اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای کار با فتوسل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای کار با فتوسل

سلام به تمامی دوستان،
    من میخوام توی یک سیستم کنترل روشنایی توی چند مرحله روشنایی یه سالن رو اندازه گیری کنم.... یعنی توی شب همه لامپ ها روشن وقتی هوا کمی روشن بشه یه سری خاموش بشن یکم که روشنتر شه یه سری دیگه خاموش و و وقتی هم که نیاز به نور لامپ نیست کامل خاموش بشن....

میخواستم از فتوسل استفاده کنم ولی نمیدونم توی نورای مختلف چه مقاومتی داره، دوستانی که تجربه دارن لطفا راهنمایی کنن

راستی یه سوال دسگه آیا مثلا 2 متر زیر لامپ یا 1 متر زیر لامپ یا نیم متر زیر لامپ مقاومتش فرقی داره؟

ممنون....

پاسخ : راهنمایی برای کار با فتوسل

نوشته اصلی توسط quasar
    سلام به تمامی دوستان،
    من میخوام توی یک سیستم کنترل روشنایی توی چند مرحله روشنایی یه سالن رو اندازه گیری کنم.... یعنی توی شب همه لامپ ها روشن وقتی هوا کمی روشن بشه یه سری خاموش بشن یکم که روشنتر شه یه سری دیگه خاموش و و وقتی هم که نیاز به نور لامپ نیست کامل خاموش بشن....

میخواستم از فتوسل استفاده کنم ولی نمیدونم توی نورای مختلف چه مقاومتی داره، دوستانی که تجربه دارن لطفا راهنمایی کنن

راستی یه سوال دسگه آیا مثلا 2 متر زیر لامپ یا 1 متر زیر لامپ یا نیم متر زیر لامپ مقاومتش فرقی داره؟

ممنون....
    نور اعمالی به سطح فتوسل دقیقا مقاومت اون رو کنترل می کنه.
    برای اینکه بدونید در هر مرحله از روز چه مقاومتی داره باید خودتون در ساعات مختلف اون رو تست کنید.
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
      نور اعمالی به سطح فتوسل دقیقا مقاومت اون رو کنترل می کنه.
      برای اینکه بدونید در هر مرحله از روز چه مقاومتی داره باید خودتون در ساعات مختلف اون رو تست کنید.
      خب این مقاومت تو چه رنجیه؟ من اصلا تجربه نداشتم؟

دیدگاه

از چند اهم تا 2 مگااهم رو من اندازه گیری کردم.
        چرا ناراحتی پاتریک!
        + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
        - از دیدنش ناراحت شدی؟
        + نه
        پس چی ناراحتت کرده
        + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
        تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
        محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط quasar
          سلام به تمامی دوستان،

ممنون....
          میخوای تو مدار از میکرو استفاده بشه یا نه ؟

دیدگاه

تغییراتش خطی نیست باید همونجوری که دوستمون گفتن بری تو اندازه گیری تو زمانهای مختلف روز و اینکه جاشم تکون ندی روشم یه لنز سفید بزاری خطاش کمتر میشه مثل همین فوتوسل های تجاری که میفروشن

دیدگاه

با میکرو بخوای کارکنی خیلی راحته ،اگه فقط تا چهار تا خروجی میخوای چون حجم برنامه زیاد نیست با یه Attiny13 هزارونهصد تومنی کارت راه میفته ،خروجی فتوسل یا همون مقاومت نوری رو اول بهتره به پتانسیومتر بدی یا اینکه بایه مقاومت به منفی بدی،بعدشم به ورودی ADC میکرو،تو برنامه هم بازای مقادیر بدست اومده از ADC پورت های خروجی رو یک یا صفر میکنی ،برای درایو کردن هم بهتره از رله استفاده کنی تا تریاک،ولتاژ ورودی هم یادت نره حتما باید با رگولاتور تثبیت بشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X