اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار افزایش جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار افزایش جریان

نوشته اصلی توسط davoodimami نمایش پست ها
    دوستان ممنون از راهنماییتون.یک مسئله ای هست میگن از ولتاژ کم کنی جریان میره بالا من اگه سری کنم میشه 18 ولت و 80 میلی آمپر.یعنی نمیشه از ولتاژ کم کنم در عوض جریانش بره بالا؟
    چرا میشه این کارو کرد بوسیله خازن، که شما 18 ولت رو در یک خازن 5 ولت (یعنوان منبع خوب با مقاومت خروجی بسیار کم) ذخیره کنی و بار ذخیره شده رو بدی به مصرف کننده. ولی نیاز به مدار جانبی داره... در ضمن به فرمایش azjaguar توان منیع شما 1.7 وات هست که برای شارژ موبایل مناسب نیست...

دیدگاه

دوستان ممنونم از اینکه جواب دادین

دیدگاه

باسلام خدمت دوستان عزیز
        من یک ماژول کاهنده DC TO DC دارم که با آی سی LM2596 adj بسته شده.طبق توضیحاتش خروجی حداکثر 3 آمپر میده.من این مدار داخل ماشین بستم و روی 5.3 ولت تنظیم کردم اما جریان خروجی 350 میلی آمپر میده.در حالی که باتری ماشین 66 آمپر هستش.ممکن راهنمایی بفرمایید چرا انطوری هستش و چکار کنم که حدود 2000 میلی آمپر خروجی بده؟ باتشکر

http://uupload.ir/files/84bs_lm2596.jpg شکل مدار ماژول که هیچ تغییر یا مدار جانبی اضافه نشده

در ضمن اگر سیمهای D+و D- یواس بی را به هم وصل کنم که یجورایی کار فست شارژ انجام بده آیا مشکلی پیش نمیاره؟
        باتری گوشی 4.4 ولت و توان 10.78 وات بر ساعت هستش.2800 میلی آمپر
        جدیدترین ویرایش توسط davoodimami; ۲۳:۰۱ ۱۳۹۸/۰۲/۱۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط davoodimami نمایش پست ها
          باسلام خدمت دوستان عزیز
          من یک ماژول کاهنده DC TO DC دارم که با آی سی LM2596 adj بسته شده.طبق توضیحاتش خروجی حداکثر 3 آمپر میده.من این مدار داخل ماشین بستم و روی 5.3 ولت تنظیم کردم اما جریان خروجی 350 میلی آمپر میده.در حالی که باتری ماشین 66 آمپر هستش.ممکن راهنمایی بفرمایید چرا انطوری هستش و چکار کنم که حدود 2000 میلی آمپر خروجی بده؟ باتشکر

http://uupload.ir/files/84bs_lm2596.jpg شکل مدار ماژول که هیچ تغییر یا مدار جانبی اضافه نشده

در ضمن اگر سیمهای D+و D- یواس بی را به هم وصل کنم که یجورایی کار فست شارژ انجام بده آیا مشکلی پیش نمیاره؟
          باتری گوشی 4.4 ولت و توان 10.78 وات بر ساعت هستش.2800 میلی آمپر
          سلام/ اگه سیم های دیتارو به هم وصل نکنی گوشی فک میکنه باید آمپر کمی بکشه/ سیم های دیتا رو وصل کن/ همچنین اینکه قبل ورودی یا بعد خروجی فیوز 1.5 آمپر یا 2 آمپر وص کن که اگه ماژول سوخت گوشی نسوزه(یه گوشی همینجوری ترکوندم)

امیرحسین ضیا

دیدگاه

سلام داداش خیلی ممنون از راهنماییت.پس دلیل اینکه خروجی 350 میلی آمپر میزنه بخاطر همین موضوع کم امپر کشیدن هست.من الان دوتا سیم دیتای فیش سمت گوشی به همدیگه وصل کردم جریان شد 750 میلی آمپر فقط موندم که چرا به 1200 میلی امپر نمیرسه.با شارژر فابریک گوشی دقیقا 1200 نشون میده.سامسونگ گلکسی اس 5
            جدیدترین ویرایش توسط davoodimami; ۱۵:۰۸ ۱۳۹۸/۰۲/۱۴.

دیدگاه

سلام ببخشید دوستان وقتتون بخیر
              من یک پنل خورشیدی 18 ولت 200 میلی امپر دارم و میخواهم ان را به حداقل
              یک امپر تبدیل کنم یعنی با کم کردن ولتاژ تا حداقل پنج ولت بتونم جریان
              را بالا ببرم ایا راهی است تا با کاهش ولتاژ افزایش جریان را در پی داشته باشیم؟
              لطفا اگر مداری هم دارد بگویید چون واقعا درگیر هستم و به کمک نیاز دارم
              ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza kalhori نمایش پست ها
                ممنونم
                سلام و درود،
                از ماژول LM2596 استفاده کنید.

دیدگاه

ممنونم
                  سلام دوست عزیز شما اول باید از رابطه توان حساب کنید که ببینیم ایا اصلا امکان پذیر هست یا خیر یعنی حاصل ضرب جریان و ولتاژ اولیه باید برابر با ضرب ولتاژ و جریان ثانویه مورد نظرتون باشه در غیر این صورت نمیشه جریان یا ولتاژ اضافه از فضا بگیریم!! پس این معادله رو حساب کنید و اگر جواب داد سپس برید به سراغ طراحی مدار اون که استفاده از مدار سوئیچینگ بهترین گزینه هست که هم ارزون تر و هم بازدهی بیشتری داره

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

ممنونم
                  سلام دوست عزیز شما اول باید از رابطه توان حساب کنید که ببینیم ایا اصلا امکان پذیر هست یا خیر یعنی حاصل ضرب جریان و ولتاژ اولیه باید برابر با ضرب ولتاژ و جریان ثانویه مورد نظرتون باشه در غیر این صورت نمیشه جریان یا ولتاژ اضافه از فضا بگیریم!! پس این معادله رو حساب کنید و اگر جواب داد سپس برید به سراغ طراحی مدار اون که استفاده از مدار سوئیچینگ بهترین گزینه هست که هم ارزون تر و هم بازدهی بیشتری داره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X