهم اینه که هر دوشون با هم جور باشن و شما باید از فروشنده فرستنده و گیرنده مادون قرمز 5 میلیمتری یا 3 میلیمتری بخواید و از این بابت مطمئن باشید مشکلی ایجاد نمیشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...