اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از دیود زنر بجای رگولاتورهای گران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده از دیود زنر بجای رگولاتورهای گران

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
    باLM317 میشه یه ولتاژ متغییر داشت.....البته با جریان1.5امپر....اگه جریان بیشتر بخوای باید ازMJE2955یاTIP2955استفاده کنی
    خیلی مختصر توضیح میدید ....بعد دوستان فکر میکنن اونها هم رگلاتور هستن....
    باید بگوید آنها را بصورت بوستر به lm317 اضافه میکنیم.... :redface:

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : استفاده از دیود زنر بجای رگولاتورهای گران

نوشته اصلی توسط Ghasede del
      بله دیگه :mrgreen: :mrgreen:
      می بخشیداونا به عنوان تقویت جریان استفاده میشه
      Proudly @real_ahmadi
      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

دقیقا همین فکر را کردم , رشته منکه برق نبوده بعضی دوستان یک سوال میپرسیم یکطور برخورد میکنند که انگار کفر گفتم سوال پرسیدم یا خواستم به عنوان رفرنس به همه معرفیش کنم در صورتی که سوال بوده نه خبر و از اینکه چه مشکلات احتمالی دارد سوال پرسیده شده , بعضی دوستان هم یکچیزی نصفه میگن فکر میکنند همه میدانند
        اما به هر حال از همه دوستانی که وقت گذاشتن اینجا و مطالبی مطرح کردند تشکر دارم
        --------
        یک نرم افزار هم هست که نسبت به خروجی دلخواه از lm317 مقاومت های مورد نیاز میداد الان نمیدونم کجا گذاشتمش اسمش یادم نیست

دیدگاه

پیداش کردم اسم برنامه اینه
          LM2576

دیدگاه

نوشته اصلی توسط intel_amd
            دقیقا همین فکر را کردم , رشته منکه برق نبوده بعضی دوستان یک سوال میپرسیم یکطور برخورد میکنند که انگار کفر گفتم سوال پرسیدم یا خواستم به عنوان رفرنس به همه معرفیش کنم در صورتی که سوال بوده نه خبر و از اینکه چه مشکلات احتمالی دارد سوال پرسیده شده , بعضی دوستان هم یکچیزی نصفه میگن فکر میکنند همه میدانند
            اما به هر حال از همه دوستانی که وقت گذاشتن اینجا و مطالبی مطرح کردند تشکر دارم
            --------
            یک نرم افزار هم هست که نسبت به خروجی دلخواه از lm317 مقاومت های مورد نیاز میداد الان نمیدونم کجا گذاشتمش اسمش یادم نیست
            فکر میکنم شما با مسائل کمی فلسفی برخورد میکنید...... :biggrin:

دیدگاه

پیداش کردم اسم برنامه اینه
              LM2576
              جون من این اسم یه نرم افزاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              این اسم یه رگو لاتوره ها؟؟؟؟؟
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : استفاده از دیود زنر بجای رگولاتورهای گران

فکر میکنم شما با مسائل کمی فلسفی برخورد میکنید...... :biggrin:
                دوست عزیز صحبتتون اصلا جایگاه نداشت , چیزی که خوب نیست انجام بدین اینه مسائل مختلف بی ارتباط باهمو باهم قاطی کنید
                رشته بنده هم نرم افزار بوده .........
                --------
                بله اسم یک نرم افزاره که با 2 نوع رگولاتور میشه باهاش کار کرد یکی همینکه اسم نرم افزاره و دیگری lm317
                نرم افزار خیلی خوبیه

دیدگاه

عجب!
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

یک منبع تغذیه ی خوب و ساده را اینجا می بینید:

http://etesalkootah.blog.ir/1394/05/07/Regulated_Power_Supply_0_30V_upto_20A_and_More

پیروز باشید

دیدگاه

دوست عزیز صحبتتون اصلا جایگاه نداشت , چیزی که خوب نیست انجام بدین اینه مسائل مختلف بی ارتباط باهمو باهم قاطی کنید
                      رشته بنده هم نرم افزار بوده .........
                      --------
                      بله اسم یک نرم افزاره که با 2 نوع رگولاتور میشه باهاش کار کرد یکی همینکه اسم نرم افزاره و دیگری lm317
                      نرم افزار خیلی خوبیه]
                      سلام
                      حرف شما منطقی نیست....من که نگفتم شما فلسفه خوندی......این تعبیر خودتون بود.....
                      به اشخاصی که سعی میکنن به ریشه مسائل بپردازن در عرف جامعه...میگن میخواد فلسفه اش رو بفهمه....
                      در ضمن lm2576 یک آیسی رگولاتور سویچینگ هست.....نه برنامه....

