سلام روی همه دیود ها نوشته BY133نوشته و یه علامت اتش هم رو همه اونا هس
سلام
این دیود فست نیست .....وبدرد شوکر نمیخوره..... اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط mehran901
به نظر من اشتباه ترین کار اینه از این روش برا شوک دادن استفاده کنین .... فقط ک تو ی شوکر ملاک ولتاژ بالا نیس ! یهو میبینی طرف میمیره
جریان بالای 30 میلی آمپر از بدن بگذره ایست قبلی پیش میاد بالای 75 میلی آمپرم به طور کامل همه اجزای حساس داخلی از بین میرن
شوکر باید زیر 10 الی 5 میلی آمپر باشه
دوست عزیز احتمال مردن با این مدار بصورت شوکر بسیار کمه چون هیچگاه مسیر جریان از قلب عبور نمیکنه ....
اما بعلت جریان بالا باعث تورم شدید همراه با درد میشه.......بنظر بنده هم ساخت همچین چیزی درست نیست ......
وقتی آموزش ساختش در سایت قرار بگیره هر کس میتونه بسازه و این به نفع هیچ کس نیست ....
مگر ساکنان جنگل.......
سلام
این دیود فست نیست .....وبدرد شوکر نمیخوره..... اضافه شده در تاریخ : دوست عزیز احتمال مردن با این مدار بصورت شوکر بسیار کمه چون هیچگاه مسیر جریان از قلب عبور نمیکنه ....
اما بعلت جریان بالا باعث تورم شدید همراه با درد میشه.......بنظر بنده هم ساخت همچین چیزی درست نیست ......
وقتی آموزش ساختش در سایت قرار بگیره هر کس میتونه بسازه و این به نفع هیچ کس نیست ....
مگر ساکنان جنگل.......
سلام
اگر افراد ناباب از این وسایل استفاده کنند فاجعه به بار می آورند. :cry2:
چرا دوست عزیز اول رو گربه و موش امتحان میکنم ببین قوی هس یانه اگه دیدم گربه و موش بدبخت سکته زد و مرد رو انسان امتحان نمیکنم.
دوست عزیز بنده دارم اثرش رو توضیح میدم اما شما میخواهی با آزار حیوانات مطمئن بشی oo:
مگه داری برای نجات انسانها تلاش میکنی که میخوای رو حیوان تست کنی ....
بنظرم بهتره از خودت مایه بزاری........اگر به خودت بزنی بسیار بهتر میتونی اثرش رو بفهمی.... :redface:
پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : یک مدار ناشناخته
نوشته اصلی توسط Ghasede del
دوست عزیز بنده دارم اثرش رو توضیح میدم اما شما میخواهی با آزار حیوانات مطمئن بشی oo:
مگه داری برای نجات انسانها تلاش میکنی که میخوای رو حیوان تست کنی ....
بنظرم بهتره از خودت مایه بزاری........اگر به خودت بزنی بسیار بهتر میتونی اثرش رو بفهمی.... :redface:
داداش من غلط میکنم به خودم بزنم یه بار اتفاقی به خودم با مدار دیگه زدم دیونه شدم یه هفته. :cry2:
پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : یک مدار ناشناخته
نوشته اصلی توسط ghaderi00
داداش من غلط میکنم به خودم بزنم یه بار اتفاقی به خودم با مدار دیگه زدم دیونه شدم یه هفته. :cry2:
دوست عزیز ساخت شوکر هیچ سودی نداره .....مگر برای کسی که در کوه یا جنگل زندگی میکنه ..یا افراد دزد و ناباب..
استفاده از اون میتونه شما رو گرفتار کنه شاید حیون بی زبون ....نتونه از خودش دفاع کنه اما استفاده در نزاع خیابونی
جرم محسوب میشه و شاکی دیه سنگینی خواهد گرفت.....
پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : یک مدار ناشناخته
دوست عزیز ساخت شوکر هیچ سودی نداره .....مگر برای کسی که در کوه یا جنگل زندگی میکنه ..یا افراد دزد و ناباب..
