اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کوتاه کردن آنتن های GSM و GPS در ردیاب ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کوتاه کردن آنتن های GSM و GPS در ردیاب ها

سلام

برای ساخت ردیاب خودرو از ماژول sim808 استفاده کرده ایم و برای استفاده از قابلیت GSM و GPS آن آنتن های مورد استفاده ما بسیار بزرگ و طویل هستند. برای این ردیاب نیاز به آنت های کوتاه و کوچک است. ولی نمیدانیم از چه آنتن هایی میشود استفاده کرد و چگونه؟
    آیا آنتن هایی که در موبایل به کار رفته اند را میشود استفاده کزد؟ چگونه با این آنتن ها آشنا شویم؟
    و اگر به نکات ویژه ای در رابطه با آنتن ها برای ساخت این ردیاب باید توجه کنیم لطفا بفرمایید.
    با تشکر

پاسخ : کوتاه کردن آنتن های GSM و GPS در ردیاب ها

سلام
    در مورد آنتن GPS نظری ندارم ولی آنتن GSM را خودتان میتوانید روی برد طراحی کنید، در حالیکه اکثر آنتن های موحود گین 2 دسیبلی داشتند ، لینکی که قرار میدهم گین 3dBi دارد که میتوانید از روی اون مشخصات ،مدل مشابهی را روی برد خودتان پیاده کنین، البته عیب این روش اندازه بزرگ آنتن روی پی سی بی و بزرگتر شدن پی سی بی نهایی است.

در مورد آنتن موبایل هم فکرش را نکنین چون این آنتن ها نوع خاصی هستند که طراحی و پارامترهای اجرایی شون بسیار بسیار سنگینه
    + اینکه ممنون میشم نظرتون رو در مورد ماژول مذکور بیان کنین.آیا مشکلات سیم 908 هنوز وجود داره ؟ پایداری ، حساسیت ، هنگ کردن و ... پاررا متر ها نسبت به مدل مذکور تغییر کرده ؟
    ممنون

http://www.adafruit.com/products/1991
    زندگی آن چه که زیسته ایم نیست ، بلکه آن چیزی است که از گذشته به خاطر داریم ...گابریل گارسیا مارکز

دیدگاه

آیا مشکلات سیم 908 هنوز وجود داره ؟ پایداری ، حساسیت ، هنگ کردن و ... پاررا متر ها نسبت به مدل مذکور تغییر کرده ؟

سلام
      sim908 دیگه تولید نمیشه . می تونید بجاش از sim808 یا sim928 استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A_G

آیا مشکلات سیم 908 هنوز وجود داره ؟ پایداری ، حساسیت ، هنگ کردن و ... پاررا متر ها نسبت به مدل مذکور تغییر کرده ؟

سلام
        sim908 دیگه تولید نمیشه . می تونید بجاش از sim808 یا sim928 استفاده کنید
        ببخشید مطمئنید پست منو کامل خوندید؟؟؟ :eek:
        زندگی آن چه که زیسته ایم نیست ، بلکه آن چیزی است که از گذشته به خاطر داریم ...گابریل گارسیا مارکز

دیدگاه

سلام ,من خودم از 908 استفاده می کردم ولی برای تهیه اش به مشکل خوردم و گفتند دیگه تولید نمیشه توسایت simcomm2m.com هم از لیست گزینه ها حذف شده و 808 و928 و968 فقط موجوده

دیدگاه

ببخشید، از متن بنده دو برداشت میتوان کرد ، منظور من این بود که مشکلا سیم908 همچنان در سیم 808 وجود دارد یا خیر ؟
            در واقع اگر شخصی استفاده کرده تغییرات و بهبودها در چه حد بوده است ؟

دیدگاه

سلام ، من خودم الان از sim808 استفاده می کنم موقعی که ماژول ثابته خیلی خوب جواب میده ( ارسال و دریافت sms ) ولی تو حرکت خوب دریافت میکنه ولی sms ارسالی از ماژول بعضی وقتها روی گوشی دریافت نمیشه نمی دونم مشکل از ماژوله یا کد من
              اگه ممکنه کمکم کنید .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X