اینکار تقویت کننده های کلاس بالا هست و ساختش خیلی مصبیت داره؛ از لحاظ هزینه و کیفیت فکر مکینم با یه دیود زنر و یه ترانس خیلی سبک بشه با کمترین هزینه بهترین کیفیت ممکن رو گرفت.
دیود زنر رو به چه صورتی با ترانس صوتی استفاده می کنند؟ شماتیکی از مدارش دارید؟
گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)
سلام دوستان برای ایزولاسیون موج سینوسی بهتره از یک ترانس استفاده کنید که هم کم هزینه است و اینکه میتونید هسته فریت از بازار تهیه کنید و با سیم نازک (سیم روسی) سه سیم پیچ با تعداد دور برابر بپیچید و مقدار اندوکتانس انرا با rlc meter اندازه بگیرید حدود 180تا 200 میکرو هانری که باشد برای مدارات 50 اهم بهترین ایزولاسیون را خواهید داشت.و نیازی به ایسی نیز نخواهید داشت
خروجی یک ترانس پالس رو هم نسبت به موج سینوسی گرفتم که به صورت زیر شد فکر کردم میتونه اینجا مفید باشه... آخرین راه حل استفاده از ترانس صوتی هست...
ترانس پالس معمولا برای فرکانس های بالا ساخته میشه
اما الان من دارم شاخ در میارم :eek: :eek:
پاسخ فوریه یه سینوسی فقط یدونه ضربه هست که هارمونیکی نداره
اما الان شکلی که خروجی داده حداقل توش هارمونیک های فرکانسی 1 کیلو هم داره :eek:
آخه یه ترانس پالس عملا با به امپدانس و مقاومت قابل شبیه سازی هست که میشه یه سیستم LTI عملا یه همچین شبکه ای نباید هارمونیک درست کنه!
یکی بیاد منو روشن کنه oo:
رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.
من امروز مدار شبیه سازی شده رو بستم جواب به صورت شکل زیر شد که اصلا مناسب نیست کسی پیشنهادی برای بهتر شدن نتیجه نداره؟ اگر از دوستان کسی در عمل با ای سی IL300 کار کرده اینجا راهنمایی کنند. حالا خود من هم پی گیر کار هستم (معکوس بودن شکل موح خروجی IL300 به دلیل اتصال به پایه منفی اپ امپ خروجی است)
ببین الان که دارم خوب نگاه میکنم فک کنم بتونی با همون IL300 کار کنی منم موقع ساخت ماژول فیبر نوری برای اتصال لیزر به دستگاه یه همچین مشکلی داشتم که بعد چند ماه تحقیق دلیلش رو فهمیدم که ادوات نوری یکمی بازی دارن فک کنم اگه ورودی و خروجیت رو فیلتر کنی جواب بگیری، الان چیزی که من می بینم شکل موج خروجیت هم هارمونیک اصلی سینوسی داره هم فرکانس بالا( که به خاطر خاصیت اکثر ادوات نوری هست) حالا بیا یه کاری بکن، پایه ورودی به اپتو رو با یه خازن 100 نانو زمین کن از طرفی یه سلف 47 میکرو باهاش سری کن(سلف اختیاری) و مهم تر از همه بینVCC و GND هم یه خازن 100 نانو بزار +سلف تو خروجی هم همین کار رو انجام بده مخصوصا بین پایه های تغذیه Vcc و Gnd و اگه دیدی باز یکمی شکلت اعوجاج داره میتونی از یه فیلتر باتروث درجه 2 یا سه استفاده کنی ( که بعید میدونم کار به فیلتر بکشه)
البته ببخشید که دیر یادم افتاد؛ اما بیا نتیجه کار رو بگو که دارم از فضولی میمرم :biggrin:
ترانس صوتی به شکست خورد توی فرکانس پایین کار نمی کنه نتایج اسکپ رو میام میگذارم
من ایمان پیدا کردم که اینکار با IL300 هم قابل انجام هست، کاش این چندتا خازن هم میزاشتی و نتیجه رو میدیدی
نوشته اصلی توسط pencil
ببین الان که دارم خوب نگاه میکنم فک کنم بتونی با همون IL300 کار کنی منم موقع ساخت ماژول فیبر نوری برای اتصال لیزر به دستگاه یه همچین مشکلی داشتم که بعد چند ماه تحقیق دلیلش رو فهمیدم که ادوات نوری یکمی بازی دارن فک کنم اگه ورودی و خروجیت رو فیلتر کنی جواب بگیری، الان چیزی که من می بینم شکل موج خروجیت هم هارمونیک اصلی سینوسی داره هم فرکانس بالا( که به خاطر خاصیت اکثر ادوات نوری هست) حالا بیا یه کاری بکن، پایه ورودی به اپتو رو با یه خازن 100 نانو زمین کن از طرفی یه سلف 47 میکرو باهاش سری کن(سلف اختیاری) و مهم تر از همه بینVCC و GND هم یه خازن 100 نانو بزار +سلف تو خروجی هم همین کار رو انجام بده مخصوصا بین پایه های تغذیه Vcc و Gnd و اگه دیدی باز یکمی شکلت اعوجاج داره میتونی از یه فیلتر باتروث درجه 2 یا سه استفاده کنی ( که بعید میدونم کار به فیلتر بکشه)
البته ببخشید که دیر یادم افتاد؛ اما بیا نتیجه کار رو بگو که دارم از فضولی میمرم :biggrin:
من یک ترانس صوتی 5 پایه (2 ورودی 3 تا خروجی) رو باز کردم نسبتش 100:270:270 بود در فرکانس های مختلف ازمایش کردم نتایج اسکپ رو هم براتون نشون دادم چیزی که واضح هست این ترانس در فرکانس پایین کار نمی کنه... من مجددا ترانس رو با سیم خودش به نسبت 25:30 بستم و دوباره آزمایش کردم نتایج بسیار نزدیک به حالت قبل بود اصلا یک ترانس یک به یک رو چطوری باید پیچید؟ جنس هسته ترانس صوتی هم آهنی بود
گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)
دیدگاه