اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تئوری ساخت فلزیاب های pi (پروژه فلزیاب clone pi اضافه شد) :yes:

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تئوری ساخت فلزیاب های pi (پروژه فلزیاب clone pi اضافه شد)

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
    دوست عزیز
    دستگاه فرانکو عملکردش بسیار شبیه یک رادیو است ولی ساختنش هم مثل رادیو باید با دقت صورت بگیره و در اپراتوریش هم ظاهرا باید به خیلی از نکات توجه داشت .... صرفنظر از اینکه در همه شرایط هم قابل اطمینان نیست ... بسته به فصل و ساعات شبانه روز و موقعیت آب و هوایی .... برای ساخت ، کانالهای تلگرامی زیادی هست و البته بیشترین بحث در سایت فلزجو در مورد آن شده ... و البته نوعی از آن به اسم تریشر در همان جا عرضه میشه ...
    یکی از دوستان با تریشو فبزجو کار کرده بود میگفت توهمی بیش نیست ، حتی با دستگاه pi فلزجو هم کار کرده بود ، ن ثبات داشت اصلا مزخرف بود ، انکانش هست توی pv ادرس تلگرامتون بهم بدید باهاتون صحبت کنم ، چون صندوق پیام هاتون پر هست ، ممنون میشم ایدیتون واسم پخ کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesam0711 نمایش پست ها
      یکی از دوستان با تریشو فبزجو کار کرده بود میگفت توهمی بیش نیست ، حتی با دستگاه pi فلزجو هم کار کرده بود ، ن ثبات داشت اصلا مزخرف بود ، انکانش هست توی pv ادرس تلگرامتون بهم بدید باهاتون صحبت کنم ، چون صندوق پیام هاتون پر هست ، ممنون میشم ایدیتون واسم پخ کنید
      دوست عزیز
      مشکل دستگاههای ایرانی همینه که هر کسی در موردشان یک چیزی میگه ... البته بعضی دستگاهها واقعا در طراحی ایراد دارند ....بعضی ها نمیتوانند باهاشون کار کنند و بعضی هم از روی غرض شخصی ....بنا بر این بهتره وقتت را روی حرف مردم تلف نکنی برو دستگاه خارجی بگیر که کسی نتونه روش حرف بزنه .... لورنس آلمان Z2 و ماینلب استرالیا GPZ 7000 بسیار معروف شناخته شده هستند و هر کسی هم بگه اینها درست کار نمیکنند مشخصا مشکل از خودشه ... در ضمن بی خیال یون یاب و تریشر و بقیه روشهای غیر علمی شو
      پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

اگر روی نرم افزار و خصوصا اندروید خوب بلدی کار کنی با من تماس بگیر تا بترکونیم . من روی سیستم های ردیاب واقعی و بدون اشتباه تخصص دارم و روی نقطه زن ها هم یک نمونه جدید که تابحال کسی نساخته طراحی کرده ام که قدرت اون حداقل پنج برابر بیشتر از مقداریه که گفتی و قدرت تفکیک اون هم با هیچ نمونه دیگری قابل مقایسه نیست . شهریار هستم . اول برام پیام بفرست . 09369267556

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

از شکل موجی که فرستادی معلومه که از فلزیابهای نوع القائی هیچ چیزی نمیدونی . پسر عرض پالی که روی کوئل فرستادی وحشتناک بالا است . اول باید روی بعضی نکات ضروری کار کنی . ولتاژ قسمت تقویت کننده ها و میکرو نباید کمترین تغییری داشته باشه و اینجا درست جائیه که باید حسابی دست ودل باز باشی و بهترین و گرونترین نمونه های کانورتور را استفاده کنی و در ثانی تا جای ممکن باید سعی کنی ولتاژ تغذیه اصلی مدار که روی کوئل میافتد را بالا و بالاتر ببری تا اینکه با کمترین مقدار ممکن از میکروهانری بتونی به ای ام اف بالاتری برسی و من جدا پیشنهاد میکنم بیخیال ADC روی میکرو بشوی و حتما به یک DAC جداگانه هم نیاز داری که هردو باید با بهترین DC2DC کاانورتورهای دنیا و در بالاترین سطح نظامی تغذیه بشوند . ولی در کل این سیستم ها از نظر من مال عهد عتیق هستند و بدرد توی موزه ها میخورند . ول کن PI های معمولی را و روی نمونه رزونانسی کار کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X