اضافه شده در تاریخ :
                      نوشته اصلی توسط مته به خشخاش
                      یک منبع تغذیه ی خوب و ساده را اینجا می بینید:

http://etesalkootah.blog.ir/1394/05/07/Regulated_Power_Supply_0_30V_upto_20A_and_More

پیروز باشید
                      بزرگترین عیب این منبع تغذیه اینه که تلفات گرمایی زیادی ایجاد میکنه.....
                      دوم اینکه سنگین هست......
                      اما حسنش اینه که چون آنالوگ هست نویز منتشره در محیط تقریبآ صفر هست...
                      ساختش ساده هست.....و در زمستان میتونه نقش بخاری رو به عهده بگیره... :biggrin:

دیدگاه

سلام
                        حرف شما منطقی نیست....من که نگفتم شما فلسفه خوندی......این تعبیر خودتون بود.....
                        به اشخاصی که سعی میکنن به ریشه مسائل بپردازن در عرف جامعه...میگن میخواد فلسفه اش رو بفهمه....
                        در ضمن lm2576 یک آیسی رگولاتور سویچینگ هست.....نه برنامه....
                        اول از آخر پاسخ صحبت های حاشیه ای شما دوست عزیز می دهم
                        نام برنامه همین است ! LM2576.exe , (برنامه رگولاتوری بوسیله agape نوشته شده) اینم چیزی است که داخل برنامه نوشته شده ,همین
                        صرف کلمه فلسفه بنده این توصیرو به شما نکردم ! شما چند پست قبل , هم , گفتید "هیچ جا هم به سوالات جواب نمی دید" یکم فکر کنید ارتباطات تشخیص بدهید سپس پی می برید صحبت بنده منطقی بود
                        زیاد وارد حاشیه نشو دوست عزیز , از راهنمائی هاتم متشکر , موفق باشید

دیدگاه

اول از آخر پاسخ صحبت های حاشیه ای شما دوست عزیز می دهم
                          نام برنامه همین است ! LM2576.exe , (برنامه رگولاتوری بوسیله agape نوشته شده) اینم چیزی است که داخل برنامه نوشته شده ,همین
                          صرف کلمه فلسفه بنده این توصیرو به شما نکردم ! شما چند پست قبل , هم , گفتید "هیچ جا هم به سوالات جواب نمی دید" یکم فکر کنید ارتباطات تشخیص بدهید سپس پی می برید صحبت بنده منطقی بود
                          زیاد وارد حاشیه نشو دوست عزیز , از راهنمائی هاتم متشکر , موفق باشید
                          وارد مسایل کم ارزش نمیشم......شما هم راحت باش بنده دیگه سئوالات شما رو پاسخ نخواهم داد.....قضاوت با دیگران....
                          در مورد LM2576.exe خدمتتون عارضم که این یک برنامه برای محاسبه مقادیر قطعات لازم برای
                          رگولاتور lm2576 هست......برای اشخاصی هست که میخوان با این آی سی کار کنن و نمی تونن مقادیر سلف و
                          و مقاومت ها رو محاسبه کنن......اگر خواستین با این برنامه کار کنید ..سعی کنید جنس مرغوب آی سی رو
                          خرید کنین.......موفق باشید ......

دیدگاه

دیدگاه

اسمش اینه اون نرم افزارRegulators By Agape
                              نه اونی که شما می گفتی...
                              Proudly @real_ahmadi
                              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

دوست عزیز اینی که گفتی میدونی یعنی چی؟! نگو این حرفو !(agape اسم مستعار نویسنده برنامس,اون جمله یعنی رگولاتورها نوشته شده بوسیله agape.....................)
                                بهتره به پست های قبل بنده در این تاپیک مراجعه کنید - دیگه صحبتی ندارم

اضافه شده در تاریخ :
                                C:\Users\Admin\documents\visual studio 2010\Projects\LM2576\LM2576\Program.cs c:\users\admin\documents\visual studio 2010\projects\lm2576\lm2576\program.cs C:\Users\Admin\documents\visual studio 2010\Projects\LM2576\LM2576\Properties\Resources.D esigner.cs c:\users\admin\documents\visual studio 2010\projects\lm2576\lm2576\

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X