اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خازن مناسب برای ایجاد ولتاژ منفی توسط ICL7660

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خازن مناسب برای ایجاد ولتاژ منفی توسط ICL7660

با سلام.
    من در مدارم نیاز به ولتاژ منفی 9- دارم، که نتیجه بر آن شد که از ICL7660 استفاده کنم. خواستم بپرسم که کدام نوع خازن برای کار با این آیسی مناس تر است؟ آیا در کنار دو خازن اصلی آیا لازم است دو خازن مولتی لایر کوچک هم موازی کنم (جهت کاهش ریپل و نویز)؟
    و سوال دیگه اینکه فرق ICL7660 و TC7660 چیست؟ چون شنیدم اولی بازده بهتری داره.
    من این ولتاژ منفی را برای تغذیه ی چهار پ امپ که هرکدام چهار شنت هستند و در فرکانس حدودی 40k و در ناحیه ی غیر اشباع کار می کنند لازم دارم. وقتی مدار را راه اندازی می کنم ولتاژ 9- به 7- افت می کنه که علتش جریان کشیدن زیاد اپ امپ ها است. البته این موضوع برای من خیلی مشکل ساز نیست چون من نهایتاً 4- به اپ امپ ها اعمال می کنم. ولی خواستم تایید کنید که این موضوع شکل ساز نخواهد بود.
    با تشکر

پاسخ : خازن مناسب برای ایجاد ولتاژ منفی توسط ICL7660

نوشته اصلی توسط bigbomber
    با سلام.
    من در مدارم نیاز به ولتاژ منفی 9- دارم، که نتیجه بر آن شد که از ICL7660 استفاده کنم. خواستم بپرسم که کدام نوع خازن برای کار با این آیسی مناس تر است؟ آیا در کنار دو خازن اصلی آیا لازم است دو خازن مولتی لایر کوچک هم موازی کنم (جهت کاهش ریپل و نویز)؟
    و سوال دیگه اینکه فرق ICL7660 و TC7660 چیست؟ چون شنیدم اولی بازده بهتری داره.
    من این ولتاژ منفی را برای تغذیه ی چهار پ امپ که هرکدام چهار شنت هستند و در فرکانس حدودی 40k و در ناحیه ی غیر اشباع کار می کنند لازم دارم. وقتی مدار را راه اندازی می کنم ولتاژ 9- به 7- افت می کنه که علتش جریان کشیدن زیاد اپ امپ ها است. البته این موضوع برای من خیلی مشکل ساز نیست چون من نهایتاً 4- به اپ امپ ها اعمال می کنم. ولی خواستم تایید کنید که این موضوع شکل ساز نخواهد بود.
    با تشکر
    با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
    برای کم ترین مصرف جریان خازن را 10 میکرو و بیش ترین جریان 100 میکرو فاراد را انتخاب نمائید. طبق دیتا شیت احتیاج به خازن کم ظرفیت موازی با خازن اصلی نمی باشد. خازن پایه 7 به گراند حد اکثر 1000 پیکو یا 1 نانو می باشد.
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

پاسخ : خازن مناسب برای ایجاد ولتاژ منفی توسط ICL7660

ضمن تشکر
      طبق دیتاشیت با پایین آوردن فرکانس اسیلاتور به جهت کاهش تلفات سوئیچینگ لازم است که مقادیر خازن افزایش پیدا کند تا ریپل خروجی مینیمایز شود، و کاهش فرکانس اسیلاتور در هر شرایطی منجر به ایجاد ریپل خواهد شد که برای طرح بنده مناسب نیست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X