سلام کسی هست که بتونه پیزو بخار سرد رو بامیکرو راه بندازه ولطفا اگه میدونیدباچه ولتاژ وجریانی وفرکانسی کار میکنه تا بامیکرو راهش بندازیم من تمامیه مدارات رارفتم از هیچ کدومش جواب نگرفتم لطفا اگه بلدیت کمکم کنید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مداردستگاه بخار سرد
Collapse
X
-
پاسخ : مداردستگاه بخار سرد
آقای چمنی زحمتش رو کشیدند
سرچ کنید داخل فروم پیدا میکنیدتولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی
www.intelart.ir
ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]
-
با سلام
گویند : سری را که در نمیکند دستمال نمی بندند
وقتی میشه یک مدار را به ساده ترین و ارزان ترین شکل ممکن ساخت چرا باید دردسر راه اندازی با میکرو را بجان بخریم ؟؟؟؟ مدار Atomizer چه به شکل صنعتی و بازاری آن و ]ه به شکل آماتوری در سایت موجود است و هیچکدام با میکرو طراحی و ساخته نشده !!!
مثل اینکه بخوای مساحت دایره رو با انتگرال گیری بدست بیاری !!!!!!!!!!
دیدگاه
-
در مورد شبکه کردن با AVR تو انجمن AVR مطلب هست...اونجا سرچ کنید...تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی
www.intelart.ir
دیدگاه
-
حالا مشخصاتشو میدونین اگه میدونین بگیت تا با avr راه بندازم من میخوام مدار انالوگ پیزورا دیجیتال کنم وراحت شدت بخار راکم وزیاد کنم لطفا ولتاژ کاری جریان وفرکانس رو بدیت یه سوال داشتم میخواستم بدونم چرا توهمه ی مدارات پیزورا قبل از بیس ترانزیستور بسته و به vcc وصل کرده ایا نقش ترانزیستور تقویت ولتاژه؟
دیدگاه
-
دوست عزیز اگه از میکرو میخای بخاطر تنظیم شدت بخار استفاده کنی خب خود این مدارات هم تنظیم داره...تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی
www.intelart.ir
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط MAHDI ZAMANIکدوم مدار؟تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی
www.intelart.ir
دیدگاه
دیدگاه