اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید جریان زیاد در کسر ثانیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تولید جریان زیاد در کسر ثانیه

سلام دوستان
    من میخوام یک جریان 50 آمپری در یک میلی ثانیه تولید کنم. کسی میتونه کمکم کنه ؟مداری رو با باطری میشه طراحی کرد؟ مشکل من با مقاومت داخلی خازن ها هست که اجازه جریان بالا رو نمیده. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

پاسخ : تولید جریان زیاد در کسر ثانیه

ولتاژ چیه؟ مستقیم؟ بار چیه؟

دیدگاه

ولتاژ 10 ولت بار هم صدم اهم

دیدگاه

یک میلی ثانیه زمان خیلی کمیه اگه ولتاژی که میخواید نهایت 70 ولت هست از خازن هایی که توی ورودی امپلی فایر ها هست استفاده کنید

چون مقاومت داخلی پایینی دارن و مقدارشون از 10 میلی فاراد تا 100 میلی فاراد من دیدم اگه بتونید دو تا خازن 100 میلی فاراد گیر بیارید با موازی بستن اونها یک خازن 200 میلی فاراد 70 ولت خواهید داشت .

که شاید بتونه 300 امپر به طورت لحظه ای بده من این رو با اتصال دادن دو سر این خازن ها فهمیدم

دیدگاه

مقاومت dc داخلی خازن مثلا 0.1 فارادی حدود چند اهمه؟ خازن با مقاومت داخلی 0.01 داریم؟
          ولتاژ برای من مهم نیست میخوام از یک سیم که مقاومت بسیار پایینی ( 0.01 ) داره جریان 50 آمپری برای یک میلی ثانیه رد کنم.
          این خازنی که گفتید نوع و اندازش رو لطف میکنید بگید

دیدگاه

اگر افت ولتاژ 1 ولت مجاز باشد در طول زمان 1 میلی ثانیه :

CV=IT

1c=50*0.001
            c=0.05F

شما 50 میلی فراد خازن لازم داری که باید از خازن های Low ERS استفاده کنی یا تعداد خازن ها رو زیاد کنی که مقاومت داخلی کم بشه. مثلا 50 خازن 1000uf و الی ماشا اله....

دیدگاه

بار شما چی هست؟

دیدگاه

با من یک حلقه سیم هست. از میدان مغناطیسی تولید شده میخوام استفاده کنم. میشه گفت بار مقاومتی 0.01 اهمی هست.

دیدگاه

نکنه ازمایش هایی روی بوبین فلزیاب انجام میدی
                  --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نخیر. فکر مین یاب توان بالایی بخواد. من یک رشته سیم با مقاومت میلی اهم دارم. میخوام میدان مغناطیسی اون رو در فاصله اندازه بگیرم. برای همین به جریان زیاد در کسری از ثانیه نیاز دارم. توان مصرفی مدار باید پایین باشه که با باطری معمولی کار کنه

دیدگاه

اول با یک ترانس ولتاژ ببر بالا (قبلس نیاز به ولتاژ ac داری) بعد از مدار صافی استفاده کن که گه مقاومت خروجی مدارت هم مقداری بود تقسیم هم که بشه بازم ولتاژ زیادی به سیمت می رسه و باعث جریان زیادی می شه
                      التماس دعا

دیدگاه

تبدیل به ac سخت میکنه کارو. خازنی با مقاومت داخلی 0.01 یا 0.1 اهم وجود نداره؟

دیدگاه

بزار حدس بزنم داری کویل گان درست میکنی؟

برای کویل گان باید قطر سیم خیلی زیاد باشه چون زمان عبور جریان خیلی کم هست و ما با اثر پوستی روبه رو هستیم

همچنین با 10 ولت کارت راه نمیفته باید دست کم 40 ولت باشه

من این کویل گان رو درست کردم تا جایی که قانون اجازه میداد که الان وقتی باهاش شلیک میکنم میتونه قوطی حلبی سوراخ کنه!

میدونی از چه ولتاژی استفاده کردم؟ 310 ولت dc که توی 62 تا خازن 470 میکرو ذخیره شده بود!

دیدگاه

یک اسیلاتور بخرید امادش هست بهتون ولتاژ متناوب می ده دیگه
                            می تونید با چند کیلو ولت هم حتی کار کنید هرچی ولتاژ بالاتر باشه واسه این جور کارا در مجموع بهتره فقط نباید جریان داشته باشید که خطرناک می شه داستان( چیزی که مهمه انرژی ذخیره شدست)
                            التماس دعا

دیدگاه

بار شما به هیچ عنوان مقاومتی نیست.نمیتوانید از خاصیت سلفی سیم پیچ صرف نظر کنید.
                              مشکل شما مقاومت داخلی خازن ها نیست.
                              شما باید ولتاژ لحظه ای زیاد تولید کنید تا بتونه بر خاصیت سلفی سیم پیچ غلبه کنه و حریان زیادی در سیم پیچ به وجود بیاره.
                              آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X