اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از دیود زنر بجای رگولاتورهای گران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده از دیود زنر بجای رگولاتورهای گران

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
    اصلا حق باشما خوبه
    تموم
    کشتید مارو شما ها امروز بوخدا

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط intel_amd
    :redface:
    وارد مسایل کم ارزش نمیشم......شما هم راحت باش بنده دیگه سئوالات شما رو پاسخ نخواهم داد.....قضاوت با دیگران....
    در مورد LM2576.exe خدمتتون عارضم که این یک برنامه برای محاسبه مقادیر قطعات لازم برای
    رگولاتور lm2576 هست......برای اشخاصی هست که میخوان با این آی سی کار کنن و نمی تونن مقادیر سلف و
    و مقاومت ها رو محاسبه کنن......اگر خواستین با این برنامه کار کنید ..سعی کنید جنس مرغوب آی سی رو
    خرید کنین......خوب شد یکی امد اسم برنامش رو از روی آی سی برداشت.....
    شایدم وقتی اسم برنامش رو گذاشت .....بعد آی سی از روی برنامه ساخته شده........ ...موفق باشید...

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

دیدگاه

با اجازه دوستان نکاتی را مطرح میکنم--استفاده از یک تغذیه برای قسمتی از مدار بستگی به پارامترهای زیادی دارد که مهمترین انها عبارتند از--حساسیت کار-قیمت مدار و المانهایی که قرار است تغذیه شوند-قبلیت اطمینان مدار -.......-منظور از حساسیت مدار این است که این مدار قرار است چه وسیله ای را کنترل کند و ایا از کار افتادن ان وسیله برای مدت کوتاهی چه خسارتی به بار میاورد؟مثلا اگر قرار است در اتاق عمل استفاده شود در اینصورت حساسیت کار خیلس بالا خواهد بود و اگر قرار است چشمک زدن چند لامپ را در ازمایگاه کنترل کند حساسیت کا ر خیلی کم خواهد بود---منظور از قیمت المانها هم این است که مثلا اگر قرار است این تغذیه یک میکروی گران قیمت را تغذیه کند باید چنان مطمئن باشد که در صورت سوختن تغذیه میکروی شما اسیب نبیند -و عاقلانه نیست که از یک تغذیه ارزان قیمت برای تغذیه یک مدار گران قیمت استفاده شود--یادم میاید که در زمانهی قدیم (حدود 20 سال پیش) برای تغذیه یک ای سی گران قیمت (ان زمان حدود 50 هزار تومان)از منبع تغذیه ازمایشگاهی خطی استفاده کردیم و به محض روشن کردن تغذیه ای سی سوخت و بعد که با اسکوپ دیجیتال خروجی تغذیه را گرفتیم مشاهده شد که به محض روشن شدن منبع تغذیه --یک اسپایک چند صد ولتی در خروجی تغذیه ظاهر میشود.در انجا بود که اهمیت با کیفیت بودن منبغ تغذیه اثبات شد.منظور از قابلیت اطمینان مدار هم این است که مداری که با استفاده از ان تغذیه کار میکند تا چه حد قابلیت این را خواهد داشت که بدون ایراد عمل کند؟گاهی از اوقات دستگاهی فروخته میشود و در شهرستان دوری به کار گرفته میشود--و اگر تغذیه مدار درست عمل نکند انگاه دستگاه دچار مشکل شده و باید هزینه گزافی بابت تغمیر در دوران گارانتی بپردازید.لذا استفاده از یک تغذیه به این سادگیها نمیباشد--مدار زنری-ترانزیستوری دارای این عیب است که در صورت اتصال کوتاه شدن ترانزیستور --ولتاژ بالا ی ورودی را به خروجی برده و مدارهای متصل به ان را خواهد سوزاند.که برای ان باید تمهیداتی در نظر گرفته شود--
        در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

سلام
          بنده هم یک خاطره تعریف کنم شاید مورد استفاده کسی قرار گرفت.....
          اون زمان که 802051 تازه امده بود ....سعی کردم ...مداری بسازم جایگزین مدار سوخته بخاری درجا کامیون بشه
          از هر رگلاتوری استفاده کردم ...وقتی راننده صبر نمیکرد تا بخاری قبل از حرکت خاموش بشه و استارت میزد...
          میکرو هنگ میکرد......و فن بخاری یکسره کار میکرد...وقت هم بسیار کم بود ..در نهایت چون جریان مصرفی میکرو کم بود
          از روش مقاومت و زینر استفاده کردم ....از 24 ولت 5 رو ساختم ...که واقعآ در برابر اسپایک ایجاد شده در هنگام استارت مقاومت
          میکرد..بعد که مدار رو با avr ساختم دیگه این مشکل پیش نیومد.....یادش بخیر

