اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جایگزینی رله؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : جایگزینی رله؟

این مدار که فرستادم گفتید ببند. :sad:
    توضیح دادم این رو میخوام ببندم.
    شما مداری که میگید رو لطف میکنید بذارید؟

دیدگاه

حتی مدار اول رو دیروزم گذاشتم. مشکل همینه که دو سطح پایین و بالا نداره. چون ورودی تغییر میکنه.من جدای مقایسه هدفم تقویتم بوده.

دیدگاه

من روند صحیح رو بهتون گفتم دوست عزیز.. چندین بار هم توضیح دادم که قبل از هر کاری باید بدونید می خواید سطح بالایی و پایینیه دما روی چه درجه هایی باشه!!
        ضمن اینکه بگید چه المان هایی در اختیار دارید.. مثلاً چه ترانزیستوری؟ چه پ امپی؟ پ امپ LM358 دارید؟ ترانزیستور BC547 دارید؟
        اینا رو باید بدونید و بگید تا بشه باهاش مدار طراحی کرد!! شما اینا رو بگید، مدارش رو من پیشنهاد میدم...
        *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

ببین دوست من lm35 ,lm324,ua741 , c945p , اداپتور 12 ولت به اصطلاح 1 امپر و رگولاتور دارم.
          یه مداری میخوام با پتانسیومتر بشه دما رو روی یه نقطه ، حداکثر با 0.2 بالا پایین تنظیم کرد.
          فکر کنم شمام چندان با دقت پست ها رو نمیخونید.

دیدگاه

شما میتونید به من بگید این مدار رو چجوری خروجیش مطلق کنم ؟
            //f98.co/t/x1PDg6

دیدگاه

نوشته اصلی توسط H.S.
              ببین دوست من lm35 ,lm324,ua741 , c945p , اداپتور 12 ولت به اصطلاح 1 امپر و رگولاتور دارم.
              یه مداری میخوام با پتانسیومتر بشه دما رو روی یه نقطه ، حداکثر با 0.2 بالا پایین تنظیم کرد.
              فکر کنم شمام چندان با دقت پست ها رو نمیخونید.
              ببخشید!!!
              آخه اولین حرفایی که زدیم این بود که اگه روی یه نقطه ست بشه، رله دائماً قطع و وصل میشه، برای همین بیایم 2 نقطه تعیین کنیم!! شما هم قبول کردید!! حالا چی شده که فراموش کردید و فکر می کنید من کامنت ها رو نمیخونم، نمیدونم!! :eek:
              در مورد این مدارتون هم گفتم که پ امپ بایاس نمیشه، بخاطر مقاومت های سنگین روی ورودی + ... حالا دیدین که با دقت می خونم؟ :agree:

پتانسیومترتون از چه نوعیه؟؟

دیدگاه

مجدادا سلام:
                ولومه. مشکلم همینه دیگه . ببینید الان بجای رله فن دی سی گذاشتم. دورش کم وزیاد میشه. من میخوام این کم وزیاد شدن نباشه.قطع و وصل توی یه نقطه باشه یابا 1-2 دهم فاصله. شما لطف کنید تو هردوش من رو راهنمایی کنید.
                ببینید قصد جسارت ندارم ولی مکررا گفتم که خروجی اپ امپم رو میخوام بدم به اشمیت. اینم درست نیست که بگیم کسی کامنتارو نمیخونه. جفتمون می خونیم ولی خوب فراموش میکینیم. :read:
                در ضمن ممنون که وقت میذارید. :agree:
                راستی بزرگی مقاومت ها توی ورودی سمت سنسور رو میگید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط H.S.
                  مجدادا سلام:
                  ولومه. مشکلم همینه دیگه . ببینید الان بجای رله فن دی سی گذاشتم. دورش کم وزیاد میشه. من میخوام این کم وزیاد شدن نباشه.قطع و وصل توی یه نقطه باشه یابا 1-2 دهم فاصله. شما لطف کنید تو هردوش من رو راهنمایی کنید.
                  ببینید قصد جسارت ندارم ولی مکررا گفتم که خروجی اپ امپم رو میخوام بدم به اشمیت. اینم درست نیست که بگیم کسی کامنتارو نمیخونه. جفتمون می خونیم ولی خوب فراموش میکینیم. :read:
                  در ضمن ممنون که وقت میذارید. :agree:
                  راستی بزرگی مقاومت ها توی ورودی سمت سنسور رو میگید؟
                  سلام
                  منظورم مقاومت 470K هست که بسیار بزرگه..
                  اون پ امپ در نقش مقایسه کننده هست.. بعد هم خروجی مقایسه کننده رو بدید به اشمیت تریگر برای چی!!! خروجی مقایسه کننده 0 و 10.5V هست!!!
                  چیزی فراموش نمیشه، فقط من چندین مرتبه گفتم که باید دما بین دو نقطه ست بشه، ولی شما اصرار دارید روی یک نقطه ست بشه..
                  حالا که اصرار به همچین مداری دارید، شماتیک مدار مورد نظر شما رو در زیر قرار دادم، لطفاً تست کنید و نتیجه رو بفرمایید.. (فرض بر این بوده که رله ی شما با 12V کار می کنه..)

