اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بیرون آوردن ترانس از مدار؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بیرون آوردن ترانس از مدار؟

سلام دوستان من الان یک تلویزیون قدیمی دارم و می خوام ترانسشو در بیارم ولی 8 پایه داره و هر چندتا را که آب می کنم بقیه دوباره سفت میشن رو برد چجوری باید درش اورد؟

پاسخ : بیرون آوردن ترانس از مدار؟

ترانس های ولتاژ رو میگی؟؟؟
    یا باید برد رو بشکنی دربیاری یا باید ترانس رو به سختی پایه هاش رو اب کنی من برد رو می شکنم درمیارم.....چون تعدا پایه ها زیاده یه ذره حوصله میخواد تلوزیون قدیمی هم کسی کاریش نداره بشکن بره...
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

ممنون،حالا با این چه طوری می تونم یه قوس الکتریکی ایجاد کنم؟(پایه هاش خیلی زیادن!چی هستن؟)

دیدگاه

دوست گرامی

ساده ترین راه همانطور که دوستمان فرمودند شکستن برد میباشد ولی روش اصولی استفاده از قلع کش میباشد که با ذوب شدن لحیم قلع را از روی بر برمیدارد

البته روش دیگری نیز وجود دارد که در صورت در دسترس نبودن قلع کش میتوان از آن استفاده نمود

ابتدا قلع را با هویه ذوب نمایید و سپس با یک لوله باریک ( مثل لوله خودکار بیک ) قلع ذوب شده را با دمیدن شدید ( فوت محکم با دهان ) از محل دور نمیایید .... دقت داشته باشید قلع مذاب به طرف کسی پرتاب نشود

با کمی تمرین و استفاده از این روش براحتی میتوانید دور پایه های اکثر قطعات را خالی کنید
        پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

باید مدار نوسان ساز با ای سی555درست کنی وخروجیش رو به پایه های 1و8وصل کنی اون سیم کلفت ترانس و پایه ی4ترانس میشه خروجی که قوس ایجاد می کنه
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

با سلام با استفاده از 555 همین مداریایااستفاده کنی درضمن نمیشه گفت پایه های 1 و 8 حتما باید وصل کنی باید پایه هایی که بهم راه دارن با اهمتر مشخص کنی بعد به اون ها بزنی باید تست کنی تا به قدرت نهایی رو بگیری.و به نر من مدار اخری هم اسونه و هم با قدرت.من خودم مدار اخری و ساختم.بجای ترانزیستور از IRFZ44Nبزار عالی میشه
            Just God

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X