اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تئوری ساخت فلزیاب های pi (پروژه فلزیاب clone pi اضافه شد) :yes:

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تئوری ساخت فلزیاب های pi (پروژه فلزیاب clone pi اضافه شد)

سلام به همه دوستان و ممنون بخاطر مطالب مفید و راهنمایی هایی که کردین
    راستش هنوز نفهمیدم نوع مونو برای لوپ بهتره یا نه ، با نوع دابل وقتی فلزی توی محدوده لوپ میاد اختلاف فاز پیدا میشه حالا یا به چپ یا به راست .
    آیا مقایسه و پردازش همین قضیه برای طراحی کافیه ؟
    دوم اینکه شیلد کردن لوپ یکم گیج کنندست ، فکر کنم لوپ tx نباید شیلد بشه و لوپ rx هم فقط اون قسمتش که مشترک هست باید بدون شیلد بمونه البته اگه لوپ رو برگردونیم برعکس ، نظرتون چیه ؟
    عظمت را در چشم کسانی دیدم که بی توقع مهربانند .

دیدگاه

پاسخ : تئوری ساخت فلزیاب های pi

نوشته اصلی توسط hamedtaran نمایش پست ها
      این شماتیک فلزیلب clone pi هستش:

لینک کل پروژه به همراه برنامه و حتی pcb اون توی نت هست!
      زحمت بسیار زیادی کشیدی یه عکس خالی پست کردی!!! آدرس سایت قابل دسترسی نیست.. یا یه چیزی نفرستین یا درست بفرستین!!!!! با تشکر!!!!
      c

دیدگاه

لطفا اگه ساختیش تنظیمات دیگه ی فیوز بیت هارو هم بزار مثل تنظیم فرکانس کریستال یا اگه میتونی با کد ویژن عکس بزار ممنون

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اون مقاومت برای پائین آوردن مقاومت کابل رابط کویل به فلزیاب استفاده میشه، اگر از کابل کواسیال با مقاومت خیلی کن استفاده بشه اون مقاومت دیگه تاثیری نداره

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

من سال هاست با فلزیاب های زیادی کار کردم و تعمیر و تقویت کردم، البته تحصیلات دانسگاهی ندارم و بیش از ۲۰ سال بصورت تجربی کار کردم، اگر کلون ۲ که تفکیک داره بزاری میسازم تست میکنیم و میتونیم با مهندسی معکوس براش برنامه بنویسیم

دیدگاه

سلام خسته نباشید من هر کاری می کنم به طلا هیچ واکنشی نشان نمی دهد در صورتی که در فیلم به طلا هم عکس*العمل نشان داده

دیدگاه

سلام بببخشید میشه کسی راهنمایی کنه برای برد بیشتر دستگاه fpi خروجی ترانزیستور فت و چه ترانزیستوری جایگزین کنیم اینی که شرکت گذاشت هم متراژ خوب نیست هم ثبات خوب نداره متراژ سرکتی با لوپ ۳۰با سینی ۳۰سانتی ۱.۵۰هستش انگشتر طلا رو ۲۰سانت میگیره اونم تست زیر خاک نیست روو کار منظورم هستش من جایی دیگه شرکتی دیدم اون ترانزیستور و مشابه پیدا کرد که خیلی بهتر جواب داد رو همین fpi

