اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای طراحی مقایسه گر و تقویت کننده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی برای طراحی مقایسه گر و تقویت کننده

نوشته اصلی توسط armin_gera
    بسیار عالی خیلی ممنون بابت زحمتتون
    من مدارو میبندم نتایجو اعلام میکنم
    نیاز نیست خروجی مقایسه گر رو پول داون کنیم؟
    راستی اون منبع تغذیه که من ساختمو فهمیدین چرا ولتاژش تا 0 میاد پایین؟
    لازم نیست پول پ کنین

در مورد مینیم ولتاژ هم به خاطر نحوه فیدبک و تهیه ولتاژ رفرنسشون هست توی هر دو مدار به پایه های 5و 6 دقت کنی متوجه میشین
    توی مداری هم که خودم ساختم هم میشه با تغییر مقاومت هایی که با ولوم سری هستن این محدودیت رو رفع کرد

دیدگاه

سلام
      این مداری که گذاشتین رو من تست کردم متاسفانه نمیدونم چرا جواب نمیده! اولا من گین رو 28 گذاشتم ولی ضریب تقویت 25 هست!! یعنی مقاومتا اینقدر خطا دارن؟!
      دوما قسمت مقایسه گر درست کار نمیکنه و با چرخوندن ولوم تو خروجی اپممپ یعنی پایه 1 ولتاژی بین 5 الی 23 میده یعنی وقتی ولوم بستهست 5 میده و هر چی ولومو باز میکنم ولتاژ بیشتر میشه و آخر تا 28 ولتاژ میره بالا (28 ولتاژ تغذیهمون هست)
      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
      مخترع برتر شمال غرب سال 96
      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
        سلام
        این مداری که گذاشتین رو من تست کردم متاسفانه نمیدونم چرا جواب نمیده! اولا من گین رو 28 گذاشتم ولی ضریب تقویت 25 هست!! یعنی مقاومتا اینقدر خطا دارن؟!
        دوما قسمت مقایسه گر درست کار نمیکنه و با چرخوندن ولوم تو خروجی اپممپ یعنی پایه 1 ولتاژی بین 5 الی 23 میده یعنی وقتی ولوم بستهست 5 میده و هر چی ولومو باز میکنم ولتاژ بیشتر میشه و آخر تا 28 ولتاژ میره بالا (28 ولتاژ تغذیهمون هست)
        دلیل کار نکردنش رو نمیدونم چی باشه باید کار کنه چون قسمت مقایسه گر رو چندین بار توی مدارابا lm358 بستم و جواب داده

خودم باز با این آرایش تست میکنم و خبرش رو میدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده ............®TJ Co
          دلیل کار نکردنش رو نمیدونم چی باشه باید کار کنه چون قسمت مقایسه گر رو چندین بار توی مدارابا lm358 بستم و جواب داده

خودم باز با این آرایش تست میکنم و خبرش رو میدم
          اوکی پس منتظر میمونم، راستی من پی سی بی رو زدم اگع میخواین بزارمش تاپیک منبع تغذیه با اون تست کنید
          راستی یه مشکلی هم هست که البته زیاد مهم نیست، منبع ما ولتاژش تا 40 مبره بالا و تغذیه 348 رو 30 ولت گذاشتیم و وقتی ولتاژ تغذی رو زیاد میکنیم و از 26 بیشتر میشه اپمپ به اشباع میره
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

دوستان یه سوال
            من ولتاژ ورودیم که به پایه غیر معکوس کننده اپمپ ومعکوس کننده اپمپ میدم 43 ولته و تغذیه اپمپم 30 ولته و نمیتونم تغذیه رو بیشتر کنم و عملا اینا با هم نمیخونن, الان من ولتاژ ورودی که 43 هست رو چطور میتونم کمش کنم؟ با تقسیم مقاومتی کاهشش دادم ولی رو اپمپ تاثیر گذاشت
            چی کار کنم؟ راه پیشنهاد بدید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X