استفاده از اون میتونه شما رو گرفتار کنه شاید حیون بی زبون ....نتونه از خودش دفاع کنه اما استفاده در نزاع خیابونی
جرم محسوب میشه و شاکی دیه سنگینی خواهد گرفت.....
داداش ببین اینو میسازم واسه امنیت خودم که همیشه شب با دوچرخه بیرونم یا با دوچرخه به شهرها سفر میکنم.بخاطر همین میخوام بسازم.
پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : یک مدار ناشناخته
داداش ببین اینو میسازم واسه امنیت خودم که همیشه شب با دوچرخه بیرونم یا با دوچرخه به شهرها سفر میکنم.بخاطر همین میخوام بسازم.
شما که ورزشکاری چه نیازی به شوکر داری.....کسی که بین شهرها رکاب میزنه ......باید بدن قویی داشته باشه.....زدم بم تخته :smile:
اگر از حمله حیوانات وحشی نگرانی بهتره اسلحه شکاری با جواز تهیه کنی........اگر هم نگران دزد سر گردنه هستی باز شوکر بدردت نمیخوره.......نمیدونم اینهایی که بین کشورها رکاب میزنن......چی همراهشونه .....نکنه مسلسل دارن oo:
پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : یک مدار ناشناخته
شما که ورزشکاری چه نیازی به شوکر داری.....کسی که بین شهرها رکاب میزنه ......باید بدن قویی داشته باشه.....زدم بم تخته :smile:
اگر از حمله حیوانات وحشی نگرانی بهتره اسلحه شکاری با جواز تهیه کنی........اگر هم نگران دزد سر گردنه هستی باز شوکر بدردت نمیخوره.......نمیدونم اینهایی که بین کشورها رکاب میزنن......چی همراهشونه .....نکنه مسلسل دارن oo:
بدن قوی که دارم ولی یکمی چاقم نمیدونم این همه رکاب میزنم ولی لاغر نمیشم.باز نمیشه ادم به بدن خودش اعتماد کنه چون شب ها ادم نمیفهمه چیکار کنه.بهتره شوکر درس کنم.اینهایی که گفتی بین کشور ها رکاب میزنن 100درصد همراهشون ار پی جی دارن یا همون مسلسل
پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : یک مدار ناشناخته
بدن قوی که دارم ولی یکمی چاقم نمیدونم این همه رکاب میزنم ولی لاغر نمیشم.باز نمیشه ادم به بدن خودش اعتماد کنه چون شب ها ادم نمیفهمه چیکار کنه.بهتره شوکر درس کنم.اینهایی که گفتی بین کشور ها رکاب میزنن 100درصد همراهشون ار پی جی دارن یا همون مسلسل
:biggrin:
اقا فکر کنم شما باید یک کار اساسی بکنی .....از این سه چرخه ها دیدی که مثل خودرو در داره میرن توش میشینن پا میزنن...
تازه میتونی از باطری خورشیدی هم استفاده کنی.......زیر بارون هم خیس نمیشی ....از کزند حیوانات وحشی هم در امانی...
تازه مطمئن باش از صدا و سیما میان ازت خبر تهیه کنن...معروف میشی :smile:
پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : پاسخ : یک مدار ناشناخته
:biggrin:
اقا فکر کنم شما باید یک کار اساسی بکنی .....از این سه چرخه ها دیدی که مثل خودرو در داره میرن توش میشینن پا میزنن...
تازه میتونی از باطری خورشیدی هم استفاده کنی.......زیر بارون هم خیس نمیشی ....از کزند حیوانات وحشی هم در امانی...
تازه مطمئن باش از صدا و سیما میان ازت خبر تهیه کنن...معروف میشی :smile:
چه کاریه ماشین برقی بهتره باطری خورشیدی هم داره دیگه نمی زنی سرعت قابل قبولی هم دارن لبته نمی دونم توی ایران هست یانه
دیدگاه