دیدگاه

من معذرت میخوام از شما.
                    مقاومت 470 کیلو :
                    1-ورودی اپ امپ دیدم نانو امپره. با این مقاومتا بازم 24 میکرو جریان ندارم مگه ؟
                    2-تو مداری که شما فرستادید اگه بخوام به جای 1 کیلو 5 کیلو بذارم و بتونم به ازای هر 50 اهم تغییره ولوم 0.2 دمارو تغییر بدم و رنج کل دمام حدودا 25 تا 40 باشه چه کنم؟

این اپ امپ اخر بافره؟
                    این افست اپ امپ این وسط مشکل ساز نمیشه با این مداری که شما دادید درسته؟
                    ممنون از مدارتون.
                    این مقاومت بعد سنسور چه کارس؟

میتونید این مدارم بذارید:
                    با ولوم مثلا میذارم روی 30 درجه ، به 30.1 میرسه قطع کنه و به 29.9 وصل کنه. با همون رنج 50 اهم 25-40 درجه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط H.S.
                      من معذرت میخوام از شما.
                      مقاومت 470 کیلو :
                      1-ورودی اپ امپ دیدم نانو امپره. با این مقاومتا بازم 24 میکرو جریان ندارم مگه ؟
                      2-تو مداری که شما فرستادید اگه بخوام به جای 1 کیلو 5 کیلو بذارم و بتونم به ازای هر 50 اهم تغییره ولوم 0.2 دمارو تغییر بدم و رنج کل دمام حدودا 25 تا 40 باشه چه کنم؟

این اپ امپ اخر بافره؟
                      این افست اپ امپ این وسط مشکل ساز نمیشه با این مداری که شما دادید درسته؟
                      ممنون از مدارتون.
                      این مقاومت بعد سنسور چه کارس؟

میتونید این مدارم بذارید:
                      با ولوم مثلا میذارم روی 30 درجه ، به 30.1 میرسه قطع کنه و به 29.9 وصل کنه. با همون رنج 50 اهم 25-40 درجه
                      اختیار دارین دوست عزیز :smile:
                      1- درسته که جریان ورودی پ امپ در حد نانو آمپر هست. ولی من ترجیح دادم با توجه به اینکه با محدودیت توان مصرفی روبرو نیستیم، حاشیه ی اطمینان بیشتری در نظر بگیرم.
                      2- اگر منظورتون پتانسیومتر هست، میتونید از پتانسیومتر 5K استفاده کنید به شرطی که مقاومت R1 رو به 5.6K افزایش بدید. چون پتانسیومتر شما از نوع ولوم هست و اگر تقسیم ولتاژ مناسب استفاده نکنید، حساسیت مدار نسبت به تغییرات ولوم بسیار زیاد میشه.

بله بافر هست.
                      با توجه به اینکه خروجی سنسور وارد تقویت کننده شده، آف ست در حد چند میلی ولت قابل چشم پوشی هست. چون بر طبق محاسبات به ازای تغییرات 1 درجه سانتیگراد، خروجی تقویت کننده 110mV تغییر خواهد کرد. پیداست که چند میلی ولت آف ست کاملاً قابل چشم پوشی است.
                      مقاومت بعد از سنسور رو من صلاح می دونم قرار بدم. چون ما فقط با ولتاژ سنسور کار داریم و با جریان اصلاً کاری نداریم، مضافاً اینکه اگر به هر دلیلی پ امپ مشکل پیدا کرد و ورودی متصل به سنسور زمین شد، اگر مقاومتی وجود نداشته باشه، سنسور به دلیل اتصال کوتاه خواهد سوخت. پس در هر جایی که فقط با ولتاژ قراره کار کنیم، بهتره ولتاژ رو مستقیماً به ورودی اعمال نکنیم. (مثل ADC در میکروکنترلر)

این مدار تریگر اشمیت هست و اصلاً ولوم کاربردی نداره. ورودی سنسور مستقیماً به مدار اعمال میشه و مدار روی نقاط از پیش تعیین شده سوییچ میکنه!
                      باید در موردش فکر کنم.. ولی تصورم این هست که مدار تریگر اشمیت اونجوری که شما میخواید انعطاف پذیر نیست. ینی فقط بر اساس نقاط از پیش تعیین شده و طراحی شده سوییچ میکنه. مگر اینکه به جای همه ی مقاومت ها پتانسیومتر قرار بدید و هر بار مجدداً طراحی کنید و مقادیر پتانسیومتر رو تغییر بدید (که به نظر اصلاً عاقلانه نمیاد)!!

لطفاً ابتدا این مدار رو ببندید و تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید.

دیدگاه

منظورم اینه که تو مدار قبلی که گفتید اپ امپ بایاس نمیشه اگه مقاومت کم بشه مدار بازم مشکل داره؟
                        شبیه این قبلا بستم فقط بافر اخر نذاشتم.باید جواب بده.

دیدگاه

تو قسمت ولوم،مداری که شما زحمتش کشیدید:
                          اگه بین - + یه مقاومت 15 کیلو و یه مقاومت 10کیلو بذارم و بینشون یه ولوم 5 کیلو ،قسمت فیدبک اپ امپ اولم به جای 10 ، 18 کیلو بذارم ، ایا مشکلی پیش میاد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط H.S.
                            تو قسمت ولوم،مداری که شما زحمتش کشیدید:
                            اگه بین - + یه مقاومت 15 کیلو و یه مقاومت 10کیلو بذارم و بینشون یه ولوم 5 کیلو ،قسمت فیدبک اپ امپ اولم به جای 10 ، 18 کیلو بذارم ، ایا مشکلی پیش میاد؟
                            :eek:

دیدگاه

چرا :eek:؟

دیدگاه

فک کنم بهترین گزینه همین رله هست اخه 220 ولت 1.5 امپر میشه یچی حدود 350 وات
                                چرا گیر میکنه نفهمیدم
                                http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X