توان دیمر یعنی مقدار افت ولتاژ دو سر المان سوئیچ ضرب در متوسط جریان عبوری از آن بشرطی که از حداکثر دمای قابل تحمل المان تجاور نشود
المان سوئیچ در دیمر هم معمولاً ترایاک می باشد و ولتاژ افت شده و جریان عبوری هم نباید از مقدار مجاز ذکر شده در دیتاشیت تجاور کند
ببینید من لامپ 100 رو باهاش کامل قطع و وصل میتونم کنم.
حالا نمیدونم المنت به اصطلاح2000 رو میشه؟
اگه دیمر رو کم کنیم که المنت هم به اندازه ی 100 وات مصرف کنه اونوقت همون قدر به دیمر فشار میاد که با لامپ 100؟
سلام . درباره ی دیمر سوال داشتم.
یه دیمر دارم توانش نمیدونم.چطور بفهمم؟
دوستان لطف میکنید بگید اصلا توان دیمر یعنی چی؟
با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
برای مشخص کردن توان یا وات یک دیمر، زمانی که دستگاه در برق نیست مدار آن را بررسی کنید و شماره نوشته شده روی بدنه ترایاک را یاداشت کرده و در کتا
علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
سلام . درباره ی دیمر سوال داشتم. یه دیمر دارم توانش نمیدونم.چطور بفهمم؟ دوستان لطف میکنید بگید اصلا توان دیمر یعنی چی؟
با سلام خدمت شما کاربر گرامی: برای مشخص کردن توان یا وات یک دیمر، زمانی که دستگاه در برق نیست مدار آن را بررسی کنید و شماره نوشته شده روی بدنه ترایاک را یاداشت کرده و در کتاب دیتا شیت آمپر آن را مشخص کرده است. اگر آمپر آن را 10 آمپر مشخص کرده دیمر شما برای برق 220 ولت 2200 وات می باشد. اگر شما دیمر را کم کنید تا به اندازه 100 وات مصرف کند هیچ فشاری به دیمر نمی آید برعکس شما هر چه از دیمر توان بالاتری بکشید فشار وارد می آید.
سلام . درباره ی دیمر سوال داشتم.
یه دیمر دارم توانش نمیدونم.چطور بفهمم؟
دوستان لطف میکنید بگید اصلا توان دیمر یعنی چی؟
با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
برای مشخص کردن توان یا وات یک دیمر، زمانی که دستگاه در برق نیست مدار آن را بررسی کنید و شماره نوشته شده روی بدنه ترایاک را یاداشت کرده و در کتاب دیتا شیت آمپر آن را مشخص کرده است. اگر آمپر آن را 10 آمپر مشخص کرده دیمر شما برای برق 220 ولت 2200 وات می باشد. اگر شما دیمر را کم کنید تا به اندازه 100 وات مصرف کند هیچ فشاری به دیمر نمی آید برعکس شما هر چه از دیمر توان بالاتری بکشید فشار وارد می آید.
دیدگاه