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taniajon نمایش پست ها
              سلام بببخشید میشه کسی راهنمایی کنه برای برد بیشتر دستگاه fpi خروجی ترانزیستور فت و چه ترانزیستوری جایگزین کنیم اینی که شرکت گذاشت هم متراژ خوب نیست هم ثبات خوب نداره متراژ سرکتی با لوپ ۳۰با سینی ۳۰سانتی ۱.۵۰هستش انگشتر طلا رو ۲۰سانت میگیره اونم تست زیر خاک نیست روو کار منظورم هستش من جایی دیگه شرکتی دیدم اون ترانزیستور و مشابه پیدا کرد که خیلی بهتر جواب داد رو همین fpi
              تا جایی که من اطلاع دارم ترانزیستور FET واسه لوپ این دستگاه ها ولتاژ 80 ولت و بالای 20 امپر رو درایو میکنن پس فکر نمیکنم تعویض ترانزیستور کمکی بهت بکنه چون ولتاژ و جریان مصرفی فلزیاب PI رایج 12 ولت 140 میلی امپر هست(طبق اندازه گیری خودم که میتونه متفاوت باشه) .
              عملکرد دستگاه شما همینه و شاید بتونید با یکسری ترفندها بردشو یخورده بیشتر کنین که اونم کلی وقتت رو میگیره و همچنین باید تا حدی در مورد عملکرد دستگاه اطلاع داشته باشید.من بجای بعضی قسمتهای انالوگ از میکرو استفاده کردم که تا حدی بهتر شد ولی نه خیلی زیاد و اونطور که دلم میخواست.
              با افزایش قطر لوپ و سیم هم میتونید ازمایش کنید و عملکرد دستگاه رو با قبلش مقایسه کنید.البته یخورده زمان میبره ولی بهت خوش میگذره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeiddiod نمایش پست ها
                تا جایی که من اطلاع دارم ترانزیستور FET واسه لوپ این دستگاه ها ولتاژ 80 ولت و بالای 20 امپر رو درایو میکنن پس فکر نمیکنم تعویض ترانزیستور کمکی بهت بکنه چون ولتاژ و جریان مصرفی فلزیاب PI رایج 12 ولت 140 میلی امپر هست(طبق اندازه گیری خودم که میتونه متفاوت باشه) .
                عملکرد دستگاه شما همینه و شاید بتونید با یکسری ترفندها بردشو یخورده بیشتر کنین که اونم کلی وقتت رو میگیره و همچنین باید تا حدی در مورد عملکرد دستگاه اطلاع داشته باشید.من بجای بعضی قسمتهای انالوگ از میکرو استفاده کردم که تا حدی بهتر شد ولی نه خیلی زیاد و اونطور که دلم میخواست.
                با افزایش قطر لوپ و سیم هم میتونید ازمایش کنید و عملکرد دستگاه رو با قبلش مقایسه کنید.البته یخورده زمان میبره ولی بهت خوش میگذره
                سلام مهندس بزرگواری کردین از این جواب بنده حقیر رو دادین من واقعیتش جایی روی یه دستگاه دیدم ترازیستوری که استفاده کرد تاثیرش هم دیدم بیشتر شد الانم اون دستگاه مال یکی از دوستامه ولی شماره روش و سمباده کشیدن ??????واسه این گفتم شاید اساتید شماره ای بدونن بگن فدات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط taniajon نمایش پست ها
                  سلام مهندس بزرگواری کردین از این جواب بنده حقیر رو دادین من واقعیتش جایی روی یه دستگاه دیدم ترازیستوری که استفاده کرد تاثیرش هم دیدم بیشتر شد الانم اون دستگاه مال یکی از دوستامه ولی شماره روش و سمباده کشیدن ������واسه این گفتم شاید اساتید شماره ای بدونن بگن فدات
                  سلام دوست گرامی.خواهش میکنم
                  ترانزیستور IRF640 - IRF840 ترانزیستورهای رایج تو PI هستن.
                  حضور ذهن ندارم ولی جریاندهی و درایو ولتاژ IRF840 بیشتره البته من خودم از IRF640 استفاده کردم که خوب جواب داد.
                  اون بردی که دوست شما ازش استفاده کرده ترانزیستورش IRF840 هست
                  جدیدترین ویرایش توسط saeiddiod; ۰۱:۱۱ ۱۴۰۰/۰۳/۰۲.

دیدگاه

چی شد آخر کی ساخت جواب گرفت عمقش چقدر است قطعاتش راحت گیر میاد حدودا چقدر هزینه کردن؟

