فکر میکنم چنین مداراتی توی دیتاشیتش گذاشته بود
http://www.edaboard.com/thread126488.html
مقاومتی که از ولتاژ ورودی به کاتد tl431 اومده رو طوری محاسبه کنید که حداقل جریان 1ma برای tl431 و جریان بیس ترانزیستور در حالت حداکثر جریان بار تامین بشه
حالا یک مقدار هم جریان اضافه بیاد برای اطمینان
ممنون از پاسختون من میخوام از 12 به زیر مثلا 5 برسم ولی با خروجی 500 میلی تا 1 آمپر البته به صورت خطی
ببینید شما از 7805 استفاده کنید و با ی ترانزیستور طبق کاتالوگش جریان خروجیشو تا هر مقداری بخواین تقویت کنید به راحتی تا چند آمپر ازش میتونید استفاده کنید
انتهای کاتالوگ طرح ساده مدارش رو آورده
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است
ممنون از پاسخون!
من میخوام 12 رو به 9 برسونم و به صورت خطی یعنی اگه 12 شد 11 خروجی هم از 9 بشه 8 البته آمپر بالا
آیا این جواب شما دقیقا کاری که من میخوام انجام بدم رو انجام میده؟
ممنون از وقتی که میزارید :rolleyes:
ممنون از پاسخون!
من میخوام 12 رو به 9 برسونم و به صورت خطی یعنی اگه 12 شد 11 خروجی هم از 9 بشه 8 البته آمپر بالا
آیا این جواب شما دقیقا کاری که من میخوام انجام بدم رو انجام میده؟
ممنون از وقتی که میزارید :rolleyes:
رگلاتور یعنی تثبیت کننده ولتاژ ، اگه قرار باشه با کاهش ورودی خروجیم کاهش پیدا کنه که رگلاتور نیست خطی بودن بر میگرده به ساختار داخلیش و اینکه به طور مثال تا وقتی ورودی 2 ولت بیشتر از مقدار اسمی رگلاتور باشه تثبیت داره
برای اینکه نسبت ورودی و خروجی باهم تغییر کنن فکر میکنم باید ی تقسیم مقاومت بزنین ! مثلا به نسبت 12 ولت بشه 9 ولت حالا 6 ولت بدین به همون نسبت میشه 4.5 .... خروجی تقسیم مقاومتی رو بافر کنین تا بتونین جریان کشی کنین
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است
دیدگاه