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سلام دوستان مدار مورد نظر مدار رگولاتور ولتاژ با تقویت جریان است یعنی مزیت این مدار نصبت به رگولاتور های 78xx این است که در این مدار میتوان با ترانزیستور قدرت جریان مدار را افزایش داد زیرا جریان عبوری از امیتر مساویست با 1+بتا ضرب در جریان بیس .ناگفته نماند علت اصلی ان است که ترانزیستور در حالت کلکتور مشترک بایاس شده است .عیب ان این است که اگر ترانزیستور اسیب ببیند پیوند کلکتور امیتر اتصال کوتاه و پرت
            در نا امیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط yaser karami
              سلام دوستان مدار مورد نظر مدار رگولاتور ولتاژ با تقویت جریان است یعنی مزیت این مدار نصبت به رگولاتور های 78xx این است که در این مدار میتوان با ترانزیستور قدرت جریان مدار را افزایش داد زیرا جریان عبوری از امیتر مساویست با 1+بتا ضرب در جریان بیس .ناگفته نماند علت اصلی ان است که ترانزیستور در حالت کلکتور مشترک بایاس شده است .عیب ان این است که اگر ترانزیستور اسیب ببیند پیوند کلکتور امیتر اتصال کوتاه و پرت
              رگولاتور های78XXروهم میشه با ترانزیستور جریانش رو افزایش داد........
              Proudly @real_ahmadi
              #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

رگولاتور های78XXروهم میشه با ترانزیستور جریانش رو افزایش داد........
                بله درسته ولی وقتی مسئله قیمته . گرونتر در میاد هر چند من خودم طرفدار سری 78XX هستم

دیدگاه

بله درسته ولی وقتی مسئله قیمته . گرونتر در میاد هر چند من خودم طرفدار سری 78XX هستم
                  من از اون دسته ادم ها هستم کهقیمت واسم مهم نیس تنها چیز واسه من کیفیته کاره....کلا چیزی که می سازم باید ساده باشه وکیفیتش فوق العاده
                  تاحالا هم مشکلی نداشتم
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

من از اون دسته ادم ها هستم کهقیمت واسم مهم نیس تنها چیز واسه من کیفیته کاره....کلا چیزی که می سازم باید ساده باشه وکیفیتش فوق العاده
                    تاحالا هم مشکلی نداشتم
                    درود بر شرفت بهترین عقیدس اما گاهی وقتا پیش میاد که کیفیت مهم نیست و یا به دنبال هزینه ی پایین تر و یا قطعه ی مورد نظر پیدا نمیشه :job:

دیدگاه

درود بر شرفت بهترین عقیدس اما گاهی وقتا پیش میاد که کیفیت مهم نیست و یا به دنبال هزینه ی پایین تر و یا قطعه ی مورد نظر پیدا نمیشه :job:
                      اگه پیدا نشه اره ولی از ساختنش بی خیال میشم....
                      ای سیTDA1557qقدیمیه توی شهرمون پیدا نمیشه گفتم به نفرتهران بپرسه گفت اصلش نیست....معلولیش هست گفتم خیل خوب بخر یه تست می زنیم اگه خوب بود که هیچ خوب نبود ولش میکنیم
                      ای سی رو اورد من3تا مدار روش پیاده کردم اصلا ای سی جیکش درنیومد... ای سی کلا خراب بود :angry: :angry: :angry: :angry: دیگه دنبال چیز های معمولی وپکیده نیستم قبلا یعنی وقتی چیزی از اپلی فایر نمی دونستم یه امپ200وات سام استار گرفتم اون روز فکر میکرد خیلی قویه ولی الان می دونم که100وات بیشتر نیست میگن ای سی معمولیه وصداش بده ولی من بدی صدا احساس نمی کنم البته با بلند گوی خوب هنوز تست نکردم چون نداشتم.
                      کلا از این به بعد دیگه فقط دنبال چیز خوب وبا کیفیت ودر عین حال ساده هستم
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X