دیدگاه

دوستان آیا یون یاب حقیقت داره ؟ میشه روش حساب باز کرد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesam0711 نمایش پست ها
                        دوستان آیا یون یاب حقیقت داره ؟ میشه روش حساب باز کرد ؟
                        دوست عزیز
                        پدیده ای به نام یون یابی برای جستجو فلزات وجود نداره و صدها دستگاهی که مدعی آن هستند معمولا به مقصود کلاهبرداری ارائه شدند ...
                        معمولا از تکنیکی Dowsing به عنوان یون یابی هم مورد اشاره قرار گرفته که صحیح نمیباشد ...در حقیقت پدیده Dowsing گرچه شواهد بسیاری در مورد عملکردش وجود داره ولی مورد مطالعه علمی قرار نگرفته و علتش هم در صورت صحت کاملا ناشناخته میباشد ( منظور از Dowsing همان دستگاههای آنتن دار میباشد ) ...
                        پدیده دیگری نیز اخیرا مورد توجه قرار گرفته که به نام دستگاه فرانکو شناخته میشه و بر پایه امواج رادیویی میباشد و بر خلاف تبلیغات کلاهبرداران هیچ ربطی به یون ندارد ....گرچه این پدیده نیز هنوز مورد مطالعه علمی قرار گرفته نشده ولی ظاهرا عملکرد آن بر پایه انتشار امواج رادیویی بسیار ضعیف و پالسهای سوزنی ناشی از دفن فلزات در زمان طولانی ناشی میگردد
                        پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
                          دوست عزیز
                          پدیده ای به نام یون یابی برای جستجو فلزات وجود نداره و صدها دستگاهی که مدعی آن هستند معمولا به مقصود کلاهبرداری ارائه شدند ...
                          معمولا از تکنیکی Dowsing به عنوان یون یابی هم مورد اشاره قرار گرفته که صحیح نمیباشد ...در حقیقت پدیده Dowsing گرچه شواهد بسیاری در مورد عملکردش وجود داره ولی مورد مطالعه علمی قرار نگرفته و علتش هم در صورت صحت کاملا ناشناخته میباشد ( منظور از Dowsing همان دستگاههای آنتن دار میباشد ) ...
                          پدیده دیگری نیز اخیرا مورد توجه قرار گرفته که به نام دستگاه فرانکو شناخته میشه و بر پایه امواج رادیویی میباشد و بر خلاف تبلیغات کلاهبرداران هیچ ربطی به یون ندارد ....گرچه این پدیده نیز هنوز مورد مطالعه علمی قرار گرفته نشده ولی ظاهرا عملکرد آن بر پایه انتشار امواج رادیویی بسیار ضعیف و پالسهای سوزنی ناشی از دفن فلزات در زمان طولانی ناشی میگردد
                          داداش ما اگه بخواییم ی دستگاخ شبیه فرانکو داشته باشیم کسی رو مشناسی ک واسمون درست کنه ؟ یا بردی چیزی آموزشی داری ک خودمون بسازیمش ؟ آخه دستگاه pi خوب دست ساز من ندیدم یا ثبات نداره ، یا عمقش کمه ، بالاخره باگ داره ، ولی این سیستم فرانکو یا هرچی دیگه ای ک شما بگید در کنار pi میشه تاییده گرفت ، میشه کامل منو راهنمایی کنید ؟ ممنون میشم

دیدگاه

جسارتا بغیر از همون دستگاههای pi و vlf و بعضی موارد مگنتومترهای گرادیومتر « هیچ تجهیزی در دنیا برای دیتکت کردن فلز وجود نداره »
                            تمام این دستگاهها مبتنی بر قواعد مغناطیس کار میکنن و لاغیر .
                            یعنی در فیزیک تمام قواعد و قوانین و خواص و غیره مواد و نیروها معلومه . کسی خیال میکنه چیزی فراتر از فیزیک کشف کرده و داره باهاش ابزار میسازه معلوم نیست چرا نمیره دنبال جایزه نوبل ؟
                            جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۱۳:۰۷ ۱۴۰۱/۱۰/۱۵.

دیدگاه

استاد ممکنه این بخش رو یه مقدار بیشتر توضیح بدید که :
                              فلزیابهای pi در بخش سوییچ یا fet چطور میتونن با ولتاژ ۸۰ ولت و ۱۴۰ میلی آمپر کار کنن ؟

اگر سوییچ پاور این دستکاهها مثلا ۲۵۰ ولت باشه و حین کار بسوزه غیر عادیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesam0711 نمایش پست ها
                                داداش ما اگه بخواییم ی دستگاخ شبیه فرانکو داشته باشیم کسی رو مشناسی ک واسمون درست کنه ؟ یا بردی چیزی آموزشی داری ک خودمون بسازیمش ؟ آخه دستگاه pi خوب دست ساز من ندیدم یا ثبات نداره ، یا عمقش کمه ، بالاخره باگ داره ، ولی این سیستم فرانکو یا هرچی دیگه ای ک شما بگید در کنار pi میشه تاییده گرفت ، میشه کامل منو راهنمایی کنید ؟ ممنون میشم
                                دوست عزیز
                                دستگاه فرانکو عملکردش بسیار شبیه یک رادیو است ولی ساختنش هم مثل رادیو باید با دقت صورت بگیره و در اپراتوریش هم ظاهرا باید به خیلی از نکات توجه داشت .... صرفنظر از اینکه در همه شرایط هم قابل اطمینان نیست ... بسته به فصل و ساعات شبانه روز و موقعیت آب و هوایی .... برای ساخت ، کانالهای تلگرامی زیادی هست و البته بیشترین بحث در سایت فلزجو در مورد آن شده ... و البته نوعی از آن به اسم تریشر در همان جا عرضه میشه ...
                                پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X