اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رله یا آنالوگ سوییچ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

رله یا آنالوگ سوییچ؟

سلام
    من در مدارم به یک قطعه ای نیاز دارم که مثل یک کلید عمل بکنه به این صورت که باز و بسته شدن آن با میکروکنترلر کنترل شود و حداکثر ولتاژ کنترل آن 3.5 ولت باشد. و وقتی کلید بسته شود جریان مدنظرم از آن عبور کند جریان الکتریکی ام هم می تواند ثابت باشد و هم به صورت ac و رنج جریان از 0 تا 5 میلی آمپر هست
    برای این منظور آنالوگ سوییچ خوب است یا رله؟
    چه نوع رله ای؟
    اصلا رله به صورت کلید کار می کند؟

پاسخ : رله یا آنالوگ سوییچ؟

سلام شما می تونی از رله 3 ولت تک کنتاکت یا دو کنتاکت استفاده کنی-
    S.N.T

دیدگاه

این رله کوچیکا نمیدونم فکر کنم بهش میگن مینی رله

دیدگاه

درود بر شما

برای کار شما بهترین انتخاب استفاده از یک سوییچ آنالوگ است. البته به شرطی که مقاومت ON سوییچ روی کار شما اثر قابل توجهی نداشته باشد که با توجه به جریان 5 میلی آمپری که ذکر کرده اید، نباید چالشی ایجاد کند.

آی.سی. CD4066 یکی از آی.سی. های خوب برای این کار است که در خود 4 سوییچ جا داده است.

مشخصات فنی شامل ولتاژ تغذیه، ولتاژ فرمان و مقاومت مسیر کلید به شرح زیر است:

ولتاژ تغذیه ی آی.سی. ------ ولتاژ خط کنترل سوییچ ------- مقاومت مسیر سوییچ در حالت ON
        -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
        5 ولت ----------------------------------- 2.25 ولت ------------------------- 270 اهم
        10 ولت -------------------------------- 4.5 ولت --------------------------- 120 اهم
        15 ولت --------------------------------- 6.75 ولت -------------------------- 80 اهم

البته خوب است که خودتان هم نظری به «داده برگ» این مدار مجتمع بیاندازید، مثلاً در اینجا:

https://www.fairchildsemi.com/datasheets/CD/CD4066BC.pdf

پیروز باشید

دیدگاه

رله نویز الکترومغناطیس ایجاد میکنه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X